Better Call Saul [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 34 58.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 32.8%
  • Καλή

Votes: 3 5.2%
  • Μέτρια

Votes: 1 1.7%
  • Κακή

Votes: 1 1.7%

• Total voters
    58
Μνημείο:
c64eb83b20f29176dbf92b49157be746.jpg

Πωπωπωπω τι ηταν αυτο που ειδαμε παλι ρε???Τι αριστουργημα ειναι αυτο που ζησαμε?
Επος,δεος,ανατριχιλα,σχεδον ορθιος απο αγωνια στην τελευταια σκηνη!Μακαρι να μην τελειωσει ποτε ρε γμτ!

Είδατε όμως, είναι αυτό που έγραφα παραπάνω: Αλλιώς τη ζεις την τελευταία σκηνή αυτού του επεισοδίου αν έχεις δει πιο πριν το Breaking Bad και πολύ πιο αδιάφορα αν ξεκινάς από το Saul.

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια που έχουν μείνει αυτή τη στιγμή να συμπληρωθούν στην τελευταία σεζόν είναι το τι συνέβη στην Κιμ, αφού η σχέση τους χτίζεται απίστευτα προσεκτικά επί 5 σεζόν τώρα, ενώ δεν υπάρχει πουθενά λίγους μήνες μετά στο timeline του Breaking Bad. Οπότε, έχοντας αυτό στο μυαλό σου, με τον Λάλο να κρατάει το όπλο, τα συναισθήματα απογειώνονται.

Στο 8ο, υπάρχει κατά την γνώμη μου ένα μεγάλο κενό... Αλλά γράφω από κινητό και δεν μπορώ να βάλω σποιλερ, αν και δεν νομίζω ότι προδίδω κατι... Έχει να κάνει με το πώς βρέθηκε ο Μάικ στην έρημο... Ευτυχώς στο 9ο εξήγησε τουλάχιστον πως βρέθηκαν οι υπόλοιποι κακοποιοί, γιατί μου είχε μείνει απορία....

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο 8ο, υπάρχει κατά την γνώμη μου ένα μεγάλο κενό... Αλλά γράφω από κινητό και δεν μπορώ να βάλω σποιλερ, αν και δεν νομίζω ότι προδίδω κατι... Έχει να κάνει με το πώς βρέθηκε ο Μάικ στην έρημο... Ευτυχώς στο 9ο εξήγησε τουλάχιστον πως βρέθηκαν οι υπόλοιποι κακοποιοί, γιατί μου είχε μείνει απορία....

Δε νομίζω ότι είναι κενό, εξηγείται από το υπόλοιπο background:

Ο Μάικ είναι το εργαλείο του Φρίνγκ. Ο Φρίνγκ (και ο Μάικ) ξέρουν τι παίζει με τον Saul και τη μεταφορά των χρημάτων, μέσω του Νάτσο (που'ναι double agent). Ο Φρίνγκ θέλει να τελειώνει η ιστορία με τον Λάλο ωστε να φύγει και να τον αφήσει ήσυχο (όπως και θα γινόταν μέχρι το τέλος του 9ου). Οπότε έστειλε τον Μάικ να επιβλέπει την όλη κατάσταση από μακριά, ώστε να μην κινείσει υποψίες στο καρτέλ.

Μα δεν είχε έννοια ο Λάλο και τα ξαδέλφια (θεωρώντας την κατάσταση ασφαλή) και είχε ο κοτοπουλάς ?

μα αυτό ακριβώς ταιριάζει γάντι στο προφίλ του fring - αυτά που οι άλλοι αφήνουν ανεξέλεγκτα, αυτός σχεδιάζει, παρακολουθεί, υλοποιεί...

τον έχουν χτίσει απίστευτα καλά σαν χαρακτήρα, όταν τον βλέπεις να κολλάει με το πόσο καθαρή είναι η φριτέζα του εστιατορίου, καταλαβαίνεις ότι δίνει προσοχή και στην τελευταία λεπτομέρεια

ομοίως για τον lalo - καταλαβαίνεις ότι ενώ είναι έξυπνος και τρομερά καχύποπτος δε μπορεί να πάει ένα βήμα παρακάτω και να φτάσει τον fring γι'αυτό και τελικά θα χάσει το παιχνίδι

ο Gus σαν χαρακτήρας είναι control freak, λογικό να έστελνε κάποιον να επιβλέψει την κατάσταση.
Εδώ τσέκαρε τις φριτέζες εαν ήταν καθαρές πριν ανατινάξουν το εστιατόριο με τον Nacho.

Ακριβως. Νομιζω οτι πηρε και κανα δυο φριτεζες μαζι του για τους τα ψαλλει καποια στιγμη....:flipout:

Η τελευταια σκηνη του 9ου παντως ηταν βγαλμενη απο μεγαλο μαεστρο σεναριου.

Πολυ πολυ δυνατη..
Μου ελειψε ενα χαμογελο του Λαλο και ενα ΟΚ πριν φυγει απο την πορτα αλλα ηταν ανακουφιση πριν μας παει σε hangover

Eιμαστε πραγματικα πολυ τυχεροι που θα υπαρξει μια τελευταια 6η σαιζον .

ο Gus σαν χαρακτήρας είναι control freak, λογικό να έστελνε κάποιον να επιβλέψει την κατάσταση.
Εδώ τσέκαρε τις φριτέζες εαν ήταν καθαρές πριν ανατινάξουν το εστιατόριο με τον Nacho.

με τις φριτέζες είχε κολλήσει σε προηγούμενο επεισόδιο, όχι σε αυτό με το μεγάλο μπαμ

νομίζω ότι η επόμενη σεζόν θα έχει πολύ περισσότερο το sequel της ιστορίας, μετά το breaking bad, που μέχρι τώρα μας τα έδωσε με το σταγονόμετρο

οι συγκεκριμένοι δημιουργοί αποκλείται να μην δώσουν ένα τέλος στην ιστορία....

Mην κανεις το λαθος και ξενερωσεις με την αρχη του πρωτου κυκλου.

Τραβηξε τον ολον και θα αποζημιωθεις πολυ μετα.

Mην κανεις το λαθος και ξενερωσεις με την αρχη του πρωτου κυκλου.

Τραβηξε τον ολον και θα αποζημιωθεις πολυ μετα.

Η αλήθεια είναι πως τα τρία πρώτα επεισόδια δε με εντυπωσίασαν.. Συνεχίζω όμως, ευχαριστώ Ναθ.

Ετσι επεσα και εγω στην λουμπα μετα το Breaking Bad.

To αφησα για κανα χρονο και μετα οταν το ξαναπιασα καταλαβα τι βλακεια εκανα.

Που το ξαναέπιασες ή που το είχες αφήσει για κανα χρόνο?

Ρητορική η ερώτηση.

Ετσι επεσα και εγω στην λουμπα μετα το Breaking Bad.

To αφησα για κανα χρονο και μετα οταν το ξαναπιασα καταλαβα τι βλακεια εκανα.

Εγώ με την τρέλα που έπαθα με το Better Call Saul ξανα άρχισα το Breaking Bad.
Το φοβερά απολαυστικό είναι ότι και οι 2 σειρές όπως και η ταινία το el camino,έχουν ακριβώς το ίδιο ύφος,την ίδια αφήγηση και εκεί νομίζω φαίνονται τα πολλά κυβικά του δημιουργού.
Τοπ σειρές...

Sent from my iPhone using Tapatalk

πολύ ωραίο και το φινάλε της 5ης σεζόν, με όχι ένα αλλά δύο δυνατά plot twist στο τέλος

από τη μία όλοι μα όλοι τον είχαν ξεγραμμένο τον Λάλο, αλλά τελικά βιάστηκαν να τον χαιρετήσουν και φυσικά η Κιμ κάνει την έκπληξη και breaks bad....