Επειδή έχω διάλλειμμα για λίγο, να πω κάποιες σκέψεις και να ζητήσω και την βοήθεια του κοινού για κάποια κενά μου:
- Μέχρι στιγμής η σεζόν (αν εξαιρέσουμε το 3ο και το χθεσινό επεισόδιο) είναι αρκετά βραδυφλεγής ... ιδιαίτερα τα 4ο, 5ο, 6ο ήταν μετριότατα και πραγματικά δεν προχώρησαν σε τίποτε την ιστορία ... έχω βέβαια απόλυτη εμπιστοσύνη στους δημιουργούς και σίγουρα η επερχόμενη κλιμάκωση θα υπερκαλύψει τις προσδοκίες μας ...
- Η βοήθεια που θέλω έχει να κάνει με το ότι, παρότι θυμάμαι τις σκηνές με τις μπάλλες του Μπόουλιν και τις διάφορες 'φάρσες' του Τζίμι στον Χάουαρντ, δεν μπορώ να θυμηθώ [ από την προηγούμενη -ες σεζόν ] τι είναι αυτό που πράγματι δικαιολογεί όλο αυτό το φετινό σκηνικό του να 'στηθεί', να 'ρεζιλευθεί' / ταπεινωθεί , whatever ο Χάουαρντ... τόσα επεισόδια κινήθηκαν φέτος γύρω από αυτό το θέμα ... πραγματικά, χθες στον τελικό μονόλογο του Χάουαρντ, όλες αυτές τις ερωτήσεις που έθετε, ήταν σαν να τις έθετα εγώ ... γιατί όλο αυτό ; για τα χρήματα ; για να σπάσουν πλάκα ; γιατί ; ... ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι στην προηγούμενη σεζόν που να δικαιολογεί να εστιάσουν τόσο πολύ σε αυτό το θέμα φέτος, εκτός αν έπρεπε να λειτουργήσει σαν παραγέμισμα για να βγούν 10-12 επεισόδια ... αυτό που θυμάμαι είναι ότι στις προηγούμενες δύο σεζόν δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου στόρι με ΗΗΜ/ Χάουαρντ κλπ... και τώρα έγινε κεντρικό θέμα ... αντίθετα, τα σοβαρότερα στοιχεία της υπόθεσης, τα του καρτέλ δηλαδή, έχουν μείνει πίσω και μόνον τώρα αρχίζουν να 'αρπάζουν' ...
Αν μπορεί κάποιος, ας με διαφωτίσει μήπως κάτι δεν θυμάμαι καλά ή το έχω χάσει.