βγηκε καινουργιο και πηρα το παλιο πανακριβο

μην το σκέφτεσαι έτσι..πέφτεις σε παγίδα. Πάω στοίχημα οτι θα είναι πολλοί αυτοί που θα το αγοράσουν χωρίς να έχουν την οικονομική δυνατότητα.

"εικονικό χρήμα" σου λέει κάτι? Οι τράπεζες στο προσφέρουν απλόχερα! Ετσι παίρνουν πίσω το πραγματικό σου χρήμα πολλαπλάσιο...

ή το αυτοκίνητο...ή το σπίτι...

βρηκες αγοραστη και το πουλας ?δεν το πουλαω.
αν το πουλαγα θα το εδινα 400 το ελαχιστο(με ενα ετος εγγυηση)
το καινουργιο κανει 500 ευρω

Re: Απάντηση: βγηκε καινουργιο και πηρα το παλιο πανακριβο

βρηκες αγοραστη και το πουλας ?δεν το πουλαω.
αν το πουλαγα θα το εδινα 400 το ελαχιστο(με ενα ετος εγγυηση)
το καινουργιο κανει 500 ευρω
εγγύηση απο ποιόν βρε johny?

Να πω απλα την γνωμη θελω: Σιγα μην δωσω το iPhone που εχω με το τιτανιο, να παρω πλαστικο με ενα αμφιβολο gps και καμια αλλη διαφορα γιατι ειναι και καλα 3g. Ε οχι ρε παιδια. Να ελεγα οτι ξεκλειδωθηκε το bluetooth, βαλανε καλυτερη καμερα και μια δευτερη καμερα μπροστα, εστω. Αλλα για να ειναι πιο φθηνο κατι λεει για την ποιοτητα κατασκευεις αυτο. Και επιπλεον ειναι πιο παχυ και πιο φαρδυ. Δεν το κατηγορω για καποιον που δεν εχει και θελει να παρει. Αλλα για μας που το εχουμε, ενα εχω να πω: Πλακα κανεις??? (γενικα!!!)

Προσυπογράφω.
Η μόνη περίπτωση είναι να δω πως λειτουργεί το GPS στην Ελλάδα, διότι αν δεν λειτουργεί τελικά όπως ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργεί, πείτε μου έναν λόγο για αλλαγή.

Και μην μου πείτε 3G γιατί σας υπενθυμίζω ότι μιλάμε για Ελλάδα....

ερωτηση. Το mobileme (υπηρεσια της apple - το παλιο .mac) για push emails (ala blackberry) και με αυτοματο συχρονισμο over the air με οσες συσκευες/πισι εχεις, μπορεις να το βαλεις και στο παλιο?

Και συμπληρωνω: Ειλικρινα, αυτα που λενε μερικοι για την τιμη τα λενε σοβαρα? Και καλα 200ευρω? ΕΔΩ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ!!! Χαλαρα 450 με 550 για το 8gb. Ετσι λενε και ξενα site για την ευρωπαϊκη τιμη. Και για να κλεισω, καλα να περασετε το καλοκαιρι, καλα μπανια και το iPhone 3G απο Σεπτεμβρη, με τα σχολεια(99%)!!! Καλο καλοκαιρι!!!! :2thumb22sup:

Βασικά αυτο που θέλω απο το νεο iphone ειναι... το firmware του.... αυτο ισως μας καθυσηχάσει λίγο καιρό.

Για GPS εχουμε το PPC :firstprize:με 3 -4 διαφορετικους πλοηγους και μερικα αλλα χρησιμα προγραμματάκια :2thumb22sup:

το 3g δε λεω δελεάστικο ειναι αλλα μονο καλο στην τσέπη μας θα κανει η έλλειψη του....

Και συμπληρωνω: Ειλικρινα, αυτα που λενε μερικοι για την τιμη τα λενε σοβαρα? Και καλα 200ευρω? ΕΔΩ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ!!! Χαλαρα 450 με 550 για το 8gb. Ετσι λενε και ξενα site για την ευρωπαϊκη τιμη. Και για να κλεισω, καλα να περασετε το καλοκαιρι, καλα μπανια και το iPhone 3G απο Σεπτεμβρη, με τα σχολεια(99%)!!! Καλο καλοκαιρι!!!! :2thumb22sup:

οι τιμες που λες και που αναφερονται στα ξενα σαιτ μιλανε για αγορα τηλεφωνου χωρις συμβολαιο. Η τιμη των 200 ή 300 ευρω ειναι με συμβολαιο.

ε ναι αλλα η κανονικηγ τιμη του ειναι αυτη 500
δεν εχουνε ολοι συμβολαια ουτε να κανουνε
ειναι σαν να λες οτι η τιμη ενος προβολεα ειναι η προκαταβολη(συμφωνα με το κανονισμο που θα κανει ο καθε ενας)

Κοιταξε εγω προσωπικα αλλαζω καθε 2 χρονια τηλεφωνο. Κανενα δεν το εχω αγορασει χωρις να επεκτεινω το συμβολαιο. Δεν εχω ποτε πληρωσει τηλεφωνο στην τιμη χωρις συνδεση. Και ειλικρινα δεν ξερω κανενα απο γνωστους μου να το εχει κανει. Μου φαινεται παραλογο να επαναφερεται το θεμα της τιμης. Δεν εχει λογικη, γιατι η μεγαλη πλειοψηφια αγοραζει με συνδεσεις ή ανανεωσεις.
Αλλα ηδη νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο σε ολους, οποτε το σταματαω κι εγω γιατι νομιζω οτι το κουρασαμε.

Απάντηση: Re: βγηκε καινουργιο και πηρα το παλιο πανακριβο

ερωτηση. Το mobileme (υπηρεσια της apple - το παλιο .mac) για push emails (ala blackberry) και με αυτοματο συχρονισμο over the air με οσες συσκευες/πισι εχεις, μπορεις να το βαλεις και στο παλιο?

Ναι.Και έχεις και mail account, hosting, backup utility και iDisk και κάποια άλλα καλούδια.
Ειδικά με το iWeb ανεβάζεις σελίδες στο λεπτό.

Re: Απάντηση: Re: βγηκε καινουργιο και πηρα το παλιο πανακριβο

Ναι.Και έχεις και mail account, hosting, backup utility και iDisk και κάποια άλλα καλούδια.
Ειδικά με το iWeb ανεβάζεις σελίδες στο λεπτό.

αυτο για τα push emails κλπ απο το mobileMe ενημερωνεται μεσω wifi ή απο το δικτυο του παροχεα κινητης τηλεφωνιας?

αν γινεται απο το δευτερο υπαρχει χρεωση?

Μου αρέσει που τόσο καιρό είχαμε φαγωθεί πότε θα έρθει στην Ελλάδα, ποιός θα το φέρει, και τώρα που τελικά έρχεται μας ξινίζει η τιμή (που ούτε την ξέρουμε ακόμα).
Πάντως τσάμπα να το δώσουνε αποκλείεται.
Όποιος το χρειάζεται θα βρει λεφτά πιστεύω να το πάρει.
Ας μην είμαστε υπερβολικοί.

όταν στη Γαλλία το δίνουν 730 ευρώ και στη Γερμανία 999 ευρώ για sim free είμαι περίεργος πόσο θα το πουλάνε εδώ

Καλά αυτό το τόπικ μοιάζει με group therapy για όσους έδωσαν ένα 500ρικο για iphone :P

Μια χαρα, τωρα με 200 ευρώ θα αγοράσω το 16αρι, με όλα τα κολπάκια, GPS, 3G και 300 ευρώ φτηνότερα απ'ότι θα το αγόραζα όταν πρωτοβγήκε.

Φυσικά και θα το πάρω όπως όλοι σας, απο Αμερική, δε γουστάρω να πληρώνω νταβατζιλίκια στις ελληνικες εταιριες, απλά είχα την υπομονή να περιμένω ένα χρόνο, κοινώς, ότι λέγαμε σε όλους σας πέρσι :)

Τωρα αν πισω εχει πλαστικο ή μεταλλο λίγο μ'ενδιαφέρει, και το βασικότερο, δε θα πλήρωνα ποτέ 300-400 ευρω παραπανω γι'αυτο!