Re: ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΙΣ
Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με μία εκπομπή ντοκυμαντέρ που άρχισε την προηγούμενη εβδομαδα και προβάλεται από την ΕΤ3 της ΕΡΤ κάθε Τρίτη στις 5.30μμ και κάθε Κυριακή επανάληψη στις 6μμ. Η σειρα έχει τον τίτλο ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΛΗ ΜΑΓΙΚΗ και η πρώτη εκπομπή αφορούσε Το Σπίρτο.
Η δεύτερη αφορά ΤΟ ΒΙΝΥΛΙΟ και σε αυτήν θα είμαι εγώ λόγω του βιβλίου μου και όλα τα σχετικά που με συνδέουν με τους δίσκους βινυλίου.
Παραγωγός και σκηνοθέτης είναι η Ελευθερία Κωστάκη. Είχε προηγηθεί τηλεφωνική συζήτηση με αφορμη το βιβλίο μου που είχε δει σε κάποια βιτρίνα βιβλιοπωλείου της Θεσσαλονίκης η σκηνοθέτης και κατόπιν συζήτησης από κοντά επί 2ώρο με την σκηνοθέτη έτσι για να ξέρω περί τίνος επρόκειτο και τί ήθελε να κάνει. Έτσι την επομένη, Σάββατο 9 Ιουνίου έφτασε στο σπίτι μου με έναν κάμεραμαν και μία δημοσιγράφο η σκηνοθέτης και άρχισε η συνέντευξη από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι. Έγιναν λήψεις δίσκων και του βιβλίου καθώς του συστήματος.
Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω τί ακριβώς θα μας δείξει η εκπομπή εννοώ από την τρίωρη συνέντευξη που μου πήραν.
Το ντοκυμαντέρ έχει να κάνει με το τί μπορεί να γίνει από μία ύλη όπως εν προκειμένω το βινύλιο, εξ ου και τίτλος *μαγική*. Λ.Σ.