Βιβλίο απο την Ανάκρουσις

Απάντηση: Re: ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΙΣ

Καλά βρε, εσύ ήσουν με το Χρήστο; Πώς και δε μας σύστησε ο άλλος;

Πας καλά ρε? Θες να γνωρίσεις τον wind?
Μακρυάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:flipout::flipout::flipout:

Re: ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΟΥΣΙΣ

Καλα βρε αναλογικαριοι γιατι δεν κανονισαμε κανα ραντεβου εκει στου Λουκα ολοι ??Να γνωριστουμε κι απο κοντα...

Ηρθαμε ρε Στεργιο 3 φορες , μονο τα παιδια της μουσικης κατηγοριας ηταν εκει, κανενας αλλος.Ετυχε μαλλον...

Ηρθαμε ρε Στεργιο 3 φορες , μονο τα παιδια της μουσικης κατηγοριας ηταν εκει, κανενας αλλος.Ετυχε μαλλον...

δηλαδής....
τι έχουν τα παιδιά της μουσικής κατηγορίας?

είναι κατωτέρου Θεού?:violent-smiley-030:

:grandpa: Κριτικάρατε τα εξώφυλλα που έχει το βιβλίο σε φωτογραφία και λέγατε ότι υπάρχουν καλύτερες εκτελέσεις από αυτές...

Την Τρίτη το πρωί στον 958 της ΕΡΤ 3 10-11πμ έχω κληθεί για συνέντευξη από την Αναστασία Γρηγοριάδου. Η εκπομπή θα είναι ζωντανή, όχι ηχογραφημένη. Όσοι επιθυμείτε συντονιστείτε. Λ.Σ.

Το βιβλίο έχει εξαιρετικές πληροφορίες και είναι ανεκτίμητος οδηγός για όσους ψάχνουν μεταχειρισμένα βινύλια. Έχω μόνο μια απορία:
Αυτά που γράφει ισχύουν μόνο για τις σειρές κλασικής μουσικής, ή με τις ίδιες ενδείξεις μπορούμε να καταλάβουμε όλες τις εκδόσεις της ΕΜΙ;

Το βιβλίο έχει εξαιρετικές πληροφορίες και είναι ανεκτίμητος οδηγός για όσους ψάχνουν μεταχειρισμένα βινύλια. Έχω μόνο μια απορία:
Αυτά που γράφει ισχύουν μόνο για τις σειρές κλασικής μουσικής, ή με τις ίδιες ενδείξεις μπορούμε να καταλάβουμε όλες τις εκδόσεις της ΕΜΙ;
Ωραία ερώτηση. Όντως ισχύουν για κάθε είδος μουσικής και για κάθε σειρά δίσκων της ΕΜΙ. Θα έλεγα ότι είναι "γενικοί κανόνες" που χαρακτηρίζουν την ΕΜΙ ως εταιρεία. Λ.Σ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
την Τρίτη 2 Νοεμβρίου
στον ΙΑΝΟ Θεσ/νίκης, Αριστοτέλους 7.
ΩΡΑ 7μμ
Όσοι φίλοι επιθυμείτε μπορείτε να παρευρεθείτε.
Ευχαριστώ. Λ.Σ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΩΡΑ 7μμ
στον ΙΑΝΟ Θεσ/νίκης, Αριστοτέλους 7.

Ευχαριστώ. Λ.Σ.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 Νοεμβρίου
στον ΙΑΝΟ Σταδίου 24
ΩΡΑ 6-8μμ
Θα μιλήσει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΟΣ.
Ευχαριστώ. Λ.Σ.

Το βιβλιο το εχω στα χερια μου απ τις πρωτες στιγμες της κυκλοφοριας του και σιγα σιγα φτανω προς το τελος.-bye-

Οτι και να πω ειναι λιγο μιας και ειναι πολυ μεγαλος ο πλουτος των γνωσεων που αποκομιζεις.

Με κραταει συντροφια στις νυχτερινες ακροασεις, μαζι με τους δισκους μου, διαβαζω και καμια 20-30 σελιδες , ακουγοντας τον αναλογο δισκο...:ernaehrung004:

Ασε που ξανα-ανακαλυπτω την δισκοθηκη μου..μπορει να εχουμε κ διαμαντια κ να μη το ξερουμε, ειναι τα παντα αναλυτικα μεσα στο βιβλιο.

Βεβαια κ λογο της ποιοτητας του βιβλιου (χαρτι, εκτυπωση, βιβλιοδεσια κτλπ) η γενικη αισθηση που σου μενει ειναι πολυ ευχαριστη.

Φοβερο βοηθημα λοιπον, να δουμε τι θα διαβασουμα αν τελειωσει...:grinning-smiley-043

ναι , αλλα αυτος τοσο τελειο που το θελει κ το παιδευει αν παει ετσι θα το παρουμε το 2012...:grinning-smiley-043

Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με μία εκπομπή ντοκυμαντέρ που άρχισε την προηγούμενη εβδομαδα και προβάλεται από την ΕΤ3 της ΕΡΤ κάθε Τρίτη στις 5.30μμ και κάθε Κυριακή επανάληψη στις 6μμ. Η σειρα έχει τον τίτλο ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΥΛΗ ΜΑΓΙΚΗ και η πρώτη εκπομπή αφορούσε Το Σπίρτο.
Η δεύτερη αφορά ΤΟ ΒΙΝΥΛΙΟ και σε αυτήν θα είμαι εγώ λόγω του βιβλίου μου και όλα τα σχετικά που με συνδέουν με τους δίσκους βινυλίου.
Παραγωγός και σκηνοθέτης είναι η Ελευθερία Κωστάκη. Είχε προηγηθεί τηλεφωνική συζήτηση με αφορμη το βιβλίο μου που είχε δει σε κάποια βιτρίνα βιβλιοπωλείου της Θεσσαλονίκης η σκηνοθέτης και κατόπιν συζήτησης από κοντά επί 2ώρο με την σκηνοθέτη έτσι για να ξέρω περί τίνος επρόκειτο και τί ήθελε να κάνει. Έτσι την επομένη, Σάββατο 9 Ιουνίου έφτασε στο σπίτι μου με έναν κάμεραμαν και μία δημοσιγράφο η σκηνοθέτης και άρχισε η συνέντευξη από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι. Έγιναν λήψεις δίσκων και του βιβλίου καθώς του συστήματος.
Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω τί ακριβώς θα μας δείξει η εκπομπή εννοώ από την τρίωρη συνέντευξη που μου πήραν.
Το ντοκυμαντέρ έχει να κάνει με το τί μπορεί να γίνει από μία ύλη όπως εν προκειμένω το βινύλιο, εξ ου και τίτλος *μαγική*. Λ.Σ.