Big Bang, το νέο σίριαλ του Mega!

Αν και άργησα, Βασιλάκη πρέπει να σου πω ότι για μια ακόμη φορά μου άρεσες πάρα πολύ! Βέβαια, ήξερα τί να περιμένω, αλλά όταν το βλέπεις είναι αλλιώς.

Περιμένουμε εναγωνίως την επόμενη Τρίτη!

:SFGSFGSF:

Billako σε είδα και ήσουνα "ψώνιο"!
Γούσταρα μπλουζάκι natural born lover και στυλάκι "μπουκάρω με αυτοπεποίθηση ναούμε..." :flipout::flipout:
Κρίμα για τις κομένες σκηνές, στείλε τη διεύθυνση του σκηνοθέτη να τον σενιάρουμε! Ελπίζω σαν bonus material να τις βρούμε πουθενά..

Με έκανες να παρακολουθώ σήριαλ εδώ και χρόνια(!), αλλά χαλάλι σου! Έχεις ταλέντο, keep it on. Θα σε βλέπουμε:popcorn:

Η στατιστική είναι η σπουδαιότερη επιστήμη! -bye-

Βασιλάκη, δεν κάνω πλιάτσικο σε φίλους μάναμ!

Χώρια που πέφτω μακριά για να στην κουρσέψω!
Εκτός κι αν πιστεύεις ότι θα την τρακάρω στην έκθεση hi-end που θα κατέβω...

Βilly ,έχω ήδη ετοιμάσει το πρώτο σκάνδαλο. Μετά το τρίτο επεισόδιο θα τα έχεις με γνωστή νέα πρωταγωνίστρια από άλλο σήριαλ.
Θα το διοχετεύσω και θα γίνει το πρώτο σούσουρο.
Μη φοβάσαι ,σε έχω αναλάβει αφιλοκερδώς.

Υ.Γ. Κανόνας πρώτος: Δεν τα ''φτιάχνουμε'' με την πρώτη θαυμάστρια που μας γυαλίζει το μάτι. 99% θα έχει πιο ωραίες φίλες.:2thumb22sup:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ said:
Υ.Γ. Κανόνας πρώτος: Δεν τα ''φτιάχνουμε'' με την πρώτη θαυμάστρια που μας γυαλίζει το μάτι. 99% θα έχει πιο ωραίες φίλες.
Άκου το θείο Τζίμη, ξέρει...

Κανόνισε μόνο Τζίμη μην είναι too much το σκάνδαλο και μετά τρέχει και δε φτάνει ο Βασίλης!

Ακόμα τη θυμάσαι εκείνη ρε θηρίο;
Μπράβο! (βασικά κι εγώ τη θυμάμαι)

Άντε, καλή συνέχεια και να προσέχεις! Θα σε παρακολουθούμε στενά.

Και μόλις κατέβω Αθήνα, θα πέσει τηλέφωνο.

Το είδα και τελικά μ' άρεσε !!!

Βασίλη είσαι μεγάλη "μούρη" και το μέλλον σου αν το χειριστείς σωστά νομίζω οτι θα είναι ρόδινο.
Σου εύχομαι κάθε επιτυχία.

Εγω αν και δεν σε βλεπω εδω που ειμαι σου ευχομαι καθε επιτυχια και πολυ καλη καριερα σαν ηθοποιος !!

Ευχομαι σε ολους σας καθε επιτυχια και σε μενα πιο λιγο στρες ....