Big Brother channel - nova

Απάντηση: Re: Big Brother channel - nova

Ο οδηγός προγράμματος δεν δουλεύει σωστά. Θέλω να μάθω τι θα δείξει σήμερα στις 12:30, με τρώει η αγωνία :stupid::stupid::stupid: :shot::shot:

Θα την δείξει να κάνει ντούζ :Banane0::Banane0:

Μια χαρα γνωστες του θεματος ειστε... μου αρεσει που το βριζετε κιολας....

Re: Απάντηση: Big Brother channel - nova

Big Brother επιτελους απο σημερα το βλεπω....τσι που^%$^ θα γινει στα ντουζ.......

Φίλε suzakia ντροπή σου.... για τα γκομενάκια του Big Brother ρε πήγες και έβαλες nova ??!!!! :secruity:

Αίσχος , προδοσία !!! :angry:

Τουλάχιστον θυμήθηκες να τους πεις να σου δώσουν free για 15 μέρες τα adult xxx κανάλια ???? :smile:

Re: Απάντηση: Big Brother channel - nova

Eνα-ενα τα λες γμτ......παιζη τετοιο σεναριο? εχασα της τσοντες ρε γμτ!!!

Τηλεφώνησε τους και ζήτα τους το adult pack δωρεάν για 15 μέρες .
Πες τους πως το έχουν δώσει σε ένα σωρό γνωστούς σου .
Μη μασάς , θα στο δώσουν . :cool:

βαλτε το pvr να γραφει. αν γινει τιποτα καλο να το ανεβασετε να το δουμε κι εμεις που δεν εχουμε την τυχη να εχουμε το προνομιο της ΝΟVA.:bigcry:

Μια βγάζει την κάρτα μια παίζει....το θέμα είναι ότι 23 ώρες δεν έχει μεταδώσει σήμερα....στο ζάπινγκ πάντα βλέπω και αυτό...και πάντα έχει την κάρτα.

Μια βγάζει την κάρτα μια παίζει....το θέμα είναι ότι 23 ώρες δεν έχει μεταδώσει σήμερα....στο ζάπινγκ πάντα βλέπω και αυτό...και πάντα έχει την κάρτα.
Σήμερα από τις 9 η ώρα έχει την κάρτα!!!

Εεεεμ , αφού έβαλε ο souzakias nova.... , πάει το κανάλι... γκαντεμιά !!! :frown:

:flipout:

Χάσαμε και το ξανθό που θα έκανε μπάνιο!! Τώρα θα κοιμήθηκε:flipout:

βαλτε το pvr να γραφει. αν γινει τιποτα καλο να το ανεβασετε να το δουμε κι εμεις που δεν εχουμε την τυχη να εχουμε το προνομιο της ΝΟVA.:bigcry:
Νεα καρτα γιοκ πβρ...καπουτ...... αμ το ξσνθο ρε γμτ τι ωρα κανει μπανιο!!!

ενώ προχθές είχε ανοίξει το 112(δεν έδειχνε φυσικά κάτι) χθές και σήμερα δεν υπάρχει ... εχω πακέτο sports με τον pace

ενώ προχθές είχε ανοίξει το 112(δεν έδειχνε φυσικά κάτι) χθές και σήμερα δεν υπάρχει ... εχω πακέτο sports με τον pace

πρεπει να κανεις ενεργοποιηση (δωρεαν) απο το mynova

Κανε επανε/ση περιμενε λιγο και θα βγει μονο του :furious3: