ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ LCD/PLASMA

Απάντηση: Re: ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ LCD/PLASMA

Πονέσανε τα μάτια μας...καμιά τελεία, κανένα κόμμα.....για τόνους δεν ελπίζω...

Πσσσσσστ..........εεεε.......εσύ.....που είσαι κάτω από το σκύλο :flipout::flipout::flipout:

Αν διαβάσουμε προσεκτικά, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα.....:2thumb22sup:

:ADFADF1: , :ernaehrung004: , -bye-

Δεν λέω ότι χρειάζεται το Enigma για να καταλάβουμε τι λέει ο φίλος...αλλά ότι είναι κουραστικό και για μένα δείχνει αδιαφορία στους αναγνώστες του φόρουμ.
Ο τρόπος έκφρασής μας ειδικά στον γραπτό λόγο είναι απαραίτητο να είναι τουλάχιστον σαφής και αναγνώσιμος προκειμένου να υπάρξει συνεννόηση, και κυρίως όχι άστικτος. Άλλο φόρουμ, άλλο τσατ, άλλο προφορικός λόγος.
Δοκίμασε να διαβάσεις το ποστ μου χωρίς τα κόμματα και τις τελείες αν δεν πιστεύεις!

Δεν λέω ότι χρειάζεται το Enigma για να καταλάβουμε τι λέει ο φίλος...αλλά ότι είναι κουραστικό και για μένα δείχνει αδιαφορία στους αναγνώστες του φόρουμ.
Ο τρόπος έκφρασής μας ειδικά στον γραπτό λόγο είναι απαραίτητο να είναι τουλάχιστον σαφής και αναγνώσιμος προκειμένου να υπάρξει συνεννόηση, και κυρίως όχι άστικτος. Άλλο φόρουμ, άλλο τσατ, άλλο προφορικός λόγος.
Δοκίμασε να διαβάσεις το ποστ μου χωρίς τα κόμματα και τις τελείες αν δεν πιστεύεις!

......pm....

A ρε Χρήστο πονηρέ...τώρα διάβασα between the lines των ποστ σου! :SFGSFGSF: :grinning-smiley-043

Τελικά το τόπικ τί αφορά ακριβώς; Για να ξαναμπούμε στο κλίμα!

A ρε Χρήστο πονηρέ...τώρα διάβασα between the lines των ποστ σου! :SFGSFGSF: :grinning-smiley-043

Τελικά το τόπικ τί αφορά ακριβώς; Για να ξαναμπούμε στο κλίμα!

....παραλίγο να γινόμουν ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ....:flipout::flipout::flipout:

Ζητώ ταπεινά να με σγχωρέσετε...τέλος το .....:offtopic:....συνεχίζουμε....με το θέμα του φίλου μας Θοδωρή....

δεν καταλάβαμε ως τώρα...:cowboy::cowboy::cowboy::captain:

πάντως τα πράγματα είναι απλά για μένα: όποιος ενδιαφέρεται να πιάσουν τόπο τα λεφτά του για αγορά τηλεόρασης
μπαίνει εδώ
διαβάζει,ρωτάει και συζητάει
για κάνα χρόνο
γράφεται στο κόμμα των αναποφάσιστων
...
και όπως λέει και ο Βούλγαρος σερβιτόρος στο BANSKO σε ότι του ζητήσεις
"Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ε Ι"

Last edited:
:FSGSFGS4: Εχεις καλο χιουμορ δεν μπορω να μην το πω αυτο!
Το θεμα δεν ειναι να σας κανω να ξεχασεται τη εχεται μαθει πανω σε αυτο το κομματι της τεχνολογιας γιατι σκεδων ολοι το εχετε το θεμα αυτο.Το κακο ειναι οτι πολλοι νομιζουν (και εγω ακομα μπορω να πω) οτι ειναι ολα ΟΚ αυτα που λεμε..!Το εχω πει και πιο επανω οτι να ξερεις τι εχεις αγοραση και γιατι αυτο ειναι ουσιαστηκα το ζητουμενο...Εκτος αν μιλαμε οτι εχεις τα φραγκα και λεες οτι μου πουνε θα παω να το παρω.

Το θεμα ειναι πρωτα απ ολα να "πεισθης" οτι εκανες καλη αγορα .
Αν αληθευει η οχι μικρη σημασια εχει στην ουσια .

Αυτο γινετε π.χ. ψωνιζοντας επωνυμα και ακριβα προιοντα.........γκουτσι σου λεει ο αλλος δεν γινετε να ειναι πατατα ?

Αλλος την ψαχνει τη δουλεια και προσπαθει να παρει και μια γνωμη παραπερα να ταιριαξει τις συντεταγμενες και αντι να φραπεδιαζετε σε μια καφετερια τον ακουμπαει διπλα στο πληκτρολογιο και γουατ δε φακ αι χαβ του λουζ?

Αλλος παει στο φιλο του στην ταδε αλυσιδα που ειναι πελατης και μενει ικανοποιημενος γιατι "ξερει " οτι ο Γιαννακης( π.χ.) δεν θα τον αφησει ετσι .

Αλλος κανει τα σαβατιατικα ψωνια στα καρφουραδικα και βρισκετε ξαφνικα με μια 37αρα σε τιμη ευκαιριας την οποια αγωνια αν θα την χωρεσει στα ριγμενα πισω καθισματα μαζι με τις πανες του μωρου και τα εμφιαλωμενα νερα η πρεπει ν αφησει κατι και να ξαναρθει?

Και παει λεγοντας η δουλεια ............
Στο βαθος ολων αυτων μια μονο αληθεια παραμενει αναλοιωτη και πολυ συχνα γινετε στοχος απαξιωσης η υπερβολικων σχολιων περι του αντιθετου και δεν ειναι αλλη παρα αυτη:
Το μεγεθος ειναι αναντικαταστο , τα υπολοιπα σηκωνουν πολυ νερο στην παρασκευη τους , αυτο ομως οχι .

Εχουμε δει αρκετές φορές να έχουμε πάει σε ενα κατάστημα να δούμε καπιο νεο
προϊόν LCD-PLASMA-HOME-DVD πόση πραγματικά γνωρίζουν το προϊόν?
Τι έχουμε συνάντηση....? Αρα ο πωλητής-καταστημα ειναι ενημερωμένο?
0ποίος μπορεί και θέλει ας απάντηση στα παραπάνω>>>>?:FSGSFGS4:

Re: Απάντηση: ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ LCD/PLASMA

Εχουμε δει αρκετές φορές να έχουμε πάει σε ενα κατάστημα να δούμε καπιο νεο
προϊόν LCD-PLASMA-HOME-DVD πόση πραγματικά γνωρίζουν το προϊόν?
Τι έχουμε συνάντηση....? Αρα ο πωλητής-καταστημα ειναι ενημερωμένο?
0ποίος μπορεί και θέλει ας απάντηση στα παραπάνω>>>>?:FSGSFGS4:

:flipout:-bye-εγω αδυνατω

δεν ξερω αν λεμε το ιδιο αλλα οσες φορες πηγα σε μεγαλο καταστημα εβλεπα να πωλουνται με το κιλο 32αρες lcd και μαλιστα ολες εισαγωγικα μοντελα.Σιγουρα ο κοσμος δεν ξερει αλλα θα μαθει..πληρωνοντας μεν αλλα θα μαθει
ολοι ετσι μαθαμε εξαλλου;)

Βήμα 1: Βρίσκεσαι στην ευχάριστη θέση να έχεις χρήματα για πέταμα σε κάτι που σε 1-2 χρόνια θα είναι ξεπερασμένο.

Βήμα 2: Αποφασίζεις πως μια τηλεόραση στις 40-42'' είναι ότι πρέπει για την απόσταση θέασης σου (4.0-4.5 μέτρα).

Βήμα 3: Γίνεσαι μέλος του AVClub

Βήμα 4: Μετά από λίγες μέρες ανεβαίνεις 10" και διπλασιάζεις το budget σου.

Βήμα 5:
Τις επόμενες εβδομάδες διϋλίζεις όλα τα μοντέλα της αγοράς και σε όλα βρίσκεις κάποιο μειονέκτημα, ενώ αυτά που σε καλύπτουν είναι εκτός budget.

Βήμα 6: Το φιλοσοφείς λίγο καλύτερα ("η υπομονή είναι αρετή", "όποιος βιάζεται σκοντάφτει", "σημασία έχει το ταξίδι") και γίνεσαι μέλος του γνωστού κόμματος.

Βήμα 7: Επαναλαμβάνεις το Βήμα 5 μέχρι να πεθάνει η CRT σου -bye-

Last edited:
Αυτο επαθα κι εγω!Από τις 32'' πηγα στις 42'',απο LCD σε PLASMA,απο SΟΝΥ σε PANASONIC!A ναι! και από κοκκακια σε εκλερακια!Ρε τι εχω παθει!
Με βλεπω να μενω με την CRT μου και να αρχιζω διαιτα:cool:

Ρε συ Γιώργο, όποτε έχεις ποιητική διάθεση.....

....τσιμπάς κι έναν πελάτη.....

Καλώς ήρθες alsakari -bye-.....

Βήμα 1: Βρίσκεσαι στην ευχάριστη θέση να έχεις χρήματα για πέταμα σε κάτι που σε 1-2 χρόνια θα είναι ξεπερασμένο.

Βήμα 2: Αποφασίζεις πως μια τηλεόραση στις 40-42'' είναι ότι πρέπει για την απόσταση θέασης σου (4.0-4.5 μέτρα).

Βήμα 5:
Τις επόμενες εβδομάδες διϋλίζεις όλα τα μοντέλα της αγοράς και σε όλα βρίσκεις κάποιο μειονέκτημα, ενώ αυτά που σε καλύπτουν είναι εκτός budget.

Βήμα 6: Το φιλοσοφείς λίγο καλύτερα ("η υπομονή είναι αρετή", "όποιος βιάζεται σκοντάφτει", "σημασία έχει το ταξίδι") και γίνεσαι μέλος του γνωστού κόμματος.

Βήμα 7: Επαναλαμβάνεις το Βήμα 5 μέχρι να πεθάνει η CRT σου -bye-

:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ LCD/PLASMA

Αυτο επαθα κι εγω!Από τις 32'' πηγα στις 42'',απο LCD σε PLASMA,απο SΟΝΥ σε PANASONIC!A ναι! και από κοκκακια σε εκλερακια!Ρε τι εχω παθει!
Με βλεπω να μενω με την CRT μου και να αρχιζω διαιτα:cool:

Είσαι σε καλό δρόμο -bye-

Ρε συ Γιώργο, όποτε έχεις ποιητική διάθεση.....

....τσιμπάς κι έναν πελάτη.....

Όχι και πελάτη ... σύντροφο στον αγώνα κατά των εύκολων λύσεων :flipout:

Βήμα 5: Τις επόμενες εβδομάδες διϋλίζεις όλα τα μοντέλα της αγοράς και σε όλα βρίσκεις κάποιο μειονέκτημα, ενώ αυτά που σε καλύπτουν είναι εκτός budget.

Βήμα 7: Επαναλαμβάνεις το Βήμα 5 μέχρι να πεθάνει η CRT σου

Να συμπληρωσω και αλλο ενα βημα :

Βήμα 8: Αποφασιζεις ότι τελικά το μεγεθος μετράει ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο, και παιρνεις προβολέα.... :2thumb22sup:

Να συμπληρωσω και αλλο ενα βημα :

Βήμα 9: και παιρνεις προβολέα+HD :2thumb22sup:
.

βημα 8: plasma(1024Χ768)+SD

βημα 10:8+9 και εισαι με το παραπανω Αρχοντας.

:Banane0: