Βίντεο λήψεων από ψηλά- Aerial video

Το luxury sense μπορεις να το προωθησεις πολυ πιο καλογουστα και το βασικότερο, στηριζόμενος στην ''αισθητική'' του προιόντος που θες να πουλησεις.

Ο καθενας εχει την αποψη του επι του προιοντος αλλα αυτο που τελικα θελουν οι πελατες συνηθως εχει καποια στανταρ προσεγγιση.

Ισα ισα το διευκρινησα και ειπα ότι οτι το προβλημα ειναι στις ταχυτητες, μονταζ, χρωμα και οχι τοσο στα θέματα των πλάνων αυτά καθαυτά.

Σε αυτο συμφωνουμε σιγουρα.

Να εδώ, πρώτες απόπειρες, να δω πώς στρίβει, πώς να μην ξαναβάλω Auto στην έκθεση κλπ

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πρέπει τώρα να χρησιμοποιείς και ένα Video editor ώστε να βαζεις μουσική και να επεξεργάζεσαι τις λήψεις σου

Πρέπει τώρα να χρησιμοποιείς και ένα Video editor ώστε να βαζεις μουσική και να επεξεργάζεσαι τις λήψεις σου
Ένα editing έχει γίνει, αλλά μουσική βαρέθηκα να βάλω :P Δεν είναι και υλικό που να άξιζε και τόσο χρόνο.

Πάντως για την έκθεση που δοκίμασες, εαν δεν θες να την έχεις μόνιμα στο Auto μπορείς να την βάλεις στο Fn Key και να την ανεβάζεις/κατεβάζεις κατά ένα Stop. Εγω το έχω συνηθίσει πια και αμέσως κάνω την διόρθωση. Δοκίμασέ το

• Like
Reactions: NassosT
Πρώτη πτώση για το Drone από αρκετά μεγάλο ύψος. Το περιστατικό έγινε κατά την επιστροφή, όταν ξαφνικά με την μετάβαση σε S Mode χάθηκε το ένα πτερύγιο ! Το καημένο το Drone προσπάθησε κάπως να κρατήσει λίγο το ύψος του ... και τελικά έπεσε σε έναν κήπο. Ευτυχώς κατέληξε σε γκαζόν και δεν έπαθε απολύτως τίποτα. Το βρήκα με την βοήθεια επιλογής εντοπισμού της DJI που λειτούργησε άψογα. Μετά από αυτό έβαλα κόλλα σπειρωμάτων σε όλες τις βίδες !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Πωπω τυχερός είσαι. Μήπως δεν είχε κουμπώσει καλα το πτερύγιο;
Από πολλές απόψεις ήμουν τυχερός. Ευτυχώς που δεν έπεσε σε δρόμο, ταράτσα, μπαλκόνι ή κεραμίδια. Επίσης ήταν ευχάριστη έκπληξη ότι το gimbal ήταν ok όπως επίσης και το υπόλοιπο σκάφος. Κύριοι, να κάνετε τακτικό έλεγχο στα πάντα. Ακόμα τα πτερύγια πρέπει να τσεκάρονται συχνά. Απ'οτι έμαθα από το πάθημά μου, τα πτερύγια θέλουν μπλέ κολλά σπειρωμάτων

Κώστα, είχες βγάλει ποτέ τους μαμά έλικες από το Drone και τους επανατοποθέτησες με τις ίδιες βίδες? Αν ναι, τότε θα έπρεπε να βάλεις ξανά loctite στις άκρες της βίδας. Αν χρησιμοποιήσεις το σετ με τους έξτρα έλικες από την DJI, αυτό έρχεται μαζί με νέες βιδούλες που έχουν επίσης blue loctite πάνω τους. Οι οδηγίες της DJI αναφέρουν ότι θα πρέπει να αλλάξεις και τις βίδες όταν βγάλεις τους έλικες.
Αν πάλι δεν είχες βγάλει ποτέ τους έλικες, τότε είναι μεγάλο fail της DJI. Ελπίζω να μην μου συμβεί και εμένα κάτι αντίστοιχο στα καλά καθούμενα!

Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο, αλλά όταν βάζεις έλικες στο air2, έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο κουμπώματος. Μου είχε τύχει να νομίζω ότι κούμπωσε και να φύγει ο έλικας με το που το άναψα.

Στο mini, οι έλικες κουμπώνουν με βίδες:

DJI-Mavic-Mini-Propellers-Set-1.jpg

Αυτές οι βίδες στις άκρες τους έχουν blue loctite για να μην υπάρχει περίπτωση να ξεβιδώσουν στον αέρα.

Κώστα, είχες βγάλει ποτέ τους μαμά έλικες από το Drone και τους επανατοποθέτησες με τις ίδιες βίδες?

Δεν είχα ποτέ πειράξει τους έλικες πριν το περιστατικό. Μετά την απώλεια του ενός πτερυγίου, αντικατέστησα το ζεύγος πτερυγίων με νέες βίδες και με χρήση κόλλας σπειρωμάτων και έστειλα το video καθώς και όλες τις ενέργειες στην DJI. Μου απάντησαν ότι πρέπει να τους στείλω για έλεγχο το Drone, επειδή όμως δεν έχω κανένα θέμα από τότε (το περιστατικό έγινε 4 Μαίου) κράτησα το Drone χωρίς να το στείλω στην Γερμανία.

Από τότε έχω κάνει περίπου 15-20 πτήσεις και αρκετές ώρες καταγραφών και δοκιμών χωρίς κανένα θέμα

Οπότε το έπαθες ξαφνικά και χωρίς λόγο, γεγονός που προβληματίζει. Φαντάζομαι δεν είχε προηγηθεί κάποιο χτύπημα/πέσιμο του drone? Θα μπορούσε να είχε στραβώσει ελαφρά κάποιο από τα πτερύγια και να ζοριζόταν κατά την περιστροφή. Επίσης το προστατευτικό που κρατάει τους έλικες στην θέση τους όταν αποθηκεύεις το drone, νομίζω ότι ζορίζει αρκετά τα πτερύγια, ιδίως αν δεν τοποθετηθεί καλά.

Αυτό που πιθανολογώ ότι συνέβει είναι το εξής. To πτερύγιο που εχασα ήταν το εμπρός αριστερό και πιθανολογώ ότι το κακό ξεκίνησε από προηγούμενη δική μου ελαφριά πρόσκρουση σε φύλα δένδρου (χωρίς πτώση τότε) όπου θα είχε χαλαρώσει ή τραματιστεί το πτερύγιο. Δεν έδωσα τότε την πρέπουσα σημασία και βέβαια πετούσε κανονικά αλλά σπάνια σε S Mode. Ετσι όταν το ζόρισα λίγο, το πτερύγιο χάθηκε και έγινε ότι έγινε. Επίσης το Drone εχει δεχθεί και κάποιες ξυστές επιθέσεις από γλάρους, χωρίς όμως ποτέ να έχει γίνει σύγκρουση. Τους γλάρους από τότε που κατάλαβα ότι δεν ανεβαίνουν ποτέ προς τα επάνω .. τους προσπερνώ εύκολα με κάθετη ανύψωση. Ομως, να πω ότι φταίω και εγώ, διότι ποτέ μεχρι τώρα δεν κάνω κάποια σοβαρή συντήρηση ή τακτικό τεστάρισμα ώστε να είναι το Drone πάντα άψογο. Πλέον είμαι ποιό σχολαστικός και πάντα πριν από την χρήση κάνω έλεγχο των πτερυγίων, καθαρίζω σκόνες και κάνω και μια δοκιμή του S mode για 5-10 δεύτερα στην αρχή μιας πτήσης.

Πιθανό σενάριο αυτό. Στο δικό μου όταν είχα μια ελαφριά πρόσκρουση, παρότι δεν είχαν πάθει κάτι τα πτερύγια, τα άλλαξα όλα προληπτικά.

Καλό το tip για τους γλάρους..(y)

Τι ξυστες επιθεσεις απο γλαρους.......εδω μιλαμε οποτε ειμαστε σε πτηση σε παραλια ζουμε τον απολυτο τρομο οταν μας παιρνουν χαμπαρι τα βρωμοπουλα :ROFLMAO:

Το Πουλιά του Χιτσκοκ λεμε......μας λοκαρουν και μας την πεφτουν κανονικα εξαναγκαζοντας μας σε ατακτη φυγη....