Ολους όσους ανέβηκαν στο πάλκο μετά την δεκαετία του '80 και δώθε. Ούτως ή άλλως εκτός από ρεμπέτικα δεν ακούω καθόλου Ελληνικά αλλά όλους αυτούς δεν αντέχω καν να τους ακούω.
Να κανω μια ...αρωτηξις???
Αν ζουσαμε στην εποχη που κυκλοφορουσαν τα ρεμπετικα ,θα σας αρεσαν?????
Αν δεν κανω λαθος στην εποχη τους ηταν για πεταμα...
Οπως και αρκετα ποπ συγκροτηματα που στην εποχη τους ηταν και καλα για τα μπαζα και τωρα τα εχουμε σε εκτιμηση.
Χαρακτηριστικοτατο παραδειγμα οι ΑΒΒΑ.
Οταν τολμαγα να τους ακουω μονο ντοματες δεν μου πεταγαν οι φιλοι μου!!!
Να μην μιλησω για Barry White .....
Φυσικα τους εγραφα στα παλαιοτερα των υποδηματων μου και μετα απο πολλα χρονια ...δικαιωθηκα κατα καποιο τροπο!!!!
Δεν θελω σε καμμια περιπτωση να βαλω στο ιδιο καλαθι την Βισση με τους ΑΒΒΑ απλα κραταω παντα μια πισινη για ολα ....
Και σαν προσωπικο παραδειγμα θα αναφερω ενα τραγουδιστη που θεωρουσα στα νιατα μου γελοιο και τωρα εχω καταπιει την γλωσα μου γιατι ενα τραγουδι του ειναι κατα καποιο τροπο κλασικο...
Φιλιππος Νικολαου--το αδειο μου πακετο!!!!
Επισης δεν αντεχα με τιποτα τον Μητσια αλλα η Ελευσινα ειναι αξεχαστη...
Μεμονομενα τραγουδια θα πειτε και δικιο θα εχετε ...απλα οσο μεγαλωνεις τοσο γινεσαι πιο ανεκτικος.
Παντως και γω συμφωνω οτι το 90% του Ελληνικου ρεπερτοριου ειναι για ..κλωτσιες.
Να κανω μια ...αρωτηξις???
Αν ζουσαμε στην εποχη που κυκλοφορουσαν τα ρεμπετικα ,θα σας αρεσαν????? ΟΧΙ
Αν δεν κανω λαθος στην εποχη τους ηταν για πεταμα...
Οπως και αρκετα ποπ συγκροτηματα που στην εποχη τους ηταν και καλα για τα μπαζα και τωρα τα εχουμε σε εκτιμηση. ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ;
Χαρακτηριστικοτατο παραδειγμα οι ΑΒΒΑ.
Οταν τολμαγα να τους ακουω μονο ντοματες δεν μου πεταγαν οι φιλοι μου!!! ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΦΑΙΝΟΣΟΥΝ ...
Να μην μιλησω για Barry White .....
Φυσικα τους εγραφα στα παλαιοτερα των υποδηματων μου και μετα απο πολλα χρονια ...δικαιωθηκα κατα καποιο τροπο!!!!
Δεν θελω σε καμμια περιπτωση να βαλω στο ιδιο καλαθι την Βισση με τους ΑΒΒΑ απλα κραταω παντα μια πισινη για ολα .... ΡΕ ΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΟΥ ;![]()
Και σαν προσωπικο παραδειγμα θα αναφερω ενα τραγουδιστη που θεωρουσα στα νιατα μου γελοιο και τωρα εχω καταπιει την γλωσα μου γιατι ενα τραγουδι του ειναι κατα καποιο τροπο κλασικο...
Φιλιππος Νικολαου--το αδειο μου πακετο!!!!
Επισης δεν αντεχα με τιποτα τον Μητσια αλλα η Ελευσινα ειναι αξεχαστη...
Μεμονομενα τραγουδια θα πειτε και δικιο θα εχετε ...απλα οσο μεγαλωνεις τοσο γινεσαι πιο ανεκτικος.
Παντως και γω συμφωνω οτι το 90% του Ελληνικου ρεπερτοριου ειναι για ..κλωτσιες.
Το να κάνουμε σύγκριση τα ρεμπέτικα με τα σημερινά "λαϊκά "
Νομίζω ότι είναι ιεροσυλία
Πέρα από πλάκα , είναι γεγονός ότι με τα χρόνια έχουν υπεισέλθει πολλοί νέοι παράγοντες στο γούστο μας , που μας κάνουν να εκτιμούμε και να αποτιμούμε με τελείως διαφορετικό τρόπο απ' ότι παλιότερα , τραγούδια και καλλιτέχνες . Ο κυριότερος όμως είναι η νοσταλγία για τα νεανικά μας χρόνια που έφυγαν ανεπιστρεπτί σε συνδυασμό με την επιλεκτική μας μνήμη . Εγώ τουλάχιστον όταν ακούω ABBA σήμερα , δεν τους εκτιμώ περισσότερο από ότι παλιότερα , απλώς θυμάμαι άλλες εποχές και το ευχαριστιέμαι ( μιά φορά στις τόσες ) .
Φιλε kokar καμμια συγκριση ....
Απλα αναρωτιεμαι αν ζουσαμε τοτε, σε τι θεση θα ηταν στην λιστα μας.
Μηπως και τα σημερινα λουμπεν, περιθωριακακαι αχρηστα που υπαρχουν ,τα καθαγιασει ο χρονος και παρουν την θεση τους και αυτα στην μουσικη ιστορια...
Γι αυτο και αν αναρωτιεμαι!!!!.
Βουρλιωτης & Σια: Κουκουλα στο κεφαλι, μεταφορα στο Μπρονξ, βγαλσιμο κουκουλας
Τσαλικης: Επισκεψη σε τομεα υψιστης ασφαλειας αμερικανικης στρατιωτικης φυλακης και χτισιμο της πορτας
Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν από αυτούς. Αλλά δεν αντέχω αυτούς που τους ακούνε! Υπάρχει κάτι που να μπορώ να πάρω για αυτό;
Πέρα από πλάκα , είναι γεγονός ότι με τα χρόνια έχουν υπεισέλθει πολλοί νέοι παράγοντες στο γούστο μας , που μας κάνουν να εκτιμούμε και να αποτιμούμε με τελείως διαφορετικό τρόπο απ' ότι παλιότερα , τραγούδια και καλλιτέχνες . Ο κυριότερος όμως είναι η νοσταλγία για τα νεανικά μας χρόνια που έφυγαν ανεπιστρεπτί σε συνδυασμό με την επιλεκτική μας μνήμη . Εγώ τουλάχιστον όταν ακούω ABBA σήμερα , δεν τους εκτιμώ περισσότερο από ότι παλιότερα , απλώς θυμάμαι άλλες εποχές και το ευχαριστιέμαι ( μιά φορά στις τόσες ) .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.