Black Panther

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    29
Μετρια και καλος ειμαι ....

Σκηνοθετικα απαραδεκτο. Το σωζει καπως ο πολυ καλος πρωταγωνιστης αλλα και το καστινγκ που ηταν αρκουντως καλο οπως και το επιπεδο παραγωγης που ομως μερικες φορες ενιωθες οτι εκαναν πραγματα εκτος της ικανοτητας τους .

Κριμα γιατι στα χερια ενος πιο ικανου σκηνοθετη ισως αυτη ναταν μια απο τις καλυτερες ταινιες της MCU.

Νομιζω το μεγαλύτερο επίτευγμα της ταινίας είναι πως με τόσο κουκουρουκου background story idea (
ένας μετεωρίτης πριν εκατομμύρια χρόνια έδωσε εξωπραγματικές δυνάμεις στους Μαο-Μαο οι οποιοι ζουν σε τεχνολογικά προηγμένη ζούγκλα με διαστημόπλοια κλπ κλπ
), το Black Panther βλέπεται πολύ ευχάριστα, έχει ενδιαφέροντες χαρακτήρες που δεν είναι ασπρο-μαυρο (ειδικά ο κακός με το οποιο μπορούμε να ταυτιστούμε) ενώ περνάει και κοινωνικά μηνύματα. Τεχνικα αριστη με εξαιρετικά εφφε, ωραια φωτογραφία και άψογο transfer.
Περιμενα όμως περισσότερα, με τα όσα είχα διαβάσει.
Κατηγορια Καλη για εμενα.

Ποιο βαρετή πεθαίνεις..
Ακόμα δεν έχει τελειώσει, έχει 1 ώρα ακόμα, και κάνω αυτο το ποστ...

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

Ψήφισα πολύ καλή!
8/10

Ήταν πολύ φαντασμαγορική ταινία !! :cool:
Τα έδωσε όλα η Marvel!
Ότι πρέπει για διασκέδαση εάν σου αρέσει αυτό το "Αφρικάνικο στυλ" για Marvel!

Είχε μεγάλη επιτυχία!
1.34 Bill. στο Box Office!!

* Τύφλα να έχει η αόρατη τεχνική των Κλιγκον! :p

Last edited:
Κακή δεν ήταν αλλά με ότι είχα ακούσει την περίμενα πολύ καλύτερη. Γενικά έπαθα ότι μου συμβαίνει συχνά με τέτοιες ταινίες. Μου άρεσε μέχρι τον κακο χαμό που έγινε στο τέλος.

Πολύ καλή ήταν. Για να την απολαύσεις θες σινεμά να την δεις ή πολύ καλό home cinema. Παρότι δεν μου αρέσουν οι ταινίες με πολλούς μαύρους (λόγω προφοράς, με εκνευρίζει) εντούτοις αυτή ήταν εξαιρετική.
Σε όσους δεν άρεσε η δεν ήξεραν τι βλέπουν η δεν την είδαν στο σωστό μέσο.

Τι σας αρεσε ρε σεις με την μπαρουφα.....

Δεν περίμενα να το πεις εσύ αυτό.. με τόσα comic που διαβάζεις!! :p

Εγώ λίγα θυμάμαι.. μόνο μικρός διάβαζα κάποια..
αλλά το θεωρώ αρκετά ενδιαφέρον που βγάζει τόσα διαφορετικά πράγματα η Marvel! :cool:

Από την ανάλυση της βαθμολογίας μπορούμε να πούμε ότι γενικά η ταινία άρεσε πολύ!
https://www.imdb.com/title/tt1825683/ratings?ref_=tt_ov_rt

60% έδωσαν 8+

Σε όσους δεν άρεσε η δεν ήξεραν τι βλέπουν η δεν την είδαν στο σωστό μέσο.

Kαλα σε λαθος ανθρωπο το λες αυτο.

Εγραψα και πριν οτι το κυριως προβλημα της ταινιας δεν ηταν κατι αλλο παρα η σκηνοθεσια του. Εκει εχανε πολυ η ταινια .

Δεν περίμενα να το πεις εσύ αυτό.. με τόσα comic που διαβάζεις!! :p

Εγώ λίγα θυμάμαι.. μόνο μικρός διάβαζα κάποια..
αλλά το θεωρώ αρκετά ενδιαφέρον που βγάζει τόσα διαφορετικά πράγματα η Marvel! :cool:

Ε αμα ειναι μπαρουφα τι σχεση εχει οτι μεγαλωσαμε με τα κομικ του ηρωα ?

Ιδια απογοητευση ειχαμε φαει και με το πρωτο Wolverine.

Kαι εκεινο το ιδιο προβλημα ειχε.

Last edited by a moderator:
Μπαρουφα

Άπειρο μπλα μπλα με σεταπ, ιστορία και «μηνύματα» νηπιακού επιπέδου.

Μόνο η μάχη στο τέλος, χωρίς να είναι τπτ ιδιαίτερο, σε κρατούσε από το να αποκοιμηθείς τελείως

Βασικα μια ακόμη superhero movie Β διαλογής που έκανε επιτυχία λόγω «μαύρων» κλπ θεμάτων για Αμερικανακια

Στα τεχνικά, το 4Κ δισκάκι είχε πολύ καλή εικόνα με την κλασική πληγή όμως των ψηφιακών εφέ τα οποία, λόγω χαμηλής ανάλυσης, χαλάνε το συνολικό αποτέλεσμα

Ο ηχος (Atmos) μέτριος

Μπαρουφα

Άπειρο μπλα μπλα με σεταπ, ιστορία και «μηνύματα» νηπιακού επιπέδου.

Μόνο η μάχη στο τέλος, χωρίς να είναι τπτ ιδιαίτερο, σε κρατούσε από το να αποκοιμηθείς τελείως

Βασικα μια ακόμη superhero movie Β διαλογής που έκανε επιτυχία λόγω «μαύρων» κλπ θεμάτων για Αμερικανακια

Στα τεχνικά, το 4Κ δισκάκι είχε πολύ καλή εικόνα με την κλασική πληγή όμως των ψηφιακών εφέ τα οποία, λόγω χαμηλής ανάλυσης, χαλάνε το συνολικό αποτέλεσμα

Ο ηχος (Atmos) μέτριος

Είχε καλό χαμηλό ? :p

Απάντηση: Oscars 2019

Όντως κι εγω στην αρχη νομιζα οτι κάτι λαθος διαβασα.

Re: Oscars 2019

και οι σινεφιλ γκρινιαζουν γι αυτο και δεν εχουν αδικο, αλλα προφανως δεν σημαινει οτι ολες ειναι χαλια,φετος απο τις 8 υποψηφιοτητες καλυτερης ταινιας εχω δει δυο ,και οι δυο χαλια...μαυρος πανθηρ και μποχεμιαν..

Γνωρίζεις κάποιο blockbuster πού θίγει θέματα πατριαρχίας, συνόρων, οικογένειας, ατομικισμού και δεν είναι κανένας χαρακτήρας του ξεκάθαρα καλός ή κακός; Και μάλιστα είναι για την Αφρική με σχεδόν όλους τους χαρακτήρες μαύρους;

Αλλά οι περισσότεροι προτιμούν τις κλωτσοπατιναδες sci fi, αγνές, χωρίς τα παραπάνω, πού μερικές φορές τους εξαγριωνουν και μπερδεύουν.

Οι σινεφίλ γκρινιάζουν ακόμα και για την θερμοκρασία σερβιρίσματος του νερού στο εστιατόριο. Αληθινό σενάριο.

Όπως και οι "Έλληνες" με τα πρόσφατα συλλυπητήρια τους. (Σωστά το έγγραψα)