Blade Runner 2049

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    90
Re: Απάντηση: Blade Runner 2049 (2017)

Στον Wallace για ανάκριση ώστε να αποκλύψει που βρίσκεται το παιδί. Μην ξεχνάς ότι ο Wallace ήθελε να φτιάξει την επόμενη γεννιά που θα μπορούσε να τεκνοποιήσει. Το μυστικό βρισκότανε στην βιολογία του παιδιού.

Όταν η κοπέλα δάκρυσε βλέποντας τις (δικές της) αναμνήσεις του Κ. Όταν ο Κ έμαθε ότι το παιδί ήταν κορίτσι, τότε το κατάλαβε. Εξάλλου ποια καλύτερη κρυψώνα από την πλήρη απομόνωση?

Η δική μου απορία είναι άλλη...
Γιατί βάλανε αυτές τις αναμνήσεις στον Κ?

Οποτε ο Wallace
που βλέπαμε ηταν το android του κανονικού? Γιατι λιγο πριν φυγουν μαζι ηταν. Βεβαια του ειπε εκεινη την ωρα οτι εκτος συνορων θα τον κανει να μιλησει.

Τελικα δεν πρεπει να ξεκινας ταινια μετα τις 2 το βράδυ :p

Re: Blade Runner 2049 (2017)

Μακάριοι οι πτωχοί "την ταχύτητα dl" ?? :p :laugh:

Άντε θα μας βάλουν πάλι "χέρι".. :p

Last edited:

Παντως ... αν κατι δεν προλαβε να καρφωσει στην κεφαλα μας το πρωτο Blade Runner
νομιζω οτι το δευτερο το καρφωσε οσο βαθυτερα γινοταν > στο μελλον ... θα ζουμε ως σκιες !
Το "σκιες" συγκρινετε το με οτι θελετε ! Ηδη, γινεται αντιληπτο .... εν ετει 2017.
Ισως να μην ηταν για καποιον το 1957 ... αλλα εικαζω οτι <ΕΙΝΑΙ> εν ετει 2017.
Ακομα και η μανα μου, που μπουσουλα στην ταμπλετα με τα Windows 10 (αναθεμα !!!)
μου ειπε "αυτο το πραγμα ειναι εθισμος ... χανεσαι με τις ωρες ... και τιποτα δεν κανεις !"

Βαρατε βιολιτζηδες :rolleyes: .... ΤΟ ΠΑ ! :proud:

Απάντηση: Blade Runner 2049 (2017)

Μέτρια προς κακή.
Πέρα από την όμορφη ατμόσφαιρα και την μουσική του zimmer, η ταινία δεν μου είπε τίποτα.
Εκνευριστικά αργή τόσο που κόντεψα να κοιμηθώ, κάτι το οποίο δεν μου εχει συμβεί ποτέ.
Λησμονησα το fast forward του video.

εγώ το ξαναείδα χτες, την ευχαριστήθηκα περισσότερο από τη πρώτη φορά στο σινεμά.
Πολύ ωραία εικόνα και κυρίως μαύρο, που στο σινεμά ήταν γκρι ανοιχτό και χαλούσε όλη την εμπειρία.
Ο ήχος πάρα πολύ προσεγμένενος.

Δεν με κούρασε καθόλου η διάρκεια...ίσα ίσα που το χάρηκα κιόλας.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Re: Απάντηση: Blade Runner 2049 (2017)

Μέτρια προς κακή.
Πέρα από την όμορφη ατμόσφαιρα και την μουσική του zimmer, η ταινία δεν μου είπε τίποτα.
Εκνευριστικά αργή τόσο που κόντεψα να κοιμηθώ, κάτι το οποίο δεν μου εχει συμβεί ποτέ.
Λησμονησα το fast forward του video.

Δεν ειναι ολα τα SciFi .... popcorn movies. :smash:
ΚΑΛΟΜΑΘΑΤΕ :laugh:.... με ταινιες που δεν εχουν τιποτα να πουν (παρα μονο να συναρπασουν).
Kαι το πρωτο Blade Runner αλλα και το δευτερο ... προσπαθουν να δημιουργησουν μια ατμοσφαιρα.
Η ατμοσφαιρα δεν προκυπτει απο διαρκες ποδοβολητο και μπαμ-μπουμ οπου το ματι τρεχει αλαφιασμενο.
Εαν το Βlade Runner 2049 ειναι αργο .... τοτε το Solyaris του Tarkovsky τι ειναι ?

Eιμαι και εγω του μπαμ-μπουμ ολοι-τρεχουμε SciFi ... αλλα αφηνω μερικες ταινιες να ΜΗΝ εμπιπτουν
στα απολυτου αρεσκειας γουστα μου. Για να διατηρειται μια ισορροπια μεταξυ παιδιου και ενηλικα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Blade Runner 2049 (2017)

Ετσι.
Εξαιρετικη φωτογραφια και σκηνοθεσια. Ο ιδιος μαγικος βρωμικος κοσμος που αφησαμε στο παλιό.
Καλές ερμηνείες απο ολους, ακομα και απο τον Μπαουτιστα :p
Η μικρή εκλεψε τις εντυπωσεις και τις καρδιές μας :drool1:

Επρεπε να ηταν μικρότερη σε διάρκεια πάντως.

Αξια συνέχεια, χωρις να φτάνει το επος της πρώτης ταινίας.

Και μια ερώτηση γιατι το ειδα χαράματα και μπορεί να μου ξέφυγε κάτι.

Πως καταλαβε ο
Joe/K οτι η γυναίκα που εμφύτευε τα όνειρα ηταν η κορη του Ford?
Επίσης, στο τελος, που πηγαινε τον Φορντ η "κακια" πριν τους την πέσει ο Joe/K?

εφοσον οι αναμνησεις οδηγουσαν σε πραγματικο γεγονος,δηλαδη το κρυψιμο του αλογακιου,σημαινει οτι ηταν πραγματικες.
Αρα αυτος που του τις εμφυτεψε,ηταν και αυτος που τις ειχε βιωσει.
Λεει καποια στιγμη,οτι ειναι παρανομο να εμφυτευεις πραγματικες αναμνησεις.
Οποτε,δεν καταγραφονται καπου οι πραγματικες,παρα μονο στο μυαλο των ανθρωπων.
Αρα μονο η κοπελα θα μπορουσε να γνωριζει τις αναμνησεις αυτες και να τις εμφυτεψει σε καποιον αλλο.

Πριν κανενα μηνα εκατσα και ειδα το πρωτο,για να μπω στο κλιμα.
Σκυλοβαρεθηκα τη ζωη μου.
Αργο,βαρετο,πολυ σουρεαλ και χωρις καμια ουσια.
Το καινουριο μεν,καλυπτε πολλα κενα του πρωτου,αλλα παλι ηταν αργο και αρκετα βαρετο.
Αν με τα σημερινα δεδομενα,βαθμολογω το παλιο με 5,αυτο του βαζω χατιρικα ενα 7.