Blade Runner 2049

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    90
Re: Blade Runner 2049 (2017)

Oντως !

Ομως ξεραμε οτι το Blade Runner δεν πραγματευεται χρονικα παραδοξα (Edge of Tomorrow).
Ουτε αφιξεις και επικοινωνιες με εξωγηινους (Arrival) ουτε βεβαια αστυνομικα θριλλερ (Dick Tracy).

Για replicas μιλουσε το εργακι ... απο το 1982 μεχρι το 2017.

:laugh::laugh::laugh: .... και εσυ Ριντλεϊκος ? .... :flipout:

....

Φυσικα ! Ριντλεϊ και ξερο ψωμι... Απο τις αρχες του κιολας.

Ριντλεϊ, Στηβεν, Φρανσις Φορντ, Μαρτιν και Στανλευ...
Με αυτη την πενταδα τα εχεις ολα και συμφερει.

Και ζησαν αυτοι καλα (κι εμεις καλυτερα) και καναν και πολλα παιδακια...πχ Βιλνεβ. :grandpa::BDGBGDB55:

Λοιπον απο οταν ειδα το φιλμ εχω αρχισει να διαβαζω το νημα απο την αρχη....και νομιζω οτι εχω βρει το καλυτερο ποστ, την καλυτερη αναλυση ever στην κατηγορια.
Για οποιον βαριεται τισ στροφες του μυαλου, μπορουμε να του το βαλουμε ετοιμο να το δει και να το χωνεψει.

Δεν λεω ακομα ποιο ειναι για να σχηματισετε την ιδεα σας...και...δυστυχως δεν γραφει σχεδον ποτε στην κατηγορια.

Η ταινία καλη, για αυτό δεν είχα καμια αμφιβολία.

Θέλω λίγο να σταθώ στον Τζαρεντ Λετο. Ρε σεις αυτός εχει γίνει πολύ καλός ηθοποιός τελευταία! Πάντα μου άρεσε αλλά τελευταία έχει ξεφύγει. Έχω την εντύπωση οτι θα είναι από αυτούς που όταν τελειώνει μια ταινία θα δυσκολεύεται να ξανά να μπει στο πετσί του. Μπράβο.

Υ.Γ. Θέλω να μένω σε ενα δωμάτιο που ο φωτισμός να είναι έτσι.....γινεται; Μεγάλος φωτιστής ο Roger Deakins, χωρίς αυτόν η ταινία θα ήταν μισή.

Attachments

• BladeRunner2049-4.jpg
    BladeRunner2049-4.jpg
    83.6 KB · Views: 50

Λοιπον απο οταν ειδα το φιλμ εχω αρχισει να διαβαζω το νημα απο την αρχη....και νομιζω οτι εχω βρει το καλυτερο ποστ, την καλυτερη αναλυση ever στην κατηγορια.
Για οποιον βαριεται τισ στροφες του μυαλου, μπορουμε να του το βαλουμε ετοιμο να το δει και να το χωνεψει.

Δεν λεω ακομα ποιο ειναι για να σχηματισετε την ιδεα σας...και...δυστυχως δεν γραφει σχεδον ποτε στην κατηγορια.

Post #561 στο spoiler??? Αν ναι θα συμφωνήσω και εγώ.

Πίστευα ότι θα σηκώσει αγαλματίδιο το '15 για το sicario αλλά μας τα χάλασε το revenant.

Υ.Γ. Θέλω να μένω σε ενα δωμάτιο που ο φωτισμός να είναι έτσι.....γινεται;
Μεγάλος φωτιστής ο Roger Deakins, χωρίς αυτόν η ταινία θα ήταν μισή.
Μ'αυτο εδω εγινε η 'δουλεια" .... :proud:

Deakins_Lighting_Blade_Runner.jpg

Hταν εκτος καδρου, αρκετα ψηλα και περιστρεφονταν ο ενας δακτυλιος μεσα στον αλλο !
Δεν νομιζω να χωραει στο σαλονι σου ! :flute: Αναμφιβολα, το οπτικο αποτελεσμα ειναι απο αλλο κοσμο !

Blade_Runner_Lighting_755.gif

Μου χουν πεταχθει τα ματια :blink: ... τι καβλα ΦΩΤΙΣΜΟΣ ειναι αυτος ! :smash: ..... ΧΑΣΙΜΟ ΨΥΧΗΣ ! :love::love::love::love:

tumblr_p1omr9WG5m1uzaoxdo1_1280.gif

Last edited:

Να παρει ευχη...και γω τοση ωρα ψαχνω online για κανενα μυστηριο λαμπακι (σαν αυτο που εχουν τα παιδια για να νανουριζονται που δειχνει τα ζωακια στον τοιχο που περιστρέφεται....αλλα με κύματα)

Ολα τα ωραια ακριβα. Ισως αν παρω ενα ενυδρείο, βαλω ενα σποτάκι απο πισω και καθε λιγη ωρα ανακατεύω το νερο....:flipout:

Ουααα.. !!!

Ααα.. πολύ ψαγμένος ο Μάνος !!! :D

Θέλω να δω τα extra της ταινίας!

Last edited:

Check this out teddy:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

20 US$ on amazon

It's pretty basic RGB Led projector but I dont think you wanna mess with lasers when there are kids involved.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Όντως φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες "φτηνές" λύσεις! :cool:

Απ' ότι καταλαβαίνω πάντως το αποτέλεσμα γίνεται τόσο καλύτερο όσο πιο ψηλά είναι ο προβολέας..
οπότε εμείς έχουμε "πρόβλημα" στα χαμηλά δωμάτια μας! :p

Post #561 στο spoiler??? Αν ναι θα συμφωνήσω και εγώ.

Ακριβως !
Ο Κρις εκανε καtαπληκτικη αναλυση οπου ξεδιπλωνει το βαθυ νοημα της ταινιας...και ισως εχει και συνεχεια ;)

Οι γάτες μου θα πήγαιναν καρφί στο ψυχιατρείο με τέτοιο φωτισμό χεχεχε!
Η χοντρή θα έχανα και κανένα γραμμάριο όμως από το κυνήγι σκιών:)