To κεραμικο (με την πλαστικη σκανδαλη) ειναι ΟΡΙΑΚΑ ....... η επιλογη μου.
Eξαιρετικα κοντα .... ολα τα αλλα ! Η αληθεια ειναι οτι τα θελω ..... ΚΑΙ τα τεσσερα !
Ειναι απιστευτα συλλεκτικα κομματια.
Kαι να φανταστει κανεις οτι ολα ξεκινησαν απο δω (...... Syd Mead concept for Descart's firearm) .....
Μαλλον θα προτιμησω την κινηματογραφικη υλοποιηση ! Αν και ....... δεν ειμαι ολοτελα σιγουρος !
Σιγά την ταινία για να τα σκάσει κάποιος για props. Το γεγονός είναι πάντως ότι υπάρχει ΤΡΕΛΗ μπίζνα γύρω από την βιομηχανία του σινεμά. Ούτε καν την φανταζόμαστε στο γαλατικό χωριό μας.
Σιγά την ταινία για να τα σκάσει κάποιος για props. Το γεγονός είναι πάντως ότι υπάρχει ΤΡΕΛΗ μπίζνα γύρω από την βιομηχανία του σινεμά. Ούτε καν την φανταζόμαστε στο γαλατικό χωριό μας.
Γιατι εισαι τοσο γκρινιαρικο στρουμφ ?
Δηλαδη, βρισκεσαι σε ενα φορουμ με ατομα που ΑΝΕΤΟΤΑΤΟΤΑΤΑ σκανε 5k για ενα Technics MK-ΙΙ
και δεν μπορεις να καταλαβεις πως υπαρχουν ατομα που ειναι ερωτευμενα με props μιας cult ταινιας
που ειναι και σχεδον αδυνατο να αγορασουν (παρολο που εχουν την οικονομικη ευχερια να το κανουν) ?
Εγω συγκεκριμενα, αν ειχα μεχρι 1 μυριο στην τραπεζα ... ουτε που θα το συζητουσα (ουτε καν
θα το ανεφερα εδω μεσα).
Tεσπα ................ για αλλο λογο μπηκα : 1981 ............. ενα χρονο πριν (την πρεμιερα).