Blade Runner: Complete Collector's Edition, BD & HD DVD

Παιδιά υπολογίστε τις απεργίες μας, το Πάσχα που είχαν οι Καθολικοί και ηρεμήστε λιγάκι.
Το έχω πάθει άπειρες φορές.:grandpa:

Στην εσχάτη,σας στέλνουν ξανά την ίδια παραγγελιά..

Re: Απάντηση: Blade Runner: Complete Collector's Edition, BD & HD DVD

Παιδιά υπολογίστε τις απεργίες μας, το Πάσχα που είχαν οι Καθολικοί και ηρεμήστε λιγάκι.
Το έχω πάθει άπειρες φορές.:grandpa:

Στην εσχάτη,σας στέλνουν ξανά την ίδια παραγγελιά..

Στις πόσες μέρες καθυστέρηση δηλαδή να θεωρήσω ότι πρέπει να τους στείλω mail για να το στείλουν ξανά; Και κάτι που με προβληματίζει επίσης. Αν τελικά το παραλάβω 2 φορές , τι κάνω;

Eμένα σήμερα μου έφτασε η απλή έκδοση του Blade Runner που είχα παραγγείλει πριν δέκα μέρες από το amazon.com. Τα spoken languages είναι Αγγλικά και Γαλλικά και το πέμπτο δισκάκι είναι το σωστό.

Eμένα σήμερα μου έφτασε η απλή έκδοση του Blade Runner που είχα παραγγείλει πριν δέκα μέρες από το amazon.com. Τα spoken languages είναι Αγγλικά και Γαλλικά και το πέμπτο δισκάκι είναι το σωστό.

Τώρα μου έκανες την καρδιά περιβόλι!!!!:bigcry:Έγω ακόμα το περιμένω.....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από τόση αναμονή , κατέφτασε και το δικό μου!!
Το είχα παραγγείλει αφού είχαν αλλάξει τα spoken languages , αλλά επιβεβαιώνω και εγώ για όποιον θέλει να το πάρει ότι έχει αγγλικά και αγγλικούς υπότιτλους.
Κατά τα άλλα είναι κορυφαίο το πακέτο!!!
Δεν ξέρω πάντως αν φεύγουν με αυστηρά αύξουσα σειρά (μάλλον απίθανο...) οι παραγγελίες ,αλλά εγώ έχω το 098180 στα 103000 που κυκλοφορούν, ενώ όπως είδα ο φίλος Γιάννης έχει το 089558.
Μάλλον ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ -bye-

Το είχα παραγγείλει αφού είχαν αλλάξει τα spoken languages , αλλά επιβεβαιώνω και εγώ για όποιον θέλει να το πάρει ότι έχει αγγλικά και αγγλικούς υπότιτλους.
Δεν ξέρω πάντως αν φεύγουν με αυστηρά αύξουσα σειρά (μάλλον απίθανο...) οι παραγγελίες ,αλλά εγώ έχω το 098180 στα 103000 που κυκλοφορούν, ενώ όπως είδα ο φίλος Γιάννης έχει το 089558.
Μάλλον ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ -bye-

Οντως επιτέλους..

Λίγο ακόμα και θα έλεγες..Ανάσταση !!!:2thumb22sup:

Δεν λες που ήρθε !!!!
Αν έμπαινε η μεγάλη βδομάδα θα έλεγα καλό καλοκαίρι!!!! :flipout::flipout:

Τυχερέ. Εγώ ακόμα περιμένω τη δικιά μου παραγγελία. Πάντως παρήγγειλα και εγώ το Blade Runner. Για να δούμε πόσο θα κάνει!!!

Απάντηση: Re: Blade Runner: Complete Collector's Edition, BD & HD DVD

Τυχερέ. Εγώ ακόμα περιμένω τη δικιά μου παραγγελία. Πάντως παρήγγειλα και εγώ το Blade Runner. Για να δούμε πόσο θα κάνει!!!

Όσο και να αργήσει ΑΞΙΖΕΙ!!!!! :grandpa:

Re: Απάντηση: Blade Runner: Complete Collector's Edition, BD & HD DVD

Μάλλον ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ -bye-

Και μένα ήρθε μετά απο 8 μέρες μόνο. Πάντως όντως πρέπει να τελειώνουν τα κομμάτια. Το δικό μου(Bluray) έχει τον αριθμό 102831
Ίσα που προλαβαίνετε(μάλλον).