Blind Scan σε ποιους HD ?

Τεσταρισμενος οτι δουλευει καλα, (οχι απο μενα),βρισκοντας και DVB-S2 feed ,ο Technomate 6900 HD super.

Toυς εχετε δοκιμασει αυτους ?
Γιατι και αλλοι λενε οτι κανουν αλλα κανουν 'προγραμματισμενο' blind scan.
Αν ειναι hardware μπορει να κανεις δουλεια.Αν ειναι software ομως ,οι πιθανοτητες ειναι κατα.
Παρακαλω αν ειναι δυνατον τεσταρετε.

Technomate 6900 HD

Edision Argus Mini 2in1 Combo

Octagon SF 1018 HD

Clarke-tech 5000 HD combo plus

Μέχρι τωρα αν και νομίζω οτι δεν θα υπάρχουν αλλοι . Τωρα ο πιο γρηγορος ποιος είναι γιατί αμα κάνει 2 ωρες τι να τον κάνεις ?

Technomate 6900 HD
Μέχρι τωρα αν και νομίζω οτι δεν θα υπάρχουν αλλοι .
Υπάρχουν και άλλοι δέκτες. Αν δεν είστε σίγουροι όμως, δεν μπορούμε να σου πούμε μοντέλα.

Τωρα ο πιο γρηγορος ποιος είναι γιατί αμα κάνει 2 ωρες τι να τον κάνεις ?
Για τον Edision θα σου πω τις επόμενες μέρες καθώς τον έχω παραγγείλει.

Για την ταχύτητα καλά τα λες, αλλά... καλύτερο είναι το Blind Scan που βρίσκει περισσότερα κανάλια, και όχι αυτό που είναι πιο γρήγορο.
Χωρίς αυτό να σημαίνει όμως, πως το "καλό" δεν είναι και "γρήγορο".
"Κακό" Blind Scan (είναι αυτό που λες) να κάνει κάποιες ώρες αναζήτηση και ακόμα χειρότερα, να βρίσκει κανάλια διπλά!

Re: Απάντηση: Blind Scan σε ποιους HD ?

Υπάρχουν και άλλοι δέκτες. Αν δεν είστε σίγουροι όμως, δεν μπορούμε να σου πούμε μοντέλα.

Για τον Edision θα σου πω τις επόμενες μέρες καθώς τον έχω παραγγείλει.

Για την ταχύτητα καλά τα λες, αλλά... καλύτερο είναι το Blind Scan που βρίσκει περισσότερα κανάλια, και όχι αυτό που είναι πιο γρήγορο.
Χωρίς αυτό να σημαίνει όμως, πως το "καλό" δεν είναι και "γρήγορο".
"Κακό" Blind Scan (είναι αυτό που λες) να κάνει κάποιες ώρες αναζήτηση και ακόμα χειρότερα, να βρίσκει κανάλια διπλά!

Άμα ένας δέκτης είναι αργός στο blind search δεν μπορείς να ασχοληθείς (επαγγελματικά η hobbistika) σε παρένθεση δηλαδή να δημοσιεύσεις κάποια feed σε κάποιες σελίδες και να χαρείς εσύ καθώς και αλοι συμφορουμιτες σου τις κρυφές αυτές δέσμες
Τωρα αν θελεις ένα δέκτη και δεν σε απασχολεί η ώρα που θα κάνει το searching και την θέλεις αυτή τη λειτουργία για να βρίσκεις νέες συχνότητες σε δορυφόρους απλά και μόνο για να ανανέωση η ταχύτητα δεν σε απασχολεί εκεί:operator:

Να προσθεσω και τον Vantage 7100 S και τον 8000 ???
Τουλαχιστον οσο ειχα τον πρωτο, μια χαρα μου δουλευε το Bl.Search...

Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει σαν υλικό ένα δέκτη με δυνατότητα blind scan;

Πχ, είναι το tuner του τέτοιο ώστε να καταλαβαίνει την ύπαρξη ψηφιακού σήματος σε μία συχνότητα χωρίς να χρειάζεται να "δοκιμάσει" όλα τα fec και όλα τα symbol rate και όλα τα modulation; Ή απλώς είναι πολύ γρήγορος στο να "δοκιμάσει" όλους τους πιθανούς συνδυασμούς σε δεδομένη συχνότητα;

Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει σαν υλικό ένα δέκτη με δυνατότητα blind scan;

Πχ, είναι το tuner του τέτοιο ώστε να καταλαβαίνει την ύπαρξη ψηφιακού σήματος σε μία συχνότητα χωρίς να χρειάζεται να "δοκιμάσει" όλα τα fec και όλα τα symbol rate και όλα τα modulation; Ή απλώς είναι πολύ γρήγορος στο να "δοκιμάσει" όλους τους πιθανούς συνδυασμούς σε δεδομένη συχνότητα;

το ψαξιμο ξεκιναει με σειρα συγκεκριμενα σε sd δεκτη απλο που χρησιμοποιω παιρναει πρωτα τις οριζονιες και μετα τις καθετες δεσμες
στην οθονη μου εμφανιζοντε σιγα σιγα πρωτα οι οριζονιες ολες και μετα οι καθετες που λαμβανει ο δεκτης
η διαδικασια κραταει 15 με 20 λεπτα οταν εχει καλο καιρο και αναλογα τον δορυφορο Ο δεκτης καταγραφει τα παντα απο σηματα ακομα και της στιγμης
οταν τελειωνει η διαδικασια ελενχο ξεχωριστα τις καθε συχνοτητες
σε καποιες που κατεβασα δεν εχω καθολου σημα σε καποιες εχω οπου και αυτα ειναι τα ενεργα FEEDS
στο ερωτημα σου το παν ειναι το tuner να ειναι ευαισθητο και οτι σημα παιρναει να το καταγραφει
ευαισθητο=και γρηγορη ανταποκριση γενικα

το σωστο tuner λαμβανει σηματα εκει που δεν υπαρχει σημα το παιρναει σαν να μην το ειδε
δεν καθετε να τσεκαρει μη ενεργες συχνοτητες
επισις να προσθεσω οτι οταν βλεπει μια συχνοτητα η οποια εχει σημα αλλα οχι δυνατο (λογο πιατου η δυσκολου δορυφορου)αυτο δινει καθυστερηση στην διαδικασια

Moνο για τους Technomate 6900 HD και Clarke-tech 5000 HD combo plus
εχω διαβασει θετικα σχολια.
O Vantage 7100 δεν νομιζω οτι κανει blind scan.Το εχει σαν επιλογη αλλα δεν λειτουργει.Για τον 8000 δεν ξερω αλλα ισως να ειναι σαν τον 7100.
Για τους αλλους δυο που αναφερθηκαν θα περιμενουμε σχολια.
Ποση ωρα,αν περνανε απο τις DVB-S2 κτλ.

καλησπερα σε ολους.εχω τον vantage 8000 κανει hardware blindscan se dvbs2 σηματα και βρισκει τα παντα εχει πολυ καλο tuner αλλα αργει αρκετα κανει περιπου 45 λεπτα.αν καποιος εχει καποιον απο τους αλλους ας μα πει αν υπαρχει κανενας ποιο γρηγορος.

Αν κανει 45 λεπτα ειναι παρα πολλα.
Αν σκεφτεις οτι στην καλυτερη περιπτωση θα πιασεις καποιο παιχνιδι απ την αρχη τοτε μετα απο 45 λεπτα που θα εχει τελειωσει ο δεκτης το σκαναρισμα θα παρακολουθησεις το 2ο ημιχρονο.
Καποιος φιλος λεει οτι ο Τechnomate 6800 ο απλος κανει 15-20 λεπτα.

Ναι αλλα για να συγκρινουμε δε πρεπει το σκαναρισμα να ειναι στον ιδιο δορυφορο?
Ο Αντρεας δε ειπε σε ποιον εκανε σκαν..

καλησπερα σε ολους.εχω τον vantage 8000 κανει hardware blindscan se dvbs2 σηματα και βρισκει τα παντα εχει πολυ καλο tuner αλλα αργει αρκετα κανει περιπου 45 λεπτα.αν καποιος εχει καποιον απο τους αλλους ας μα πει αν υπαρχει κανενας ποιο γρηγορος.

οταν λες προγραμματισμενο παιρναει απο ολο το φασμα των δεσμων οι επιλεγεις μερικα sympolrates

Ναι αλλα για να συγκρινουμε δε πρεπει το σκαναρισμα να ειναι στον ιδιο δορυφορο?
Ο Αντρεας δε ειπε σε ποιον εκανε σκαν..

Δεν εχει σημασια.
45 λεπτα ειναι παρα πολλα και δεν πρεπει να διαρκει τοσο στον οποιονδηποτε δορυφορο.

ναι ενταξει αλλα δεν ξερω πως γινετε ο προγραμματισμος στον 8000 τι παραμετροι υπαρχουν?