Υπάρχουν και άλλοι δέκτες. Αν δεν είστε σίγουροι όμως, δεν μπορούμε να σου πούμε μοντέλα.Technomate 6900 HD
Μέχρι τωρα αν και νομίζω οτι δεν θα υπάρχουν αλλοι .
Για τον Edision θα σου πω τις επόμενες μέρες καθώς τον έχω παραγγείλει.Τωρα ο πιο γρηγορος ποιος είναι γιατί αμα κάνει 2 ωρες τι να τον κάνεις ?
Υπάρχουν και άλλοι δέκτες. Αν δεν είστε σίγουροι όμως, δεν μπορούμε να σου πούμε μοντέλα.
Για τον Edision θα σου πω τις επόμενες μέρες καθώς τον έχω παραγγείλει.
Για την ταχύτητα καλά τα λες, αλλά... καλύτερο είναι το Blind Scan που βρίσκει περισσότερα κανάλια, και όχι αυτό που είναι πιο γρήγορο.
Χωρίς αυτό να σημαίνει όμως, πως το "καλό" δεν είναι και "γρήγορο".
"Κακό" Blind Scan (είναι αυτό που λες) να κάνει κάποιες ώρες αναζήτηση και ακόμα χειρότερα, να βρίσκει κανάλια διπλά!
Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει σαν υλικό ένα δέκτη με δυνατότητα blind scan;
Πχ, είναι το tuner του τέτοιο ώστε να καταλαβαίνει την ύπαρξη ψηφιακού σήματος σε μία συχνότητα χωρίς να χρειάζεται να "δοκιμάσει" όλα τα fec και όλα τα symbol rate και όλα τα modulation; Ή απλώς είναι πολύ γρήγορος στο να "δοκιμάσει" όλους τους πιθανούς συνδυασμούς σε δεδομένη συχνότητα;
καλησπερα σε ολους.εχω τον vantage 8000 κανει hardware blindscan se dvbs2 σηματα και βρισκει τα παντα εχει πολυ καλο tuner αλλα αργει αρκετα κανει περιπου 45 λεπτα.αν καποιος εχει καποιον απο τους αλλους ας μα πει αν υπαρχει κανενας ποιο γρηγορος.
Ναι αλλα για να συγκρινουμε δε πρεπει το σκαναρισμα να ειναι στον ιδιο δορυφορο?
Ο Αντρεας δε ειπε σε ποιον εκανε σκαν..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.