Βlu-Ray Discs Νέες Κυκλοφορίες

Re: Blu – Ray Νέες κυκλοφορίες

alvin and the

chimunks br για ενοικιαση...

δε βγηκε...

οπως το περιμενα...

η ο####ν εβγαλε

ενα και βαρεθηκε...

Σημερα κυκλοφορησε το Dungeon Siege (Η Πολιορκια) απο την HOLLYWOOD σε Blu-Ray! Αν το δει κανενας ας μας πει εντυπωσεις απο την εικονα και τον ηχο. Εχω περιεργεια να δω τι ποιτητα θα εχει... :D

Σημερα κυκλοφορησε το Dungeon Siege (Η Πολιορκια) απο την HOLLYWOOD σε Blu-Ray! Αν το δει κανενας ας μας πει εντυπωσεις απο την εικονα και τον ηχο. Εχω περιεργεια να δω τι ποιτητα θα εχει... :D
Εχει κυκλοφορήσει εδώ και 1 εβδομάδα περίπου.

Δεν έχω προλάβει ακόμα να του ρίξω μια ματιά καν.

Απάντηση: Re: Blu – Ray Νέες κυκλοφορίες

Οι παραπάνω ταινίες κυκλοφορούν κανονικά σε όλα τα video club που σέβονται τον εαυτό τους και επομένως δεν υπάρχει λόγος ν αναφέρουμε ονόματα καταστημάτων .

Υπαρχει λογος και λεγεται ενημερωση κι ανταγωνισμος. Ο καλυτερος κερδιζει.
Απλα πραγματα.
Τωρα ποιον εξυπηρετουν τα πμ κτλ ,ειναι αλλο θεμα που μαλλον πρεπει να συζητησουμε απ'οτι βλεπω.....

Ελα ντε κι εγω αναρωτιέμαι γιατι πια ειναι τοσο κακο να λέμε τα ονοματα των καταστηματων που σέβονται τον καταναλωτή... Εχουμε κολλησει πολυ στις τυπικότητες σ'αυτό το φορουμ πια...

Ελα ντε κι εγω αναρωτιέμαι γιατι πια ειναι τοσο κακο να λέμε τα ονοματα των καταστηματων που σέβονται τον καταναλωτή... Εχουμε κολλησει πολυ στις τυπικότητες σ'αυτό το φορουμ πια...

Δεν ειναι καθολου τυπικο το θεμα. Ισα ισα που τυπικο ειναι να ΛΕΜΕ τα καλα τις αγορας οσο και τα κακα.

Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι διεγραφει το ονομα του συγκεκριμενου μαγαζιου, που στο κατω κατω προσπαθει να κανει οτι και οι περισσοτεροι απο εμας εδω μεσα. Να μπουμε στη νεα εποχη υψηλης ευκρινειας.

Ξοδευω καθε μηνα πανω απο 50 ευρω στα video club της περιοχης μου και εχω βαρεθει να τους παρακαλαω να φερουν καμμια ταινια HD. Πηρα τα μηχανηματα, τα εστησα, τα ρυθμισα και εχω καταληξει να τα κοιταω να τα θαυμαζω και να τα ξεσκονιζω.

Απο περυσι το καλοκαιρι εχουν κυκλοφορησει 15-20 τιτλοι Blu-Ray (αντε και 5-6 HDDVD) και ακομη περιμενουμε τους καινουργιους ενω στο εξωτερικο ο αριθμος τους εχει φτασει να ειναι χιλιαδες (λιγες αλλα χιλιαδες).

Το σκεπτικο οτι ολα τα μαγαζια και οι εταιρειες που σεβονται τον εαυτο τους θα σεβαστουν και τον καταναλωτη ειναι εξ' αντικειμενου αντιθετο με τον λογω υπαρξης του forum αυτου καθ' εαυτου.

Ετσι καθε προβολεας ή τηλεοραση που βγαινει ειναι καλη αφου τη βγαζει η ταδε ή δεινα πολυεθνικη που σιγουρα "σεβεται τον εαυτο" της, η ταδε και η δεινα μεγαλη εμπορικη αλυσιδα ενημερωνει σωστα τους υποψηφιους πελατες της αφου επισης "σεβεται τον εαυτο" της και ουτω καθ' εξης.

Η ως ανω ρηση μου θυμιζει εντονα τον προεδρο των μικρομετοχων( ; ) Καραγκουνη που εβγαινε βολτα στα καναλια εποχες ´99 και διατυμπανιζε με υφος ειδικου οτι ολες οι μετοχες ειναι καλες.

Τοτε μονο γελια προκαλουσαν και λιγο μετα μονο κλαματα.

Επειδη αυτος ο τοπος δεν ειναι ιδιοκτησια κανενος (οπως τουλαχιστον αρεσκεται να ισχυριζεται ), παρακαλω τον διαχειριστη της κατηγοριας να μας εξηγησει ποιον κανονισμο παρεβει το μηνυμα που υπεστει επεξεργασια το συντομοτερο.

Θα αρχισω να ανησυχω αν υπαρχει.

Last edited:
Απάντηση: Blu – Ray Νέες κυκλοφορίες

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω με μερικούς είναι ότι για ότι κι αν διαγραφεί χωρίς να ξέρουν το λίγο και πολλές φορές μάλιστα χωρίς να τους ενδιαφέρει άμεσα θα βρουν την ευκαιρία να γκρινιάξουν , να παραπονεθούν για τα δημοκρατικά δικαιώματα τους κλπ κλπ. Δεν έχω να εξηγήσω τίποτα σε κανέναν.. το έχω πει πολλές φορές ότι δεν θέλω να αναφέρονται εμπορικά καταστήματα και μάλιστα κατ εξακολούθηση . Αν δεν μπορείτε να το σεβασθείτε αυτό δεν σας φταίω εγώ . Πρόκειται για άμεση διαφήμιση . Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε?
Σα; Παρακαλώ πολύ να μην συνεχιστεί το θέμα . Αν κάποιος συνεχίζει να μην καταλαβαίνει την λογική μου παρακαλώ ας με πάρει τηλέφωνο να του εξηγήσω καλύτερα

Καλό Πάσχα

Με συγχωρείτε κατά πρώτον δεν μου πολυαρέσει ο τόνος σας, κατά δεύτερον επιτρέψτε μου να μη μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το θέμα δεν με ενδιαφέρει, εφόσον είμαι από τους λίγους "τυχερούς" που έχουν δώσει κάποια λεφτά για bluray, και bluray δε βλέπω....

Όσο για το θέμα της διαφήμισης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχει ολόκληρο topic σχετικά με το play.com, το amazon, να διοργανώνονται events στην Ηχοέκφραση, να υπάρχουν ολόκληρα θέματα για το από που αγοράσαμε φτηνά το PS3, να υπάρχουν απειρα λινκς προς το Πλαισιο, κλπ κλπ, με αποκορύφωμα όλων να υπάρχει αυτό εδώ το θέμα:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24723
και ξαφνικά να μας ενοχλεί το ότι κάποιος είπε ότι βρήκε πολλούς τίτλους bluray σε κάποιο κατάστημα.

Δυστυχώς γινόμαστε τυπικοί ακόμα και σε θέματα που υπάρχουν για να βοηθάνε τα μέλη. Κρίμα.

Καλό Πασχα σε όλους

Last edited:

Oσο για το θέμα της διαφήμισης, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχει ολόκληρο topic σχετικά με το play.com, το amazon, να διοργανώνονται events στην Ηχοέκφραση, να υπάρχουν ολόκληρα θέματα για το από που αγοράσαμε φτηνά το PS3, να υπάρχουν απειρα λινκς προς το Πλαισιο, κλπ κλπ, με αποκορύφωμα όλων να υπάρχει αυτό εδώ το θέμα:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24723
και ξαφνικά να μας ενοχλεί το ότι κάποιος είπε ότι βρήκε πολλούς τίτλους bluray σε κάποιο κατάστημα.

Δυστυχώς γινόμαστε τυπικοί ακόμα και σε θέματα που υπάρχουν για να βοηθάνε τα μέλη. Κρίμα.

Καλό Πασχα σε όλους

Εγω ποτε δεν καταλαβα γιατι να ΜΗΝ γινονται αναφορες σε εμπορικες επιχειρησεις. Εμεις δεν ειμαστε που τους "φιλοξενουμε" ολους ανευ διακρισεων?

Βριζουμε κανενα? Ειναι η αναφορα σε καταστηματα ποινικως κολασιμη?

.. Η τριλογια των πειρατων της καραϊβικης ποτε βγαινει?

5307437x.jpg

Kυκλοφορει !!!

http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/5307437/Escape-To-Athena/Product.html?cur=258#

Απάντηση: Blu – Ray Νέες κυκλοφορίες

Βρε τι μου θύμισες.....

....εκείνες τις μεταλλικές καρέκλες με τις τυλιγμένες πλαστικές μπλε ταινίες, που πιανόσουν μετά την πρώτη ώρα...το χαλίκι που έμπαινε στα πέδιλα μου και ενοχλούσε τα ευαίσθητα 10χρονα τότε ποδαράκια μου....τον συνδυασμό της μυρωδιάς του βρεγμένου κισσού που είχε σκαρφαλώσει στη μάντρα .....και του νυχτολούλουδου που ήταν μπλεγμένο μέσα του....τη γλύκα του κορνέ που μου έπαιρνε ο πατέρας μου...την πορτοκαλάδα που κυκλοφορούσε τότε σε στρογγυλά πλαστικά με σχήμα μπάλας....τα μεγαλύτερα αγόρια του Γυμνασίου να φωνάζουν ´γράμματα χασάπη'......κ.λ.π, κ.λ.π., κ.λ.π....

...να 'σαι καλά Δημήτρη...!!!!