Blu-ray στο περιοδικό hitech

blizard

Banned
11 March 2007
1,001
Δεν βρήκα τοπικ και είναι κρίμα οπότε θα προσθέσω σιγά-σιγά ότι μπορώ.
(Πάντα μαζί και ένα καλό περιοδικό ... ο τύπος μπορεί να φθίνει σιγά σιγά προς όφελος της τηλεόρασης - ιντερνέτ- forum κλπ , αλλά τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την αξιοπιστία ενός καλού εντύπου)

hitech

Τεύχος 15 Ιουνίου , 10 ευρώ.
Καρχαρίες της αβύσσου.

h1.jpg

h2.jpg

10 ευρω για τους "καρχαριες της αβυσου"?

Καλα πλακα μας κανουν? Δεν μπορουν να βρουν ενα BR της προκοπης? Ολες τις σαβουρες θα μας πασαρουν?

καλα οσο γιαυτο αλλο τιποτα... αν ενδιαφερεται κανεις λεω να τα βαλω αγγελια ολα αυτα τα ντοκιμαντερ του hitech

Re: Απάντηση: Blu-ray στο περιοδικό hitech

Ενα αλλο παρομοιο που ειχαν παλιοτερα με βυθο κτλ. το ειχα βαλει να το δω απο περιεργεια και η εικονα ηταν σαν να βλεπω DVD (ισως και χειροτερη απο DVD) οποτε και 3 ευρω να το πουλαγαν παλι πολλα θα ηταν...

Ενα αλλο παρομοιο που ειχαν παλιοτερα με βυθο κτλ. το ειχα βαλει να το δω απο περιεργεια και η εικονα ηταν σαν να βλεπω DVD (ισως και χειροτερη απο DVD) οποτε και 3 ευρω να το πουλαγαν παλι πολλα θα ηταν...
Σε καμία περίπτωση, ποτέ των ποτών δεν έχουν σχέση με dvd τα BR του περιοδικού.

Θυμάμαι και εγώ παλιά ένα με βυθό και μπορεί να ήταν σε αυτό κάποιες σκηνές με προβληματάκια , αλλά σαν εμπειρία μου είχε πέσει το σαγόνι παιδιά.
Έχω δει πολλά υποβρύχια ντοκιμαντέρ σε SD , αλλά το br με το βυθό ήταν πραγματικά σαν να έβλεπα κάτι διαφορετικό.

10 ευρω για τους "καρχαριες της αβυσου"?

Καλα πλακα μας κανουν? Δεν μπορουν να βρουν ενα BR της προκοπης? Ολες τις σαβουρες θα μας πασαρουν?
Παίζει να είναι και από τα καλύτερα τα υποβρύχια ντοκιμαντέρ από πλευράς εικόνας- εμπειρίας σε HD ... και είναι NG πάντα.
θα το πάρω σε 1-2 μέρες να σας πω.

Το περιοδικό απλά το δίνουν δώρο με το BD.. :p
Δές το και έτσι... ένα Ελληνικό BR με 10 ευρώ είναι οκ , βοηθάμε και το χώρο, έχουμε και ένα καλό και αξιόπιστο περιοδικό μαζί.

Οι τηλεοράσεις τα "ιντερνετ" και τα forum τρώνε τις εφημερίδες και τα καλά περιοδικά, (είναι πιο σύγχρονα και είναι λογικό) αλλά μας έχουν γεμίσει στην σαβούρα κάθε είδους φυσικά.
Ενα αξιόλογο περιοδικό για τους νοσταλγούς και μάλιστα σαν "δώρο" με την αγορά του BR είναι ότι πρέπει.

Last edited:
ενα καταπληκτικο περιοδικο,αν μας το εδιναν δωρεαν και ειχαμε πολλες ωρες για ''σκοτωμα'' και ''δωρο'' ενα καταπληκτικο BR για να γεμιζει το ραφι της συλλογης μας,εννοειται δωρεαν...

ενα καταπληκτικο περιοδικο,αν μας το εδιναν δωρεαν και ειχαμε πολλες ωρες για ''σκοτωμα'' και ''δωρο'' ενα καταπληκτικο BR για να γεμιζει το ραφι της συλλογης μας,εννοειται δωρεαν...
Δεν γίνεται δωρεάν ... όπου υπάρχει δωρεάν πέφτει και η ποιότητα, και πάντα σχεδόν τα παίρνουν με άλλους τρόπους δουλεύοντας σε.
Το να πληρώνεις κάποιον για την αξιοπιστία του είναι ότι καλύτερο .. όπως στις καλές εφημερίδες, που αντικαταστάθηκαν από δωρεάν σαβουρο τηλεοπτικά μαγκαζίνο ή blogs - forum που ο καθένας λέει και κατευθύνει προς τα εκεί που τον βολεύει.

Το BR έχει και ελληνικά, παράληψη που δεν το είπα, και δεν βρίσκετε εύκολα ... νομίζω θα αξίζει τα 10 ευρώ.

sorry παιδιά αν πρέπει να παέι στις νέες κυκλοφορίες ας το κάνει κάποιος ... αν και νομίζω ότι είναι οκ να έχει δικό του τοπικ αφού έχει βγάλει πολλά και κάθε μήνα έρχεται καινούργιο BR.

ήθελα να βάλω και ένα poll αν μπορεί να το κάνει κάποιος ... δεν θα είναι για ένα BR αφού θα μπούνε και άλλα εδώ, αλλά δεν πειράζει.

Last edited:
τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την αξιοπιστία ενός καλού εντύπου

Μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια, για την αξιοπιστια των περιοδικων...

αλλά τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την αξιοπιστία ενός καλού εντύπου)

Για τη συγκεκριμένη ρήση θα μου επιτρέψετε να έχω κάποιες επιφυλάξεις αφού θυμάμαι ακόμα σε ένα τεστ ηχείων κάποια ηχεία (των οποίων μάλιστα τυγχάνει να είμαι κάτοχος) να μην διακρίνονται πολύ αλλά ως διά μαγείας κάποιους μήνες μετά σε άλλο αντίστοιχο τεστ να τα πάνε πολύ καλύτερα στη βαθμολογία.
Μετά από λίγο καιρό σταμάτησα να αγοράζω το περιοδικό....

<κακία> Η "αξιοπιστία" του έντυπου τύπου IMHO περιορίζεται κατά κύριο λόγο στο ότι δεν μπορεί να πέσει ο server τους.. μιας και είναι έντυπα.. ;) :D </κακία>

Σοβαρά όμως, έχουν ακουστεί τόσα (μα τόσα..) κατά καιρούς, που ακόμα και ο πιο εύπιστος δυσκολεύεται πια να πειστεί..

Μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια, για την αξιοπιστια των περιοδικων...
Δεν το βάζω βρε, αλλά θα το έβαζα στο ότι δεν θα υπάρξει τηλεοπτικός σταθμός , internet site και forum που να είναι πιο αξιόπιστο από έντυπο μέσο.
(και να μην το έχουν φάει σε ακροαματικότητες δηλαδή οι άλλοι έξυπνοι)

Είναι γιατί στους μεν δίνεις και κάτι για να είναι αξιόπιστοι οπότε έχουν κίνητρο .. οι άλλοι τα παίρνουν μόνο αν είναι αναξιόπιστοι :)

Ας μην είμαστε μηδενιστές γιατί δεν πάει άλλο ... αν την πέφτουμε full και στον καλύτερο (*Ρεχαγκελ ρε νούμεραααα) , δεν μένει τίποτα για τους άλλους.

Θυμάμαι και εγώ παλιά ένα με βυθό και μπορεί να ήταν σε αυτό κάποιες σκηνές με προβληματάκια , αλλά σαν εμπειρία μου είχε πέσει το σαγόνι παιδιά.
Έχω δει πολλά υποβρύχια ντοκιμαντέρ σε SD , αλλά το br με το βυθό ήταν πραγματικά σαν να έβλεπα κάτι διαφορετικό.

Οι εποχες που καποιοι εδιναν καθρεφτάκια και χαντρες στους ιθαγενεις εχουν περασει...εφοσον δινουν BR κακης ποιοτητας τα δικα μου τα λεφτα δεν τα ξαναπαιρνουν...τελος...

Με τα 10 ευρω προτιμω να αγορασω μια ταινια BR που εχει και περιεχομενο και σωστη ποιοτητα εικονας...πηγαινε στο κοντινοτερο Saturn/Media Markt κτλ. να δεις τι ωραιες ταινιες βρισκεις με τα λεφτα αυτα...

Εγώ το θεωρώ πολύ καλό ΒR,αλλά θα δούμε ... είναι και Ελληνικό και δεν το βρίσκεις "αλλού" εύκολα , το 10 ευρώ δεν είναι τόσα πολλά.

Έχει και το περιοδικό σαν "δώρο" , που μπορεί κάποια πράγματα από όσα γράφουν να σε ενημερώσουν σωστά και να σε γλυτώσουν από λάθος αγορές και πιο πολλά πεταμένα λεφτά.
Παράδειγμα αν εγώ δεν είχα πάρει το τελευταίο τεύχος (παρότι έφαγα αρκετό χρόνο ψάχνοντας στο ιντερνετ) θα είχα αγοράσει λάθος μηχάνημα.
Γλύτωσα λεφτά για 5 BR :) ... μια φορά να σου κάτσει και καθάρισες.

Last edited:
Δεν το βάζω βρε, αλλά θα το έβαζα στο ότι δεν θα υπάρξει τηλεοπτικός σταθμός , internet site και forum που να είναι πιο αξιόπιστο από έντυπο μέσο. (και να μην το έχουν φάει σε ακροαματικότητες δηλαδή οι άλλοι έξυπνοι)

Παράξενο.. Η πλειοψηφία του κοινού πιστεύει το ακριβώς αντίθετο όσο αφορά τα φόρα.

Ίσως έχει να κάνει με το ότι στα φόρα μπορεί να υπάρχει αντίλογος.. ;)

<κακία> Η "αξιοπιστία" του έντυπου τύπου IMHO περιορίζεται κατά κύριο λόγο στο ότι δεν μπορεί να πέσει ο server τους.. μιας και είναι έντυπα.. ;) :D </κακία>

Σοβαρά όμως, έχουν ακουστεί τόσα (μα τόσα..) κατά καιρούς, που ακόμα και ο πιο εύπιστος δυσκολεύεται πια να πειστεί..

Αν και ΟΤ (και πάντα αγοραστής του εν λόγω εντύπου), δεν αντέχω, θα το πω:

Παλιά είχαμε πει για διάφορα απίστευτα (μέχρι που οι συντάκτες άκουγαν, συνέκριναν και βαθμολογούσαν ήχο / jitter σε συνδεσμολογίες που δεν ήταν εφικτές από τα specs / εξόδους / εισόδους των υπό δοκιμή μηχανημάτων).

Τελευταία όμως γέλασα πολύ και με το εξής ωραίο:

Είχαν τεστ έναν προβολέα και από κατω το γνωστό πινακάκι με τις βαθμολογίες αντίστοιχων μοντέλων (που είχαν δοκιμάσει φυσικά).

Είναι εντυπωσιακό όχι μόνο πως ο βασιλιάς του μαύρου JVC 750 κατέληξε (σύμφωνα με τα νουμεράκια τους) να έχει χειρότερο μαύρο σχεδόν από όλους τους άλλους προβολείς (ακόμα και κάτι της μικρής / μεσαίας κατηγορίας) αλλά και το βασικότερο: Πλέον εχει χειρότερο μαύρο και από μηχανάκια τα οποία όταν τα είχαν δοκιμάσει τα είχαν βαθμολογήσει με πολύ χειρότερο μαύρο από τον 750.

Είδατε πως αλλάζουν οι καιροί; :p

Και εννοείται βέβαια ότι οι τα νουμεράκια στο πινακάκι με τις βαθμολογίες όσον αφορά το εκάστοτε μεγάλο μοντέλο της Sony (200 στην προκειμένη περόπτωση) ‘αναβαθμίζονται’’ διαρκώς ώστε κανενα άλλο μοντελο να μην μπορεί να τις ξεπεράσει. Αυτά φυσικά μεχρι να βγει ο 300 (οπότε πχ ο 750 ξαφνικά ενώ είχε χειρότερο μαύρο από τον 200 θα αποκτήσει καλύτερο αλλά φυσικά χειρότερο από τον 300).

Φυσικά αυτό είναι ένα παράδειγμα μόνο.

Τα πράγματα είναι απλά: Τα νουμεράκια μπαίνουν εκεί από ανθρώπους που καταρχήν δεν γνωρίζουν και για να εξυπηρετούν και εμπορικούς σκοπούς.

Εγώ μπορεί να εξακολουθω να το αγοράζω (βασικά λόγω συνήθειας) αλλά είναι όντως τραγικό πόσος κόσμος βασίζει τις αγορές του (όπως και εγώ παλιότερα) από αυτά τα ‘πινακάκια’.

Thank god for the internet.

Και όμως ξέρεις πολύ καλά γιαυτό και δίνεις τα λεφτά σου ότι στο ιντερνετ τα πράγματα είναι 100 φορές χειρότερα... και αν δεν μπορούσες μόνος σου να ψάξεις και να καταλάβεις τι παίζει θα την πάταγες μόνιμα.

Αν είναι ερασιτέχνες στο περιοδικό μια φορά στα διάφορα site είναι 100, και αν έχει 10 λόγους να σε παραπληροφορήσει το hitech , οι άλλοι άλλοι έχουν χιλιάδες.

Τώρα δεν είναι ο χώρος για να γίνει τέτοια συζήτηση, θα μπορούσα και εγώ να πω απίστευτα πράγματα που έχω δει παντού στο ιντερνέτ ,δεν εξαιρώ ούτε το συγκεκριμένο forum ,που να μας σηκωθεί η τρίχα ....
Γενικά δεν νομίζω να υπάρχει σύγκριση και μερικά περιοδικά σίγουρα παραμένουν σχετικά αξιόπιστα και σοβαρά όπως μερικές παλιές εφημερίδες ... δεν ξέρω για πόσο ακόμα αφού όλα προχωράνε ,( και με την όπισθεν καμιά φορά :)

Last edited: