Το περιοδικό απλά το δίνουν δώρο με το BD..![]()
Τελευταία όμως γέλασα πολύ και με το εξής ωραίο:
Είχαν τεστ έναν προβολέα και από κατω το γνωστό πινακάκι με τις βαθμολογίες αντίστοιχων μοντέλων (που είχαν δοκιμάσει φυσικά).
Είναι εντυπωσιακό όχι μόνο πως ο βασιλιάς του μαύρου JVC 750 κατέληξε (σύμφωνα με τα νουμεράκια τους) να έχει χειρότερο μαύρο σχεδόν από όλους τους άλλους προβολείς (ακόμα και κάτι της μικρής / μεσαίας κατηγορίας) αλλά και το βασικότερο: Πλέον εχει χειρότερο μαύρο και από μηχανάκια τα οποία όταν τα είχαν δοκιμάσει τα είχαν βαθμολογήσει με πολύ χειρότερο μαύρο από τον 750.
Αν είναι ερασιτέχνες στο περιοδικό μια φορά στα διάφορα site είναι 100, και αν έχει 10 λόγους να σε παραπληροφορήσει το hitech , οι άλλοι άλλοι έχουν χιλιάδες.
Δεν γίνεται δωρεάν ... όπου υπάρχει δωρεάν πέφτει και η ποιότητα, και πάντα σχεδόν τα παίρνουν με άλλους τρόπους δουλεύοντας σε.
Το να πληρώνεις κάποιον για την αξιοπιστία του είναι ότι καλύτερο .. όπως στις καλές εφημερίδες, που αντικαταστάθηκαν από δωρεάν σαβουρο τηλεοπτικά μαγκαζίνο ή blogs - forum που ο καθένας λέει και κατευθύνει προς τα εκεί που τον βολεύει.
Το BR έχει και ελληνικά, παράληψη που δεν το είπα, και δεν βρίσκετε εύκολα ... νομίζω θα αξίζει τα 10 ευρώ.
Παράδειγμα αν εγώ δεν είχα πάρει το τελευταίο τεύχος (παρότι έφαγα αρκετό χρόνο ψάχνοντας στο ιντερνετ) θα είχα αγοράσει λάθος μηχάνημα.
Γλύτωσα λεφτά για 5 BR... μια φορά να σου κάτσει και καθάρισες.
ωχ ωχ,δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα εκανες μεγαλο σφαλμα που εμπιστευθηκες την ''γνωμη'' τους για αγορα.
Μαλλον λαθος μηχανημα αγορασες.
Τα έσοδα από τον πολίτη είναι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και για αυτό τον σέβονται υποχρεωτικά ...Ακριβως . Αφου δεν τους κοστιζει και τιποτα. Τα βγαζουν απο τις διαφημιστικες καταχωρησεις πιθανοτατα.
Οχι μονο αυτοι ομως. Σχεδον ολα τα μεγαλα εντυπα πλεον ετσι κινουνται.
Τα έσοδα από τον πολίτη είναι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και για αυτό τον σέβονται υποχρεωτικά ...
ξέρουν ότι αν μειώσουν την τιμή ή το δίνουν τζάμπα θα μπορέσουν να αυξήσουν τα έσοδα από τις διαφημίσεις και τις μίζες αλλά δεν το κάνουν γιατί πουλάνε αξιοπιστία-σωστή ενημέρωση και θέλουν ο κόσμος να πληρώνει και για αυτό.
Σε παρακαλώ να μην με συκοφαντείς... ευνοείς ότι γουστάρω που ανέλαβαν την ευθήνη να υποστηρίξουν το Blu-ray ξέροντας ότι θα κερδίσει και να μην δώσουν HD-dvd .... έχοντας μια υποχρέωση απέναντι σε εμένα που τους πληρώνω.Λακη δεν εχεις καταλαβει παιδι μου
Ο blizard πρεπει να ειναι πιθανοτατα ο μαναδικος που λατρευει να "ακουει" την γνωμη του περιοδικου οσον αφορα μια μαρκα συγκεκριμενη.
Μην σου πω οτι θα τους κανει και παρατηρησεις οτι ειναι και μετριοπαθεις !!!
Εγώ έψαχνα digea μηχάνημα που να έχει time shifting, και όσο και να έψαξα στο ιντερνετ , και στο συγκεκριμένο forum ακόμα, δεν τα βρήκα όλα ... ούτε η εταιρία που πουλούσε το μηχάνημα που αγόρασα ανέφερε αυτή την δυνατότητα να φανταστείς.ωχ ωχ,δεν θελω να σε απογοητευσω,αλλα εκανες μεγαλο σφαλμα που εμπιστευθηκες την ''γνωμη'' τους για αγορα.
Μαλλον λαθος μηχανημα αγορασες.
Όμως είναι οι λιγότερο κατευθυνόμενοι από όλους... οι μόνοι που έχουν λόγο και κίνητρο χρηματικό για να μην είναι , από όλους όσους έχουν την δυνατότητα να κάνουν αυτή την "δουλειά".Ερασιτεχνες δεν ειναι . Γνωριζω αρκετα καλα οτι εχουν μεινει πολλοι απο την ΔΟΛ κατασταση.
Επαγγελματιες ειναι . Αλλα κατευθυνομενοι.
Και αυτο ειναι χειροτερο γιατι πειθουν και κοσμο.
Αυτά βρε φίλε γίνονται παντού 100 φορές χειρότερα.. πες μου που θές να σου πω παραδείγματα ... έχεις κάποιο ιντερνέτ site στην Ελλάδα που θεωρείς ότι δεν τα κάνει επί 10 ? μήπως κάποιο forum ? κάποιο κανάλι ίσως ? με όσα παραδείγματα θές.αυτα που γραφω ειναι απο προσωπικες εμπειριες και βιωματα,δεν γραφω αοριστολογιες.
Κι εχω δυο περιπτωσεις να σου αναφερω που κατα συμπτωση ειναι και οι δυο ηχεια.
Πριν απο καμια δεκαρια χρονια ηθελα ν'αγορασω ηχεια κι εκανα αυτο που εκανες και συ.Δηλαδη ειδα το συγκριτικο τους και στη συνεχεια προχωρησα σε αγορα,καποιος θα μου πει,καλα ρε φιλε δεν πηγες πρωτα ν'ακουσεις,ε δυστυχως τοτε ημουν πιο ''αθωος'' κι εμπιστευτηκα τον ''αμεροληπτο'' ρηβιουερ του περιοδικου,εν κατακλειδι την πατησα γιατι πληρωσα κατι πιο ακριβα και πηρα κατι πιο μετριο.
Πολυ αργοτερα,πριν κανα 2 με 2,5 χρονια εκανα το αντιθετο,πρωτα πηγα ακουσα εβγαλα συμπερασμα,αγορασα και μετα πηρα και το περιοδικο να δω το συγκριτικο του.Θες να μαθεις τι καταταξη ειχε το συγκεκριμενο ηχειο?
ηταν απ'τα χειροτερα.Μετα απο ενα χρονικο διαστημα εμφανιστηκε στο περιοδικο διαφημιση του ηχειου.Θες να μαθει σε τη θεση βρεθηκε στο επομενο συγκριτικο,φαντασου μονος σου...
Τα έσοδα από τον πολίτη είναι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και για αυτό τον σέβονται υποχρεωτικά ...
ξέρουν ότι αν μειώσουν την τιμή ή το δίνουν τζάμπα θα μπορέσουν να αυξήσουν τα έσοδα από τις διαφημίσεις και τις μίζες αλλά δεν το κάνουν γιατί πουλάνε αξιοπιστία-σωστή ενημέρωση και θέλουν ο κόσμος να πληρώνει και για αυτό.
Αντίθετα δεν συμβαίνει το ίδιο στα δωρεάν ιντερνετ sites που τα αποκλειστικά έσοδα τους είναι από παραπληροφόρηση και διαφήμιση ... όσο πιο καλά το κάνουν τόσο πιο πολύ θα αναπτυχθούν.
Κάτι ανάλογο και για τα δωρεάν κανάλια, τα forum και γενικά παιδιά έτσι έχει η κατάσταση ... ο βιομήχανος που σέβεται τα δικαιώματα του εργαζόμενου και είναι άψογος συνήθως χάνεται από τον ανταγωνιστή του, μόνο τα περιοδικά όπως το hitech και κάποιες εφημερίδες μπορούν να το παλεύουν ακόμα απλά γιατί ανήκουν σε διαφορετικό σύστημα.
Σε παρακαλώ να μην με συκοφαντείς... ευνοείς ότι γουστάρω που ανέλαβαν την ευθήνη να υποστηρίξουν το Blu-ray ξέροντας ότι θα κερδίσει και να μην δώσουν HD-dvd .... έχοντας μια υποχρέωση απέναντι σε εμένα που τους πληρώνω.
Δεν λέω αυτό .... και καλά έκανες που με ρώτησες πριν να ρίξεις το ban , οπότε μπορώ να σε διαβεβαιώσω.Μάλιστα..
Δηλαδή θέλεις να πεις ότι φόρα αποτελούμενα από χομπίστες ουσιαστικά αποτελούνται από λαμόγια, ενώ επιχειρήσεις με σκοπό το κέρδος σαν το HiTech έχουν σαν πρώτη τους προτεραιότητα την ηθική και την ακεραιότητα.
Δεν είναι τόσο κοινός... εγώ πχ δεν προτιμάω κάποια προϊόντα της sony που το περιοδικό τα βγάζει καλά και το αντίθετο... επίσης το ίδιο και με άλλα προϊόντα.Δεν σε συκοφαντω ρε συ.
Την αληθεια λεω και ειναι απλη : Εχετε εναν κοινο παρονομαστη για διαφορετικους λογους ο καθενας .
Τα υπολοιπα απο που τα συμπερανες δεν το καταλαβα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.