Blu-ray στο περιοδικό hitech

Φιλε blizard βρισκω τις αποψεις σου περι forum και περιοδικων εκδοσεων παραξενες. Και ισως να εκνευριζομουν αν δε σκεφτομουν οτι ψωνιζεις συμφωνα με τις βαθμολογιες του Hitech. Αυτο με ανακουφιζει και με κανει να χαμογελω χαιρεκακα.

Παιδιά μην το παίρνεται στραβά, και εγώ χομπίστας είμαι και κάνω ότι μπορώ για να ενημερώσω σωστά τον κόσμο ... απλά μην υπερεκτιμάμε τις δυνάμεις και μην νομίζουμε ότι όλα είναι τέλεια γύρο μας.

Πάντα διαβάζουμε όσα πιο πολλά μπορούμε , αλλά ξέρουμε και ότι ο καθένας θα πει το δικό του , δεν υπάρχει κανένα περιοδικό - site - forum - κανάλι που λέει μόνο αλήθειες.

Τα περιοδικά με συνδρομή που έχουν άμεση ανάγκη να μην χάσουν εντελώς την αξιοπιστία τους και τα λεφτά του κόσμου, υπερτερούν χωρίς αμφισβήτηση για έμενα απέναντι στα δωρεάν που ζούν από διαφημίσεις 100%, ή στα forum.

Last edited:
Είμαι 48 χρονών και αγοράζω τον ¨Ηχο από τον Φλεβάρη του 77 και το Hitech
από το πρώτο του τεύχος.Το παρόν φόρουμ το παρακολουθώ καθημερινά από τον Φλεβάρη του 2001 αν θυμάμαι καλά σαν AVFORUM τότε.

Τα περιοδικά ενδεχομένως να "γέρνουν" προς μία εταιρεία για τις διαφημίσεις που θα τους φέρει.Όμως θα τηρήσουν και τα όποια προσχήματα.Δεν θυμάμαι ποτέ ενισχυτή sony να πρώτευσε σε τεστ του HITECH.Παλαιότερα στα βίντεο το παιγνίδι ήταν πάντα ανάμεσα στην jvc και την panasonic.Eκεί που η sony έπαιζε γερά ήταν στην απεικόνιση.Όταν όμως βγήκαν οι Κούρο ,στο Hitech προσκύνησαν ,όπως παντού.
Επίσης μην στεκόμαστε μόνο στα συγκριτικά.Υπάρχει η στήλη "δια ταύτα" που είναι φοβερό εργαλείο.

Το ίντερνετ έχει το ατού της αμεσότητας ,της ταχύτητας.Όμως δυστυχώς υπάρχει φοβερή ημιμάθεια ,"εξυπνακισμός" ,και ελαφρότητα.Ότι πάρουμε εμείς είναι κορυφή όλα τα άλλα είναι μάπες.Έτσι απλά.

Δεν ξέρω βρίσκω πολύ εύκολους τους αφορισμούς κατά του Hitech και του όποιου Hitech.Όσοι έχουν πάθει ζημιές από το σπορ ξέρουν διαβάζοντας μέσα από τις γραμμές να αποφεύγουν τις κακοτοπιές.Όμως υπάρχουν υπογραφές και προσπάθεια να εξηγηθούν οι γνώμες τους.Προσωπικά τα ψάχνω και τα δύο όταν κοντεύουν οι μέρες τους .

ΥΓ.Αυτό το ψάξε μόνος και κρίνε δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα σωρό συσκευές.

Re: Απάντηση: Blu-ray στο περιοδικό hitech

Πολυ αργοτερα,πριν κανα 2 με 2,5 χρονια εκανα το αντιθετο,πρωτα πηγα ακουσα εβγαλα συμπερασμα,αγορασα και μετα πηρα και το περιοδικο να δω το συγκριτικο του.Θες να μαθεις τι καταταξη ειχε το συγκεκριμενο ηχειο?
ηταν απ'τα χειροτερα.Μετα απο ενα χρονικο διαστημα εμφανιστηκε στο περιοδικο διαφημιση του ηχειου.Θες να μαθει σε τη θεση βρεθηκε στο επομενο συγκριτικο,φαντασου μονος σου...

Μάλλον στο ίδιο ηχείο αναφερόμαστε Λάκη...

Δεν λέω αυτό .... και καλά έκανες που με ρώτησες πριν να ρίξεις το ban , οπότε μπορώ να σε διαβεβαιώσω.

Το είπα και παραπάνω , οι επιχειρήσεις αυτές βγάζουν λεφτά από την αξιοπιστία τους ίσως και περισσότερα από τις λαμογές, γιαυτό μπορούν να επιβιώσουν πιο πολύ με το να είναι αξιόπιστοι.

Αντίθετα ένα internet site πχ που είναι δωρεάν και κάνει λαμογιές θα βγάλει 10 φορές περισσότερα λεφτά από ένα άλλο που δεν δέχεται δωράκια ... έτσι το πρώτο θα διαφημιστεί, θα μεγαλώσει και το άλλο που έχει ηθικά άτομα εξαφανίζεται σιγά - σιγά .

Είναι όπως το παράδειγμα με τις επιχειρήσεις που είπα, δεν έχει να κάνει με άτομα αλλά με την αναμφισβήτητη πορεία που έχουν τα πράγματα σε κάποιους τομείς.

ΥΓ
Επαναλαμβάνω, υπάρχουν εξαιρέσεις , και φυσικά δεν είναι οι χομπίστες λαμόγια.
Ούτε φυσικά είναι όλοι άγγελοι εκτός του έντυπου τύπου που τα παίρνουν από εταιρίες ... από όλα έχουμε ,δεν υπάρχουν απόλυτα πράγματα.

Συγνώμη, αλλά αν το παραπάνω είναι συγκεκριμενοποίηση εγώ είμαι ο Πάπας.

Τελευταία ευκαιρία.

Πιστεύεις ότι το avclub ή πιο σωστά το Σωματείο που το συντηρεί μεταξύ άλλων και από τις όποιες διαφημίσεις είναι διεφθαρμένο / πουλημένο / εξαγορασμένο / υπεύθυνο για παραπληροφόρηση / όπως θέλεις πες το;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu-ray στο περιοδικό hitech

Δεν λέω αυτό .... και καλά έκανες που με ρώτησες πριν να ρίξεις το ban , οπότε μπορώ να σε διαβεβαιώσω.

Το είπα και παραπάνω , οι επιχειρήσεις αυτές βγάζουν λεφτά από την αξιοπιστία τους ίσως και περισσότερα από τις λαμογές, γιαυτό μπορούν να επιβιώσουν πιο πολύ με το να είναι αξιόπιστοι.

Αντίθετα ένα internet site πχ που είναι δωρεάν και κάνει λαμογιές θα βγάλει 10 φορές περισσότερα λεφτά από ένα άλλο που δεν δέχεται δωράκια ... έτσι το πρώτο θα διαφημιστεί, θα μεγαλώσει και το άλλο που έχει ηθικά άτομα εξαφανίζεται σιγά - σιγά .

Είναι όπως το παράδειγμα με τις επιχειρήσεις που είπα, δεν έχει να κάνει με άτομα αλλά με την αναμφισβήτητη πορεία που έχουν τα πράγματα σε κάποιους τομείς.

ΥΓ
Επαναλαμβάνω, υπάρχουν εξαιρέσεις , και φυσικά δεν είναι οι χομπίστες λαμόγια.
Ούτε φυσικά είναι όλοι άγγελοι εκτός του έντυπου τύπου που τα παίρνουν από εταιρίες ... από όλα έχουμε ,δεν υπάρχουν απόλυτα πράγματα.

Επειδή η εποχή τής ´αθωότητας´έχει όντως παρέλθει εδώ και καιρό.
Και επειδή ο SM Δημήτρης Δημητρακούδης εδώ και δυό ώρες έχει απευθύνει συγκεκριμένη ερώτηση και αναμένει συγκεκριμένη και σαφέστατη απάντηση σέ όσα έχεις γράψει στο παρόν post ,έχεις την δυνατότητα γι´αυτό μέχρις σήμερα τά μεσάνυχτα νά απαντήσεις.
Και επειδή πιό πάνω διάβασα οτι κατηγόρησες μέλος γιά συκοφαντία,θά πρέπει πέραν τών άλλων να ξεκαθαρίσεις εντός σου οτι άλλο η έκφραση γνώμης καί άλλο η συκοφαντία..
Το ποιός συκοφαντεί ή οχι θα φανεί στίς επόμενες λίγες ώρες..
Και θα παρακαλούσα αυτή την φορά νά μήν προσέλθουν σε βοήθεια διάφορα troll τής πλάκας ,τού ενός post..................................(όπως την προηγούμενη................).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu-ray στο περιοδικό hitech

Οποιος στηριζει τις αγορες του σε περιοδικα τυπου Hitech , Which Hifi κτλ. πολυ απλα αγοραζει με βαση την διαφημιστικη δαπανη της καθε εταιρειας...οσο μεγαλυτερη η δαπανη τοσο καλυτερη η βαθμολογια...

Υπαρχουν και site τα οποια κανουν ακριβως το ιδιο βεβαια οπως πχ.

http://www.televisioninfo.com/

Υπαρχουν αλλα περιοδικα και site τα οποια τουλαχιστον κρατανε καποια προσχηματα...αν το ψαξει κανεις βεβαια το θεμα...

ΥΓ. Εννοειται οτι παλιοτερα και εγω αγοραζα με βαση τα πινακακια...και βεβαια επεφτα θυμα...

Τι δουλειά έχει μια διαφήμηση του Hi tech και του συνοδευόμενου Blu-ray, στις νέες κυκλοφορίες??????

Γιατί δεν μπαίνει στο θρεντ με τα dvd και λοιπά από εφημερίδες & περιοδικά??

Αυτό είναι πρωτόγνωρο !!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu-ray στο περιοδικό hitech

Εδώ μπαίνουν όλα τα BR ... είναι νέο BR και μάλιστα Ελληνικό, δεν πρέπει να είναι σε κατηγορία με τα dvd από εφημερίδες μόνο.
.
Και θα παρακαλούσα αυτή την φορά νά μήν προσέλθουν σε βοήθεια διάφορα troll τής πλάκας ,τού ενός post..................................(όπως την προηγούμενη................).
Aυτό που έκανες είναι πραγματικά άσχημο ... μόνο να σας ορκιστώ μπορώ παιδιά ότι πραγματικά δεν το έκανα και δεν θα έκανα ποτέ μου κάτι τέτοιο ... είμαι άνθρωπος με αξίες πάνω από όλα και δεν επιτρέπω σε κανένα να σκέφτεται έτσι για εμένα.

Παρακαλώ να επαναφερθεί το ποστ του κυρίου που σβήστηκε γιατί είχε τύχει να το δω και ήταν άσχετο ... έλεγε ότι έβρισα καταρχήν, που δεν το έκανα , αν είναι δυνατό !!!!! και ότι με έβρισαν που επίσης δεν το έκαναν ούτε αυτό στο συγκεκριμένο τόπικ !!!! συν ότι δεν θα έπεφτε βαν σε μοδερατορ αν ήταν στην θέση μου.
Τελείως άκυρο πόστ που όχι μόνο δεν θα με βοηθούσε σε τίποτα αλλά θα με ξεφτίλιζε ...
Και μετά αυτά που έμειναν είναι άσχετα, για θέματα που δεν γνωρίζω και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.

Σε περίπτωση που έχετε την υποψία ότι εγώ τα έκανα αυτά δεν πρόκειται να ξαναγράψω έτσι και αλλιώς στο forum.
Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σκέφτεσαι έτσι ,αλλά δεν έπρεπε να το κάνεις απλά επειδή κάποιος έγραψε μετά από έμενα δεν έχει ίδια ip με εμένα , δεν μπορεί να σου είπε κανείς ότι έχει το οποιοδήποτε στοιχείο ότι ήμουν εγώ και παρακαλώ να το ανακαλέσεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu-ray στο περιοδικό hitech

Εδώ μπαίνουν όλα τα BR ... είναι νέο BR και μάλιστα Ελληνικό, δεν πρέπει να είναι σε κατηγορία με τα dvd από εφημερίδες μόνο.

Aυτό που έκανες είναι πραγματικά άσχημο ... μόνο να σας ορκιστώ μπορώ παιδιά ότι πραγματικά δεν το έκανα και δεν θα έκανα ποτέ μου κάτι τέτοιο ... είμαι άνθρωπος με αξίες πάνω από όλα και δεν επιτρέπω σε κανένα να σκέφτεται έτσι για εμένα.

Παρακαλώ να επαναφερθεί το ποστ του κυρίου που σβήστηκε γιατί είχε τύχει να το δω και ήταν άσχετο ... έλεγε ότι έβρισα καταρχήν, που δεν το έκανα , αν είναι δυνατό !!!!! και ότι με έβρισαν που επίσης δεν το έκαναν ούτε αυτό στο συγκεκριμένο τόπικ !!!! συν ότι δεν θα έπεφτε βαν σε μοδερατορ αν ήταν στην θέση μου.
Τελείως άκυρο πόστ που όχι μόνο δεν θα με βοηθούσε σε τίποτα αλλά θα με ξεφτίλιζε ...
Και μετά αυτά που έμειναν είναι άσχετα, για θέματα που δεν γνωρίζω και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.

Σε περίπτωση που έχετε την υποψία ότι εγώ τα έκανα αυτά δεν πρόκειται να ξαναγράψω έτσι και αλλιώς στο forum.
Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σκέφτεσαι έτσι ,αλλά δεν έπρεπε να το κάνεις απλά επειδή κάποιος έγραψε μετά από έμενα δεν έχει ίδια ip με εμένα , δεν μπορεί να σου είπε κανείς ότι έχει το οποιοδήποτε στοιχείο ότι ήμουν εγώ και παρακαλώ να το ανακαλέσεις.

Πού ξέρεις γιά ποιο post λεω??
Αναμένω σαφή καί συγκεκριμένη απάντηση στην ερώτηση πού σού έθεσε ο Δημήτρης Δημητρακούδης.(post 45).Υπεκφυγές τέλος.
Τελευταία φορά και από μένα.

Συγνώμη, αλλά αν το παραπάνω είναι συγκεκριμενοποίηση εγώ είμαι ο Πάπας.

Τελευταία ευκαιρία.

Πιστεύεις ότι το avclub ή πιο σωστά το Σωματείο που το συντηρεί μεταξύ άλλων και από τις όποιες διαφημίσεις είναι διεφθαρμένο / πουλημένο / εξαγορασμένο / υπεύθυνο για παραπληροφόρηση / όπως θέλεις πες το;
Οχι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νομίζεις ότι είπα αυτό. δεν ξέρω πως να σου το κάνω πιο καθαρό ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu-ray στο περιοδικό hitech

Πού ξέρεις γιά ποιο post λεω??
Για αυτό εδώ δεν λές ? μόλις είχα απαντήσει γιαυτό.
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1260147&postcount=107

Σε κανενα και ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο.

Σε παρακαλώ να πάρετε πίσω τον ισχυρισμό ότι εγώ ήμουν που έγραψα με τον νέο χρήστη ... καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχετε υποψίες (στοιχεία όχι), αλλά παρακαλώ πιστέψτε με και ανακαλέστε.
(είναι απλά θέμα ηθικής... δεν θέλω να νομίζετε σε καμία περίπτωση ότι το έκανα εγώ.)

ευχαριστώ.

Last edited:
Παρακαλώ πολύ τους διαχειριστές να μεταφέρουν το θέμα στο σωστό θρεντ :"Εφημερίδες/Περιοδικά και τα dvd τους".

Τ'ωρα αν κάποιο περιοδικό δίνει και blu-ray ντοκυμαντέρ,το ίδιο είναι..

Η έστω στο θρεντ :"Blu-ray discs,Νέες κυκλοφορίες"

Last edited:
Το θέμα έλαβε τέλος μέ την απάντηση στο ποστ 51.
Προχωράμε παρακάτω και ελπίζω οτι μερικά posts θά ειναι απ´εδώ και πέρα σαφέστερα,χωρίς ίχνος υπόνοιας και χωρίς να απαιτούνται αρκετές διευκρινιστικές ερωτήσεις,πού άν μή τι άλλο δείχνουν μεγάλη υπομονή και καλή διάθεση.
Ευχαριστώ.

παρακαλώ όμως να πάρετε πίσω παιδιά τον ισχυρισμό ότι εγώ ημουν που έκανα αυτό το πράγμα... σε περίπτωση που δεν το κάνετε δεν μπορώ να συνεχίσω να γράφω στο forum με τέτοιους όρους, δεν με πειράζει να λέμε διάφορα , αλλά όχι να αμφισβητεί κάποιος το ήθος μου όταν σας λέω μάλιστα ότι δεν το έκανα.

Ευχαριστώ, και αντίο αν είναι το τελευταίο μου ποστ

καλα ρε παιδες μιλαμε πριν φυγω απτο γραφειο το αφησα στη πρωτη σελιδα και δω κοντεψε να γινει 5στερο thread!!!!!! και τα λεω καθε πρωι να περνω το netbook μαζι μου αλλα που....

Φιλε μου και γω συνδρομητης του hitech ειμαι (ας ειναι καλα η γυναικα που θελε να μου κανει χριστουγεννιατικο δωρο πηγε στις στιβες με τα περιοδικα διαλεψε ενα κ πηγε κ μου κανε ετησια συνδρομη..... και της ειπα καλα ρε τοσα ειχα αυτο βρηκες???) υπαρχουν αρθρα που τα χω διαβασει και ξαναδιαβασει και ξαναδιαβασει αλλα υπαρχουν και μερικα που πραγματικα απορουσα κατα καιρους. Το σιγουρο ειναι οτι τη γνωμη τους θα τη διαβασω αλλα οχι να τη δεσω και σκοινη κορδονη. Το ιδιο βεβαια ισχυει και για το ιντερνετ δε λεω. Απλα διαβαζοντας ολο το thread απορρησα με το ποσο πολυ εχεις δεθει με το ενλογω περιοδικο. Αμφιβαλω αν συνταχτης του hitech αν εγραφε στο φορουμ θα το υποστηριζε τοσο.
Τελος παντων μεγαλα παιδια ειμαστε με αποψη και κριση για να μπορουμε να αποφασισουμε τι θελουμε να διαβασουμε και ποσο συμφωνουμε με αυτα που διαβαζουμε.

Αντε καλη συνεχεια σε ολους και σε ολες!!!! :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Παρακαλώ τους κυρίους που υπονόησαν και είπαν ξεκάθαρα ότι είχα μπεί με δεύτερο λογαριασμό να δηλώσουν και στο forum ότι δεν είχαν κανένα στοιχείο για αυτό, πέρα της διαισθήσεως τους.

Είναι πού σημαντικό γιατί λόγο της θέσης τους (διαχειριστής πχ) ο κόσμος μπορεί να υποθέσει ότι είχαν κάποιο ουσιαστικό στοιχείο για την κατηγορία-προσβολή που μου έκαναν.

Ευχαριστώ.

@Blizard

Γιά να τελειώνουμε μιά και καλή στο παρόν θέμα άν και δεν προκειται μονον γι´αυτό αλλά τουλάχιστον γιά μιά δεκάδα άλλα στά οποία έχουν ´προταθεί´διάφορα απίθανα πράγματα ,έως και φακέλωμα διαχειριστών ,πέραν τών διαφόρων υπονοιών πού έχουν αφεθεί γιά τήν ανεξαρτησία ή μή τού Avclub.Και όλα αυτά έχουν γραφεί σέ δικά σου post,γιά νά ξέρουμε και τί λέμε δηλαδή.

Λοιπόν :Oι όροι συμμετοχής υπάρχουν στον Κανονισμό Λειτουργίας ..
Και είναι συγκεκριμένοι.
Αν σού αρέσουν έχει καλώς.
Αν δέν σού αρέσουν και πάλι έχει καλώς.
Στο διαδίκτυο υπάρχουν πάμπολλοι χώροι πού πιθανώς μπορεί και νά αισθανθείς πιό βολικά,γιατί αυτό ειναι απολύτως υποκειμενικό και στην τελική και δικαίωμά σου.
To συγκεκριμένο θέμα λήγει εδώ ,καί παρακαλώ νά μήν επανέρχεσαι κάθε λίγο και λιγάκι γιατί τήν απάντηση πού θές νά πάρεις δέν θα την πάρεις.Αλλως τε πώς μπορεί νάσαι τόσο σίγουρος οτι βασιζόμαστε μόνον στήν ´διαίσθησή´μας??
Ως εκ τούτου παρακαλώ νά τελειώνει το θέμα εδώ.
Ευχαριστώ και καλό Σ-Κ.
Αλλο σχόλιο δέν θά υπάρξει.

Last edited:

Αλλως τε πώς μπορεί νάσαι τόσο σίγουρος οτι βασιζόμαστε μόνον στήν ´διαίσθησή´μας??
Δεν είμαι ψυχασθενής με διπλή προσωπικότητα, και για αυτό μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα να ξέρω αν έκανα εγώ το λογαριασμό του enipea ή όχι ... το pc είναι προσωπικό, η ip σταθερή και έτσι είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν μπορεί να έχετε οποιοδήποτε στοιχείο για κάτι τέτοιο.

Όταν κάποιος αφήνει έντεχνα να εννοηθεί ότι έχει στοιχεία πως έκανες μια βρώμικη πράξη , είναι υποχρεωμένος όταν τουλάχιστον ρωτάτε να απαντήσει ευθέως αν τα έχει ή όχι ... είναι θέμα δικής μου αξιοπρέπειας να πάρω την απάντηση και δικιά σας να δοθεί - το σβήσιμο και οι υπεκφυγές προσβάλει όλους όσους έχουν συμμετάσχει έστω και στο ελάχιστο σε αυτό το χώρο.

Οπότε περιμένω ακόμα ένα απλό ναι ή ένα απλό ΟΧΙ, στο αν έχετε ή όχι οποιαδήποτε στοιχεία ότι εγώ έγραψα με τον enipea.

Ευχαριστώ.

ΥΓ
Και πολλά από τα υπόλοιπα που έγραψες δεν είναι σωστά, απλά δεν θα απαντήσω.

Προφανώς μέλος blizard ,έχεις τήν εντύπωση οτι θά πρέπει νά δημιουργήσουμε ειδικές βάρδιες στό avclub γιά νά απαντούν κατ´αποκλειστικότητα σέ οιαδήποτε ´απορία´,υπόνοια πού αφήνεις στον αέρα ή ´πρόταση´πού κάνεις .
Γιά λόγους πού άπτονται τής ασφαλείας τού club είσαι τυχερός.
Δέν θα λάβεις καμιά απάντηση πλέον.
Υπενθυμίζω επίσης τον κανονισμό λειτουργίας γιά τελευταία φορά.