Φιλε blizard βρισκω τις αποψεις σου περι forum και περιοδικων εκδοσεων παραξενες. Και ισως να εκνευριζομουν αν δε σκεφτομουν οτι ψωνιζεις συμφωνα με τις βαθμολογιες του Hitech. Αυτο με ανακουφιζει και με κανει να χαμογελω χαιρεκακα.
Πολυ αργοτερα,πριν κανα 2 με 2,5 χρονια εκανα το αντιθετο,πρωτα πηγα ακουσα εβγαλα συμπερασμα,αγορασα και μετα πηρα και το περιοδικο να δω το συγκριτικο του.Θες να μαθεις τι καταταξη ειχε το συγκεκριμενο ηχειο?
ηταν απ'τα χειροτερα.Μετα απο ενα χρονικο διαστημα εμφανιστηκε στο περιοδικο διαφημιση του ηχειου.Θες να μαθει σε τη θεση βρεθηκε στο επομενο συγκριτικο,φαντασου μονος σου...
Δεν λέω αυτό .... και καλά έκανες που με ρώτησες πριν να ρίξεις το ban , οπότε μπορώ να σε διαβεβαιώσω.
Το είπα και παραπάνω , οι επιχειρήσεις αυτές βγάζουν λεφτά από την αξιοπιστία τους ίσως και περισσότερα από τις λαμογές, γιαυτό μπορούν να επιβιώσουν πιο πολύ με το να είναι αξιόπιστοι.
Αντίθετα ένα internet site πχ που είναι δωρεάν και κάνει λαμογιές θα βγάλει 10 φορές περισσότερα λεφτά από ένα άλλο που δεν δέχεται δωράκια ... έτσι το πρώτο θα διαφημιστεί, θα μεγαλώσει και το άλλο που έχει ηθικά άτομα εξαφανίζεται σιγά - σιγά .
Είναι όπως το παράδειγμα με τις επιχειρήσεις που είπα, δεν έχει να κάνει με άτομα αλλά με την αναμφισβήτητη πορεία που έχουν τα πράγματα σε κάποιους τομείς.
ΥΓ
Επαναλαμβάνω, υπάρχουν εξαιρέσεις , και φυσικά δεν είναι οι χομπίστες λαμόγια.
Ούτε φυσικά είναι όλοι άγγελοι εκτός του έντυπου τύπου που τα παίρνουν από εταιρίες ... από όλα έχουμε ,δεν υπάρχουν απόλυτα πράγματα.
Δεν λέω αυτό .... και καλά έκανες που με ρώτησες πριν να ρίξεις το ban , οπότε μπορώ να σε διαβεβαιώσω.
Το είπα και παραπάνω , οι επιχειρήσεις αυτές βγάζουν λεφτά από την αξιοπιστία τους ίσως και περισσότερα από τις λαμογές, γιαυτό μπορούν να επιβιώσουν πιο πολύ με το να είναι αξιόπιστοι.
Αντίθετα ένα internet site πχ που είναι δωρεάν και κάνει λαμογιές θα βγάλει 10 φορές περισσότερα λεφτά από ένα άλλο που δεν δέχεται δωράκια ... έτσι το πρώτο θα διαφημιστεί, θα μεγαλώσει και το άλλο που έχει ηθικά άτομα εξαφανίζεται σιγά - σιγά .
Είναι όπως το παράδειγμα με τις επιχειρήσεις που είπα, δεν έχει να κάνει με άτομα αλλά με την αναμφισβήτητη πορεία που έχουν τα πράγματα σε κάποιους τομείς.
ΥΓ
Επαναλαμβάνω, υπάρχουν εξαιρέσεις , και φυσικά δεν είναι οι χομπίστες λαμόγια.
Ούτε φυσικά είναι όλοι άγγελοι εκτός του έντυπου τύπου που τα παίρνουν από εταιρίες ... από όλα έχουμε ,δεν υπάρχουν απόλυτα πράγματα.
Aυτό που έκανες είναι πραγματικά άσχημο ... μόνο να σας ορκιστώ μπορώ παιδιά ότι πραγματικά δεν το έκανα και δεν θα έκανα ποτέ μου κάτι τέτοιο ... είμαι άνθρωπος με αξίες πάνω από όλα και δεν επιτρέπω σε κανένα να σκέφτεται έτσι για εμένα..
Και θα παρακαλούσα αυτή την φορά νά μήν προσέλθουν σε βοήθεια διάφορα troll τής πλάκας ,τού ενός post..................................(όπως την προηγούμενη................).
Εδώ μπαίνουν όλα τα BR ... είναι νέο BR και μάλιστα Ελληνικό, δεν πρέπει να είναι σε κατηγορία με τα dvd από εφημερίδες μόνο.
Aυτό που έκανες είναι πραγματικά άσχημο ... μόνο να σας ορκιστώ μπορώ παιδιά ότι πραγματικά δεν το έκανα και δεν θα έκανα ποτέ μου κάτι τέτοιο ... είμαι άνθρωπος με αξίες πάνω από όλα και δεν επιτρέπω σε κανένα να σκέφτεται έτσι για εμένα.
Παρακαλώ να επαναφερθεί το ποστ του κυρίου που σβήστηκε γιατί είχε τύχει να το δω και ήταν άσχετο ... έλεγε ότι έβρισα καταρχήν, που δεν το έκανα , αν είναι δυνατό !!!!! και ότι με έβρισαν που επίσης δεν το έκαναν ούτε αυτό στο συγκεκριμένο τόπικ !!!! συν ότι δεν θα έπεφτε βαν σε μοδερατορ αν ήταν στην θέση μου.
Τελείως άκυρο πόστ που όχι μόνο δεν θα με βοηθούσε σε τίποτα αλλά θα με ξεφτίλιζε ...
Και μετά αυτά που έμειναν είναι άσχετα, για θέματα που δεν γνωρίζω και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ.
Σε περίπτωση που έχετε την υποψία ότι εγώ τα έκανα αυτά δεν πρόκειται να ξαναγράψω έτσι και αλλιώς στο forum.
Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σκέφτεσαι έτσι ,αλλά δεν έπρεπε να το κάνεις απλά επειδή κάποιος έγραψε μετά από έμενα δεν έχει ίδια ip με εμένα , δεν μπορεί να σου είπε κανείς ότι έχει το οποιοδήποτε στοιχείο ότι ήμουν εγώ και παρακαλώ να το ανακαλέσεις.
Οχι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νομίζεις ότι είπα αυτό. δεν ξέρω πως να σου το κάνω πιο καθαρό ...Συγνώμη, αλλά αν το παραπάνω είναι συγκεκριμενοποίηση εγώ είμαι ο Πάπας.
Τελευταία ευκαιρία.
Πιστεύεις ότι το avclub ή πιο σωστά το Σωματείο που το συντηρεί μεταξύ άλλων και από τις όποιες διαφημίσεις είναι διεφθαρμένο / πουλημένο / εξαγορασμένο / υπεύθυνο για παραπληροφόρηση / όπως θέλεις πες το;
Για αυτό εδώ δεν λές ? μόλις είχα απαντήσει γιαυτό.Πού ξέρεις γιά ποιο post λεω??
Δεν είμαι ψυχασθενής με διπλή προσωπικότητα, και για αυτό μπορώ με απόλυτη βεβαιότητα να ξέρω αν έκανα εγώ το λογαριασμό του enipea ή όχι ... το pc είναι προσωπικό, η ip σταθερή και έτσι είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν μπορεί να έχετε οποιοδήποτε στοιχείο για κάτι τέτοιο.Αλλως τε πώς μπορεί νάσαι τόσο σίγουρος οτι βασιζόμαστε μόνον στήν ´διαίσθησή´μας??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.