BLUE SKY ειναι παλι εδω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BLUE SKY ειναι παλι εδω

Οι μέρες περνούν και δέν μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε στο προηγούμενο μήνυμα μου.Τελικώς έχετε η οχι , στοιχεία ? Για να προστατεθούμε και εμείς οι αγνοούντες απο τούς εκκολαπτόμενους παραμυθάδες αντιπροσώπους (οπως εσείς ο ίδιος αναφέρατε παραπάνω ).

Είπα εγώ ποτέ για εκκολαπτόμενους ;

Για στάσεις και κλίσεις ναι , σαν να κάνουν ας πούμε γιόγκα.

Το BS πάντως θόλωσε τα νερά για τα καλά και δίδαξε σε πολλούς τι εστί φτηνό και καλό.

Και θα δούμε σύντομα και άλλα παρόμοια δείγματα.

Last edited:
Δείτε πόσο ενδιαφερον συγκεντρώνει το θέμα του bs πόσες δημοσιεύσεις ...πρωτοφανές !!!
Tο BS όμως δεν είναι παρά μόνο ένα από τα πολλά μηχανάκια που κυκλοφορούν και κοστίζουν λίγα και δίνουν πίσω πάρα πολλά. Πέρα από την χρησιμοποίηση νέων τεχνολογιών ένα επι πλέον πλεονέκτημα πιθανόν είναι το σχετικά απλό κύκλωμα που τελικά έχει αποδειχθεί ότι παρεμβαίνει σχετικά λιγότερο στον ήχο.
Σίγουρα το θέμα πέρα από την οικονομική και τεχνολογική πλευρά για τους καταναλωτές έχει τεράστιο ενδιαφέρον και από την πλευρά του εμπορίου και των επιχειρήσεων του χώρου, αλλά και των αντίστοιχων εξαρτημένων εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων, οι οποίες αντί να υιοθετούν την εξέλιξη πολλές φορές προσπαθούν να την αποκρύψουν, και μόνο όταν δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, αναφέρουν κάποια ελάχιστα στοιχεία μόνο και μόνο για άλλοθι. Είδατε ποτέ στον ΗΧΟ, στο Hi Tech κλπ κάποια αναφορά στον t-amp ή τα προϊόντα της trend audio κλπ Πόσο μάταιο είναι όμως αυτό.
Το κενό αυτό της πληροφόρησης θα πρέπει να καλύψουν τα φόρουμ. Ποιος δεν θα ενδιαφερόταν για έναν ενισχυτή ή πηγή 100, 200, ή και 500 ευρώ που χτυπάει πολλαπλάσιας αξίας Επομένως δεν είναι μόνο το BS αλλά μια σειρά από ενδιαφέροντα μηχανήματα τα όποία όλο και πιο συχνά θα εμφανίζονται στο εξής και εμείς έχουμε κολλήσει στο bs .
Γι’ αυτό πιστεύω πρέπει να αναφέρονται τέτοιες περιπτώσεις και αν είναι δυνατόν να γίνονται και συγκριτικά από όσα μέλη εμπιστεύονται περισσότερο τα δικά τους αφτιά άλλωστε δίνονται πολύ μεγαλύτερα ποσά με μόνο στοιχείο κάποιο review και κάποιες περιρρέουσες απόψεις.

Σιγούρα το έναυσμα ήταν η εξεφτελιστική τιμή του , με την ένοια οτι το αγορασε ο καθείς εδω μέσα εν είδη μπακαλίαρου την ημέρα της εθνικής μας γιορτής ( εαν έχεις μεγαλη οικογενεία κοστίζει πιο πολυ ο μπακαλιάρος )
ΤΟ οτι υπάρχουν φτηνά και πολύ καλά προιόντα είναι πλέον γεγονός , η
τρέλα με τα χιλιάδες ευρο=ποιότητα στο θέμα του audio ειναι πλέον παρελθόν!
για τους πιο ψαγμένους τουλάχιστον ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ακούσει συστήματα
με 1500-3000 ευρο που πατάνε στεγνα και απροκάλυπτα συστήματα 30-50 χιλιάδες ευρω , τωρα γιατί οποιο προιόν δεν κοστίζει κανα κάρο χιλιάρικα , δεν δικαιούται να πάιζει , ρωτήστε τους παραψυχολόγους!!!

ΤΟ οτι υπάρχουν φτηνά και πολύ καλά προιόντα είναι πλέον γεγονός , η τρέλα με τα χιλιάδες ευρο=ποιότητα στο θέμα του audio ειναι πλέον παρελθόν!

ΙΜΟ, Η διαπίστωση χάνει την ισχύ της όσο ανεβαίνουμε στην αλυσίδα αναπαραγωγής (πηγή, προ, τελικός, ηχείο). Εξαιρούνται οι αναλογικές πηγές.

ΙΜΟ, Η διαπίστωση χάνει την ισχύ της όσο ανεβαίνουμε στην αλυσίδα αναπαραγωγής (πηγή, προ, τελικός, ηχείο). Εξαιρούνται οι αναλογικές πηγές.

..... οχι απαραίτητα....
Σε μικρούς και μικρομεσαίους χώρους διατηρεί την ισχύ της ΙΜΟ.

Re: Απάντηση: Re: BLUE SKY ειναι παλι εδω

Προς το παρόν με τέτοιες κλίσεις προετοιμάζονται κάποιοι παραμυθάδες αντιπρόσωποι για το αύριο. :antlers:

Είπα εγώ ποτέ για εκκολαπτόμενους ;

Για στάσεις και κλίσεις ναι , σαν να κάνουν ας πούμε γιόγκα.

Το BS πάντως θόλωσε τα νερά για τα καλά και δίδαξε σε πολλούς τι εστί φτηνό και καλό.

Και θα δούμε σύντομα και άλλα παρόμοια δείγματα.

Ιδού και η συνάφεια τών μηνυμάτων σας
Δέν ξέρω αν έχετε φακίρηδες και γιόγκι γνωστούς/φίλους , σίγουρα όμως έχετε προφήτες , μελλοντολόγους και ενδιάμεσους (medium )
Και τι σύμπτωση ? , έχω ένα γνωστό που γνωρίζει πολλούς νυν χομπίστες παραμυθάδες και βάλε ...

Σε όλους τους χώρους χωράει ένα καλό 15άρι σε κόρνα. -bye-

...το οποίο αν δεν ταιριάξει σωστά με συνοδά και αν ο χώρος :drummer:

:bigcry:

:smash: :smash: :smash:

ενώ σε ένα χώρο 20 μ2 με καλά χαρακτηριστικά :idea: και ένα tannoy M2 (κανένα 100αρι) σωστά στηριγμένο με έναν t-amp και ένα φτηνό αλλά σωστό dvd (πχ bs ή Philips 3040 κλπ) με χάλκινα καλώδια (σύνολο < 200) :music-smiley-005:

-bye-

Παρακαλω κυριοι Διακογιάννη και Internet King να σταματησετε τους χαρακτηρισμους και τη μεταξυ σας διένεξη που αλλωστε δεν εχει σχεση, ουτε αφορα το παρον θέμα.

Re: Απάντηση: BLUE SKY ειναι παλι εδω

Παρακαλω κυριοι Διακογιάννη και Internet King να σταματησετε τους χαρακτηρισμους και τη μεταξυ σας διένεξη που αλλωστε δεν εχει σχεση, ουτε αφορα το παρον θέμα.

Κε Dimosthenis σεβαστή η παράκληση σας για το off topic τών μηνυμάτων , αλλά αν κοιτάξετε καλύτερα ολα τα μηνύματα θα διαπιστώσετε οτι πολλά απο αυτα είναι off topic.
Διένεξη με το μέλος Internet King δεν υφίσταται, απλώς ζήτησα να ενημερωθώ (και στήν συνέχεια να προστατευθώ) σχετικά με τήν αναφορά του για παραμυθάδες αντιπροσώπους που ετοιμάζονται (να βγούν στήν αγορά ). Το προφανές είναι οτι σ´ένα σοβαρό βήμα ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων , όπως είναι αυτό εδώ το φόρουμ πρέπει να γράφονται και αντιστοίχως σοβαρά πράγματα αν τελικά επιθυμούμε να παραμείνει ώς έχει η υπόσταση του. Τέλος συμφωνώ απόλυτα για τήν παύση (και τήν πάταξη) κάθε αναπόδεικτου επι παντός ισχυρισμού, χαρακτηρισμού, εσείς συμφωνείτε ?

Απάντηση: Re: BLUE SKY ειναι παλι εδω

Σιγούρα το έναυσμα ήταν η εξεφτελιστική τιμή του , με την ένοια οτι το αγορασε ο καθείς εδω μέσα εν είδη μπακαλίαρου την ημέρα της εθνικής μας γιορτής ( εαν έχεις μεγαλη οικογενεία κοστίζει πιο πολυ ο μπακαλιάρος )
ΤΟ οτι υπάρχουν φτηνά και πολύ καλά προιόντα είναι πλέον γεγονός , η
τρέλα με τα χιλιάδες ευρο=ποιότητα στο θέμα του audio ειναι πλέον παρελθόν!
για τους πιο ψαγμένους τουλάχιστον ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ακούσει συστήματα
με 1500-3000 ευρο που πατάνε στεγνα και απροκάλυπτα συστήματα 30-50 χιλιάδες ευρω , τωρα γιατί οποιο προιόν δεν κοστίζει κανα κάρο χιλιάρικα , δεν δικαιούται να πάιζει , ρωτήστε τους παραψυχολόγους!!!

Δεν θα βοηθουσε να μας λεγατε ποιοι ηταν αυτοι οι συνδυασμοι μηχανων που κοστιζουν 1500-3000 ευρω και πατανε συστηματα 50000 χιλιαδων ευρω?Θα γλιτωνατε πολυ κοσμο απο εξοδα.

Μπα, και να υπάρχει τέτοιο σύστημα (δεν το ξέρω), όταν ο άλλος είναι ψημένος να σκάσει 50k, θα τα σκάσει γιατί τον τρώει η τσέπη. Performance aside, το statement που κάνει με το σύστημα των 50 χιλιάδων, δεν το κάνει με αυτό των 3 χιλιάδων.
Να δεις πως το λένε..."The difference between Men and Boys are the prices of their toys". Το performance δεν υπάρχει πουθενά στην παραπάνω πρόταση. Του το μπερδεύεις πολύ του άλλου μετά.

Απάντηση: Re: BLUE SKY ειναι παλι εδω

Δεν θα βοηθουσε να μας λεγατε ποιοι ηταν αυτοι οι συνδυασμοι μηχανων που κοστιζουν 1500-3000 ευρω και πατανε συστηματα 50000 χιλιαδων ευρω?Θα γλιτωνατε πολυ κοσμο απο εξοδα.

ΟΧΙ γιατί θα κατηγορηθώ για εμπάθεια και θα φανω γελοίος ,λόγω των χρημάτων κτησης των εν λογω audio λύσεων ! ( βεβαια συμπεριλαμβάνουν και diy καταστάσεις , που IMO δέν είναι και τόσο πρόβλημα γιά τους αδαής τού σπορ )
καί κανένας δεν πρόκειται να αγόράσει αυτά που εγώ θα πώ! \
Ο εγωισμός του καθένα εδω μέσα είναι τόσο ισχυρός , οσο γράφει το τιμόλογιο αγοράς της κάθε συσκευής πού απέκτησε .

Εγώ π.χ χρεώθηκα κατα καιρούς κάμποσα μεχρι να καταλάβω οτι δεν θέλει εντέλει πολά λεφτά,, θέλει λιγάκι ΨΑΞΙΜΑΤΆΚΙ!!! (και ωσ αν κάποτε ενεργός ηλεκτρονικός απλά μου φαίνονται γελοία τα νουμερα που ζητάνε!! τι είναι ρε.... π... μου ...sorry (πιπέρι!!!) καρδιολόγοι???? και κάνουν bypass !!! )

Last edited by a moderator:
η τελευταία παράγραφος με καλύπτει.

ισχύει γενικώς το "ο ευρών αμειφθήσεται"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BLUE SKY ειναι παλι εδω

Ιδού και η συνάφεια τών μηνυμάτων σας
Δέν ξέρω αν έχετε φακίρηδες και γιόγκι γνωστούς/φίλους , σίγουρα όμως έχετε προφήτες , μελλοντολόγους και ενδιάμεσους (medium )
Και τι σύμπτωση ? , έχω ένα γνωστό που γνωρίζει πολλούς νυν χομπίστες παραμυθάδες και βάλε ...

Eχεις καταπιαστεί εδώ και μέρες με ένα δικό μου quote, που ήταν στο ίδιο πνεύμα με ένα χιουμοριστικό σχόλιο του Vas-T.
Μάθε να αντιλαμβάνεσε τις προθέσεις των άλλων μελών, ειδικά όταν κάποια μηνύματα ξεφεύγουν από το κυρίως θέμα ενός thread και γίνονται χιουμοριστικά ή σατηρικά. Αυτό συμβαίνει και είναι απόλυτα φυσιολογικό σε ένα φορουμ .
Επίσης κάποια μέλη, επειδή ίσως γνωρίζουν και κάποια πράγματα παραπάνω , επικοινωνούν μεταξύ τους με άλλους κώδικες επικοινωνίας.

Δημόσια δεν είναι σωστό να αναφέρονται ανόματα "παραμυθάδων" αντιπροσώπων. Δεν είναι κλέφτες οι άνθρωποι , επαγγελματίες είναι που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, ειδικά σε αυτό τον τομέα, και πάντα για το συμφέρον της επιχείρισης.

Ο καλός πωλητής /αντιπρόσωπος, καταφέρνει και πουλάει την πραμάτια του ακόμα και σε αυτούς που δεν την έχουν ανάγκη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: BLUE SKY ειναι παλι εδω

Eχεις καταπιαστεί εδώ και μέρες με ένα δικό μου quote, που ήταν στο ίδιο πνεύμα με ένα χιουμοριστικό σχόλιο του Vas-T.
Μάθε να αντιλαμβάνεσε τις προθέσεις των άλλων μελών, ειδικά όταν κάποια μηνύματα ξεφεύγουν από το κυρίως θέμα ενός thread και γίνονται χιουμοριστικά ή σατηρικά. Αυτό συμβαίνει και είναι απόλυτα φυσιολογικό σε ένα φορουμ .
Επίσης κάποια μέλη, επειδή ίσως γνωρίζουν και κάποια πράγματα παραπάνω , επικοινωνούν μεταξύ τους με άλλους κώδικες επικοινωνίας.

Δημόσια δεν είναι σωστό να αναφέρονται ανόματα "παραμυθάδων" αντιπροσώπων. Δεν είναι κλέφτες οι άνθρωποι , επαγγελματίες είναι που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, ειδικά σε αυτό τον τομέα, και πάντα για το συμφέρον της επιχείρισης.

Ο καλός πωλητής /αντιπρόσωπος, καταφέρνει και πουλάει την πραμάτια του ακόμα και σε αυτούς που δεν την έχουν ανάγκη.

Πολύ εύκολα , αγαπητέ , μπορούμε να "λέμε" και να "ξε-λέμε" κάτω απο τήν χιουμοριστική ασπίδα και τήν ανωνυμία του πληκτρολογίου.
Πάντως ούτε και τώρα κατάλαβα τήν ουσία του μηνύματος σας.
Απο το μήνυμα σας : Τήν μιά είναι παραμυθάδες , τήν άλλη είναι "παραμυθάδες " , δέν πρέπει να αναφερθούν όμως δημόσια , αλλά εν τέλει κάνουν καλά τήν δουλειά τους σαν καλοί επαγγελματίες και μπορούν και να μας πουλήσουν κάτι που δέν έχουμε ανάγκη ...
Είναι να μήν ασχολείσαι ?

Αγαπητέ κ. Διακογιάννη έχετε μιά παράξενη εμμονή.
Ίσως κάποιοι να πιστεύουν αυτό που ρωτάτε και ξαναρωτάτε.
Σίγουρα δεν είναι ο κανόνας ότι το 3000 >>>50000 αλλά ενδεχομένως να μπορεί να συμβεί με κατάλληλη επιλόγή των δύο όρων της ανισότητας.

Νομίζω αυτό λένε οι συνάδελφοι και τονίζουν επίσης το γεγονός ότι υπάρχει περίπτωση το 50000 που προσφέρεται ως κάτι τέτοιο από κάποιους να αξίζει πολύ λιγώτερο.

Επίσης σαφέστατα πολλοί δήλωσαν ότι είναι πολύ πιό δύσκολη η επιλογή των 3000. Αλλά μπορεί και να είναι εφικτή..

Επίσης μην κολλάμε στα νούμερα. Το 3000 θα μπορούσε κάλλιστα να είναι 8000 και το 50000 25000.

Αν είμαι κατανοητός....

Τα ίδια και τα ίδια.
Η εμμονή είναι και απ τα 2 στρατόπεδα, δεν είναι μόνο απ το ένα.
Και στο κάτω κάτω, βαρέθηκα να διαβάζω για "ψαγμένους" που τελικά κατάλαβαν ότι με το ψάξιμο και με πολύ λιγότερα λεφτά, βρήκαν αυτό που ήθελαν. Μα είναι φυσικό, και γω αν θέλω να μου αρέσει το Blue Sky (λέμε τώρα) θα μου αρέσει. Το ίδιο και αντίθετα, αν δεν θέλω να μου αρέσει το Esoteric λόγω του ότι είναι πανάκριβο, δεν θα μου αρέσει.

Αγαπητέ κ. Διακογιάννη έχετε μιά παράξενη εμμονή.
Ίσως κάποιοι να πιστεύουν αυτό που ρωτάτε και ξαναρωτάτε.
Σίγουρα δεν είναι ο κανόνας ότι το 3000 >>>50000 αλλά ενδεχομένως να μπορεί να συμβεί με κατάλληλη επιλόγή των δύο όρων της ανισότητας.

Νομίζω αυτό λένε οι συνάδελφοι και τονίζουν επίσης το γεγονός ότι υπάρχει περίπτωση το 50000 που προσφέρεται ως κάτι τέτοιο από κάποιους να αξίζει πολύ λιγώτερο.

Επίσης σαφέστατα πολλοί δήλωσαν ότι είναι πολύ πιό δύσκολη η επιλογή των 3000. Αλλά μπορεί και να είναι εφικτή..

Επίσης μην κολλάμε στα νούμερα. Το 3000 θα μπορούσε κάλλιστα να είναι 8000 και το 50000 25000.

Αν είμαι κατανοητός....

Κε Παναγιωτίδη , σας παρακαλώ ,μην συνδέετε το κόστος κτήσης, με το κόστος απόδοσης. Αυτό Δέν είναι ουτε κατ ιδέα ο στόχος τών μηνυμάτων μου.
Σαφώς και γνωρίζω οτι η συνολική απόδοση ενός συστήματος σε ένα χώρο δέν είναι ευθέως ανάλογη με το κόστος κτήσης σε καμμία περίπτωση.
Η κεντρική ιδέα είναι η πέδηση τής εύκολης "κακής" - απαξιωτικής κριτικής που χαρακτηρίζει ομάδες επαγγελματιών. Εχω αυτή τήν πεποίθηση που μπορει να μήν είναι σωστή, γι αυτό μη με μαλώσετε.
Και για να έχετε πλήρη εικόνα δέν είμαι επαγγελματίας.

Κε Παναγιωτίδη , σας παρακαλώ ,μην συνδέετε το κόστος κτήσης, με το κόστος απόδοσης. Αυτό Δέν είναι ουτε κατ ιδέα ο στόχος τών μηνυμάτων μου.
Σαφώς και γνωρίζω οτι η συνολική απόδοση ενός συστήματος σε ένα χώρο δέν είναι ευθέως ανάλογη με το κόστος κτήσης σε καμμία περίπτωση.
Η κεντρική ιδέα είναι η πέδηση τής εύκολης "κακής" - απαξιωτικής κριτικής που χαρακτηρίζει ομάδες επαγγελματιών. Εχω αυτή τήν πεποίθηση που μπορει να μήν είναι σωστή, γι αυτό μη με μαλώσετε.
Και για να έχετε πλήρη εικόνα δέν είμαι επαγγελματίας.

τουλάχιστον συμφωνούμε στις δυό πρώτες σας προτάσεις.
Η απαξιωτική κριτική εκ μέρους επαγγελματιών είναι επίσης σαφές ότι δεν προάγει το "άθλημα" όπως αντίστοιχα ο γενικός χαρακτηρισμός των επαγγελματιών ώς κακών επαγγελματιών από μερίδα των πελατών.

Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι είστε επαγγελματίας. Μάλλον το αντίθετο.
:operator:

απλά παρενέβην, διότι το έργο αυτό το έχω ξαναδεί πριν αρκετά χρόνια και από την άλλη θεωρώ ότι αν κάποιος εδώ μέσα έχει σχηματίσει μιά γνώμη γιά κακούς επαγγελματίες ή γιά μηχανήματα που προσφέρονται ως υψηλής απόδοσης και τελικά είναι μόνο υψηλού κόστους σίγουρα δεν θέλει να μπεί σε λεπτομέρειες ή να φωτογραφίσει πρόσωπα ή πράγματα.
Μόνο η ενασχόληση και η συμμετοχή στην παρέα αποδίδει καρπούς στο συγκεκριμένο θέμα.