BLUE SKY ειναι παλι εδω

Μιας και το ξαναέφερε η κουβέντα, εψές το βράδυ ξανάκουσα το BS κόντρα στο γνωστό Tascam.
Σε ξένο σύστημα.
Το BS ήτο ολίγον πειραγμένο με πισσόφυλλο.
Τίποτα παραπάνω.
Δυστυχώς για άλλη μιά φορά χωρίς να με ενοχλήσει σε τίποτα, πάτωσε σε σχέση με το Tascam.
Aκούστηκε σε σχέση με το επαγγελματικό (με λίγα λόγια) αρκετά άψυχο/άσωμο, αέρας και αρμονικές φρεζαρισμένες κάργα...
Μεσαίες χωρίς ηχόχρωμα/ξεραϊλα/φρέζα...
Πρίμα μια από τα ίδια.
Χαμηλό χωρίς παλμό.
Σα να είχε με ένα ΕQ κατεβασμένες όλες τις συχνότητες -3 ντιμπί!
Κατά τα άλλα σκέφτομαι πως ένα μηχανάκι κατεβασμένο παντού -3 ντιμπί θεωρείται ισορροπημένο!
Τέσπα...

Το πρόγραμμα ήταν αποκλειστικά για το τεστ, το Jazz At The Pawnshop.

Επίσης μου έκανε εντύπωση πως έβγαζε συνεχώς θόρυβο.
Όχι βόμβο των 50 χέρτζ.
Σα να δούλευε συνεχώς κάποιο ηλεκτρικό μοτέρ... ένα πράμα.
Όταν δε αφήσαμε τα τελικά στην τσίτα (2χ900) και το BS χωρίς δισκάκι, ο θόρυβος θα έφτανε σίγουρα στο διπλανό δωμάτιο...

Πάντως αφού καταφέρνει να κοντράρει άλλα πλέυερς, φαντάζομαι τι ακριβές φόλες κυκλοφορούν στην αγορά...

Re: Απάντηση: BLUE SKY ειναι παλι εδω

Σα να είχε με ένα ΕQ κατεβασμένες όλες τις συχνότητες -3 ντιμπί!

Για αυτό φταίει η χαμηλή έξοδος του. Το ίδο κάνει και το ποτενσιόμετρο φωνής (ή volume κατά το καλιτεχνικόν).

Το ξαναγράφω τρίτη φορά. Ο Μανωλάκος έγραψε ένα απ τα πιο σοφά ever με αφορμή το bs. Καταλάβαμε τι ακούει συνολικά (σύστημα-κεφάλι) ο άλλος, με τον οποίο επικοινωνούμε μόνο ηλεκτρονικά.

Κατά τ άλλα κολοκυθόπιτα.

Γιάννη μου ας είναι -3 παντού.
Το θέμα είναι όλη η καμπύλη αφ ενός να είναι φλατ και βου να μην ενοχλεί

Και φαίνεται στα αυτιά μου να τα κάνει αυτά.
Πάντως στον προ κάθεται πολύ καλά διότι είναι το μόνο που τον οδηγεί παίζοντας κάπου στο παρά 10 όπου είναι η καλύτερη απόδοσή του.
Αντίθετα και το sony αλλά και το match αλλά και το dat ως dac έχουν πολύ υψηλώτερη έξοδο, (ιδίως το match κάπου 4 db) με αποτέλεσμα να παίζει ο πρό κάπου στο παρα είκοσι παρά τέταρτο και εκεί να δεις....

Μιας και το ξαναέφερε η κουβέντα, εψές το βράδυ ξανάκουσα το BS κόντρα στο γνωστό Tascam.
Σε ξένο σύστημα.
Το BS ήτο ολίγον πειραγμένο με πισσόφυλλο.
Τίποτα παραπάνω.
Δυστυχώς για άλλη μιά φορά χωρίς να με ενοχλήσει σε τίποτα, πάτωσε σε σχέση με το Tascam.
Aκούστηκε σε σχέση με το επαγγελματικό (με λίγα λόγια) αρκετά άψυχο/άσωμο, αέρας και αρμονικές φρεζαρισμένες κάργα...
Μεσαίες χωρίς ηχόχρωμα/ξεραϊλα/φρέζα...
Πρίμα μια από τα ίδια.
Χαμηλό χωρίς παλμό.
....
..

Φαντάσου πως ακούγεται το πειραγμένο Tascam. Oταν άκουσα το δικό μου Tascam αμέσως μετά τις αλλαγές που του έκανα, νόμιζα ότι άκουγα ένα πολύ ακριβό cd player. Εκείνη την εποχή είχα στο ρακ μου και ένα SONY 9000ES οπότε καταλαβαίνεις την χαρά μου όταν όλοι όσοι το άκουσαν δεν πίστευαν ότι το Tascam ήταν αυτό που έπαιζε καλύτερα.

Τώρα σε σχέση με το BS το απείραχτο, είναι πραγματικά για να βάζεις τα γέλια. Βέβαια για 30 ευρώ που έχει το BS, δεν το συζητάω καν, παραμένει μια πολύ καλή ευκαιρία.

Ακουσαμε το Tascam συγκριτικα με το b.s. στο σπιτι μου.
Η ιδια δοκιμη εγινε και πριν απο λιγες μερες οταν μας ηρθε ο Mr Τσαμπαζης.
Η διαφορα των δυο player ειναι πολυ μεγαλη.
Εντυπωση μας εκανε η θολουρα,η ελλειψη αρμονικων,το μπουμαρισμα και ο βομβος που εβγαινε απο το b.s.
Ειπαμε κολοκυθοπιτα.
Απλα στα δικα μας τα αυτια,δεν ακουγεται.

Παίδες εμένα δεν με απασχόλησε η έξοδός του.
Φυσικά στο συγκριτικό είχαμε τις ίδιες στάθμες με το tascam.
Και η κολοκυθόπιτα δεν ενέχει θέση διότι το BS θάβει πολυυυύ πράμα (η φρέζα... ίσως ήταν δυσνόητη).
Και ότι θάβεται εξ' αρχής δεν αναγεννήται ακόμα και μέσω του ΗΙ-ΕΝD :)
Και νομίζω πως η χαμένη πληροφορία ούτε χροιά είναι ούτε συναίσθημα...
Είναι κάτι χειροπιαστό που συμβαίνει.
Κούρεμα/φρέζα είναι συνώνυμα.
Φρέζα στα πνευστά, φρέζα στα πιατίνια, φρέζα στη φωνή...
Ξύρισμα δεν υφίσταται όμως με τίποτα.
Δηλαδή δεν κουράζει καθόλου.

Με τα -3 ντιμπί εννοούσα το ολίγον άψυχον του πράματος...
Το boom που ανέφερε ο Ζώρζ υφίστατο με άλλους τελικούς που εδοκιμάσθησαν με το ΒS.
Με τους "κανονικούς" δεν είχαμε boom.

Κολοκυθόπιτα Γιάννη, κολοκυθόπιτα.

Αν σου πω ότι εγώ έχω ακούσει την απίστευτη λεπτομέρεια (και δυναμικά, και χρώματα) απ το bs που δεν έχω ακούσει σε άλλο player (ανεξάρτητα απο τιμή) τι θα μου πεις; Οτι είμαι ψεύτης, κουφός ή μας έχουν τύχει τα 50 καλύτερα κομμάτια.

Ολα παίζουν.

Μάνα μου ψεύτης δεν είσαι.
Μακάρι αυτοί που το χαίρονται να πέσαν σε καλά (κατά πως φαίνεται) κομμάτια.
Αν μη τι άλλο είμαι υποστηρικτής του καλού και φθηνού ήχου.
Απλά σε μένα και στου Ζωρζ, δύο διαφορετικά κομμάτια, δεν...
Είχα γράψει εξ' άλλου και παλαιότερα στο παλιό φόρουμ, πως ποτέ δεν κατάλαβα πως μια motherboard κοστίζει άντε 100+ ευρώ, ενώ ένα πλέυερ πολύ έως πάρα πολύ παραπάνω...
Βέβαια τώρα τα περισσότερα πλέυερ για τους κοινούς θνητούς και αδαείς??? ευτυχώς συμμαζεύτηκαν...
Με μας τους ειδικούς... δεν ξέρω ακόμη τι γίνεται...

μια ερωτηση μπορω?
τελικα night mode η οχι
το εχω μακρια απο τηλεοραση σε night mode τωρα οποτε please help!
επισης περιμενω ενα harman 970 που αγορασα απο ebay για να κανω a/b τεστ ( νομιζω αυτο δεν εχει γινει )

Δεν θέλω να ανοίξουμε πάλι νέο κύκλο αλλά συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τον Μορφέα.
Και το δικό μου εξακολουθεί να παίζει απίστευτα καλά. Εώς αδιανόητα.

Στον Πολυχρονίδη πρόσφατα ,παρόλο που έπαιξε πιο φυσικά (φωνές-μεσαία περιοχή) από το κυρίως σετ του,έβγαλε θολούρα στα μπάσα και ήταν ανεμικό.
Ναι αλλά ο άνθρωπος παίζει με παθητική προενίσχυση.

Και για να το ολοκληρώσω και ελπίζω σε αυτό να συμφωνήσουμε, τα πάντα έχουμε πει για να πάρουμε επιθυμητά αποτελέσματα,πρέπει να ματσαριστούν.
ΚΑΙ ΤΟ BS ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

Μετά από αρκετό διάστημα απουσίας από το φόρουμ, βλέπω ότι ακόμα υπάρχουν audiophiles που πειραματίζονται με το "μπλεσκατούλι".

To μέλος guru ακόμα ζει ?
Αν ζει, πόσο χρονών λέτε να είναι σήμερα ?

έχει βγει το νέο μοντέλο. Εμφανισιακά είναι πιο συμαζεμένο και εξακολουθεί να έχει την στρογγυλή οθόνη με τα πορτοκαλί γράμματα και τιμή περι τα 30 €.

Το καινούργιο μοντέλο έχει κωδικό 395 ή 495 κάτι τέτοιο τέλος πάντων

Στην 5η γραμμή ο reviewer φαίνεται ότι τα παίρνει απο τον αντιπρόσωπο γιατί χωρίς μετρήσεις πως έβγαλε το συμπέρασμα ότι ακούγετε καλά ?

上がっているという報道も見かけます。実際のところどうなのでしょう?
> >細谷さん

ρίξε μια ματιά στην υπογράμμιση μου