BLUE SKY ειναι παλι εδω

Το προηγούμενο μοντέλο παρουσίασε αρκετά και διάφορα προβλήματα.Εγινε μεγάλο θέμα από την Carrefour και μάλιστα είρθε αντιπροσωπεία από την Κίνα γιά να μπαλώσει τα πράγματα.Εκαναν ότι πέρναγε από το χέρι τους ώστε να πείσουν ότι δεν θα ξαναπαρουσιαστούν παρόμοια περιστατικά και πιθανόν στο επόμενο μοντέλο -αυτό γιά το οποίο έχει γίνει ο ντόρος- να πρόσεξαν κάποιες παραμέτρους, ποιότητα υλικών κλπ.

Βρε δεν τους ειπε κανεις οτι ειναι hiend το εργαλειο????:BXVZCBXZ6: Δεν τους ειπε κανεις οτι ειναι killer????:BXVZCBXZ6: Mα καλα δεν διαβαζουν καθολου για hiend θεματα????:BXVZCBXZ6: Τοσος ντορος εγινε και αυτοι τιποτα????ΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!!!Επιτηδες σπερνουν αυτες τις κακιες για να μην ανεβασουν την τιμη!!!!Εξαλλου μολις παιζει σε......αποζημιωνει...εεεεεεε???? φανταστηκε κινεζε:slapface: :slapface:

Azur 740c... Δεν το έχω ακούσει ακόμα αλλά πρέπει να είναι πολύ καλό ε;
Ενας φίλος μου σκέφτεται να πάρει το Azur 840c
Οι διαφορές είναι μόνο στις balanced εξοδους; Η έχει και κάτι άλλο;
και στα dac ειναι αλλη μαρκα , to 740c εχει 2 Wolfson WM8740
το 840c 2 Analog Devices AD1955 και παλι λογω των balanced εξοδων γιατί το wolfson δεν συνίσταται για balanced , ετσι λένε τουλάχιστον!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BLUE SKY ειναι παλι εδω

Που είσαι βρε ψυχή ? -bye-
Μόλις βγαίνει στην επιφάνεια το bluesky...τσουπ...πετάγεσαι...:grinning-smiley-043
Σε έχουμε χάσει...γράψε κ πουθενά αλλού...

Με το 'καλύτερα έρχονται' τι εννοείς ? Ξέρεις για κάνα bd bluesky ? Κάτι ξέρεις εσύ....

...δεν ξέρω τίποτα και για κανένα "bluesky", "redsea", "whiteorizon" και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα βγει στο μέλλον...απλά ξέρω ότι πρέπει να έχετε ΟΛΟΙ τα μάτια σας (και περισσότερο τα αυτιά σας) ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: BLUE SKY ειναι παλι εδω

...δεν ξέρω τίποτα και για κανένα "bluesky", "redsea", "whiteorizon" και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα βγει στο μέλλον...απλά ξέρω ότι πρέπει να έχετε ΟΛΟΙ τα μάτια σας (και περισσότερο τα αυτιά σας) ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ...-bye-
Μαλλον καποιοι αλλοι δεν τα εχουν ανοιχτα φιλε μου που εβγαλαν το blue sky μηχανηματαρα.Ελεος δηλαδη θα ξεχασουμε και αυτα που μαθαμε. Σε 10 συστηματα το εβαλα και στα 10 ηταν αθλιο το λιγοτερο.Ασε που ετυχε να εχω δυο απο δαυτα και επαιζαν διαφορετικα.Μιλαμε για την επιτυχια. Συνελθετε παιδες!

...καλύτερα να το πάτε στον κάδο...δεν κάνει για σας...καθήστε εκεί που είστε (?) και μην ασχολείστε με "φθηνιάρικα" μηχανάκια...θα χαλάσετε τα "αυτάκια" σας...-bye-

Απάντηση: Re: BLUE SKY ειναι παλι εδω

anyway καλουτσικο είναι αλλα μετα την :FSGSFGS4: κόντρα με το azur 740c ,,, λυπάμε αλλά!!! η διαφορά κατεμέ είναι χαώδης !!!!

έτσι όπως τόγραψες , στην αρχή μου φάνηκε σαν κατιμάς κι εδώ που τα λέμε δεν θα είχες και άδικο -bye-

Mην αρχίσουμε νέο κύκλο. Δεν υπάρχει θέμα.
Απλά το σημαντικότερο από την κουβέντα που κάναμε πριν από λίγο καιρό ήταν το πως και τι ακούει ο καθένας μας. Βγήκαν σημαντικά συμπεράσματα.

Ο καθένας με τα αυτιά του και τα γούστα του.

Καλημέρα.

Υ.Γ. Και επειδή πάλι κάτι γράφτηκε για κόντρες , απλά δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο ,γιατί περνάω μία περίοδο αγάπης και δεν θέλω να στεναχωρώ κανένα φίλο μου.

Re: Απάντηση: BLUE SKY ειναι παλι εδω

...Και επειδή πάλι κάτι γράφτηκε για κόντρες , απλά δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο ,γιατί περνάω μία περίοδο αγάπης και δεν θέλω να στεναχωρώ κανένα φίλο μου...

+1 :SFGSFGSF:

Mην αρχίσουμε νέο κύκλο. Δεν υπάρχει θέμα.
Απλά το σημαντικότερο από την κουβέντα που κάναμε πριν από λίγο καιρό ήταν το πως και τι ακούει ο καθένας μας. Βγήκαν σημαντικά συμπεράσματα.

Ο καθένας με τα αυτιά του και τα γούστα του.

Καλημέρα.

Υ.Γ. Και επειδή πάλι κάτι γράφτηκε για κόντρες , απλά δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο ,γιατί περνάω μία περίοδο αγάπης και δεν θέλω να στεναχωρώ κανένα φίλο μου.

Oυτε και εμεις εσενα φιλε Δημητρη-bye-

+1 :SFGSFGSF:

φίλε guru ξέρεις τι μου κάνει μεγάλη εντύπωση
εδω και τόσο καιρό βρε παιδί μου δεν έχεις τίποτα άλλο πάνω στο χόμπυ μας -εκτός απο το BLUE SKY και εκείνο το σετ των 10Κ, αν θυμαμαι καλά - που να θελήσεις να μοιραστείς μαζί μας .....................

...μπράβο...το κατάλαβες...είμαι ο ίδιος ο Μαρινόπουλος...:flipout: :flipout: :flipout:

φίλε guru ξέρεις τι μου κάνει μεγάλη εντύπωση
εδω και τόσο καιρό βρε παιδί μου δεν έχεις τίποτα άλλο πάνω στο χόμπυ μας -εκτός απο το BLUE SKY και εκείνο το σετ των 10Κ, αν θυμαμαι καλά - που να θελήσεις να μοιραστείς μαζί μας .....................

Και τι σου κανει εντυπωση???? Πηρε ο ανθρωπος ενα συστημα των 10κ για να απολαυσει το B.S:slapface: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ????:BDGBDGB53: :BDGBDGB53: