BLUE SKY ειναι παλι εδω

Re: Απάντηση: BLUE SKY ειναι παλι εδω

Και τι σου κανει εντυπωση???? Πηρε ο ανθρωπος ενα συστημα των 10κ για να απολαυσει το B.S:slapface: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ????:BDGBDGB53: :BDGBDGB53:

...καλά...εσύ ακόμα νομίζεις ότι αν δώσεις 10κ πρέπει ντε και καλά να ακούς καλή μουσική???:flipout:
...κούνια που σε κούναγε "Τρίγωνε"...:grandpa:

Mην αρχίσουμε νέο κύκλο. Δεν υπάρχει θέμα.
Απλά το σημαντικότερο από την κουβέντα που κάναμε πριν από λίγο καιρό ήταν το πως και τι ακούει ο καθένας μας. Βγήκαν σημαντικά συμπεράσματα.

Ο καθένας με τα αυτιά του και τα γούστα του.

Καλημέρα.

Υ.Γ. Και επειδή πάλι κάτι γράφτηκε για κόντρες , απλά δεν είναι εφικτό κάτι τέτοιο ,γιατί περνάω μία περίοδο αγάπης και δεν θέλω να στεναχωρώ κανένα φίλο μου.

τι εχουμε ;;;;; ερωτας ; ερωτας ; ;;;; :D :D :D

να αγαπας αβερτα αγορι μου !!!

...καλά...εσύ ακόμα νομίζεις ότι αν δώσεις 10κ πρέπει ντε και καλά να ακούς καλή μουσική???:flipout:
...κούνια που σε κούναγε "Τρίγωνε"...:grandpa:
Εσυ ελεγες για το συστημα των 10κ εσυ και για το b.s για ποιο απο τα δυο πειραχτηκες????

Εσυ ελεγες για το συστημα των 10κ εσυ και για το b.s για ποιο απο τα δυο πειραχτηκες????

...καλά...καλά...τραγούδα εσύ ακόμα...:flipout: :flipout: :flipout:

τρελλαίνομαι για το χάι εντ ...έχει μιά αίσθηση ποιότητας , αριστοκρατικότητας και ευγένειας η πλήρης επιχειρημάτων ανταλλαγή απόψεων ..."κούνια που σε κούναγε" ...'καλά τραγούδα εσύ ακόμα" .....