Bluesky DV 865-Esoterix X03-Denon 3910-Rotel RCD 965: ΤΟ συγκριτικό!!!!

Πάντως και χαριτολογώντας βέβαια, θα έλεγα ότι το 865 έχει σωστή στήριξη.

Θα παίζει καλύτερα όταν το μηχάνημα που το στηρίζει είναι σβηστό. Το 865 επηρεάζεται από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία π.χ. μετασχηματοστές κ.λ.π.

Βέβαια είπαμε , ο καθένας ας κανει ότι θέλει´. Εδώ μέσα δεν κόβουμε κεφάλια.

Last edited:
Κρούετε ανοιχτές πόρτες αγαπητέ μου.
Μόλις, ξανά, πριν από 10 λεπτά δήλωσα ότι ως τράνσπορτ είναι τραγικό.
Αλλωστε πως είναι δυνατόν να είναι αλλιώς με τέτοιο οδηγό.

Κε Παναγιωτίδη, παραθέτω για μία ακόμα φορά την εισαγωγή του μηνύματος-απάντησεώς σας.

Η δημοσίευση ενός post σε ένα δημόσιο χώρο όπως το φόρουμ αυτό, είναι λογικό να απευθύνεται προς το σύνολο των μελών-χρηστών και όχι απαραίτητα προς τον Ιντερνετικό Τιτλούχο του, ο οποίος αίφνης απεφάνθη για τη βαρύνουσα σημασία των ιδίων δηλώσεων, ώστε να επιπλήττεται το μέλος που δε φρόντισε να εντρυφήσει σ' αυτές προτού δημοσιεύσει..

Επί της ουσίας τώρα, Kατσενικού τύπου διατριβές περί setup και υλικού ακροάσεων στην αντιπαράθεση Bluesky-Esoteric μόνο γέλωτα μπορούν να προκαλέσουν.

Η "τρόπος του λέγειν" παρουσίασή μου είχε περισσότερο το στοιχείο της πλάκας και της διάθεσης συμμετοχής σ´αυτή τη συμπαθητική υστερία που "ξύπνησε" και στα 2 fora κατηγορίες ουσιαστικά νεκρές.

Οι εντυπώσεις από τις εμπειρίες ακρόασής μας, παραμένουν αυστηρά υποκειμενικές και δεν έχουν αξία παρά για προσωπική αναφορά και απόλαυση.

Άκουσα και τα δύο players σε κάθε δυνατό συνδυασμό. Λυπάμαι αλλά το Bluesky απογοήτευσε, ακόμα και σε σύγκριση με πολύ φθηνότερες του Esoteric συσκευές.

Τέλος εδώ από μένα, καλή συνέχεια σε όλους!

Re: Απάντηση: Bluesky DV 865-Esoterix X03-Denon 3910-Rotel RCD 965: ΤΟ συγκριτικό!!!!

Έχει γίνει χαμός (για να μην πω της π..τ@ν@ς) με το Bluesky σε όλο το φορουμ. BS εδώ BS εκεί, χάσαμε τα μπούτια μας εδώ μέσα. Ποστάρεις εδώ σου βγαίνει εκεί. Τι φταίω εγώ ?

Αλήθεια, τώρα που έγινες και διαχειριστής (σιδερένιος), δεν σε ανησυχεί που το AVClub Forum έχει γίνει Bluesky Forum ?

Ο κ. Κακαλιός είναι τόσο παλιός εδώ μέσα όσο κι οι πέτρες και υπήρξε και διαχειριστής επί αρκετό καιρό και ΑΓΔ επίσης.

Έχεις δει, και εσύ και οι άλλοι υπεύθυνοι του forum ότι τα άλλα threads έχουν ελάχιστη κίνηση, ή τουλάχιστον λιγότερη από ότι είχαν, μιάς και όλοι ποστάρουν για το Bluesky ?

δεν κατευθύνουμε ούτε μας ενδιαφέρει ποιός ποστάρει που και γιατί.

Για δείτε ότι κάθε μέρα ανοίγονται τουλαχιστον 8-10 νέα threads που έχουν σχέσει με το Bluesky. Αυτό που γίνεται δεν είναι forum είνα chat !

το φορουμ αυτό πολλές φορές δείχνει να έχει χαρακτήρα chat. Είναι μιά απο τις ιδιαιτερότητές του. Ας θέλετε συμπλέετε.

Πρέπει να έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 10.000 posts για το θέμα. Δεν νομίζετε ότι, και το θέμα της παγκοσμιοποίησης θα είχαμε καλύψει με τόσα posts !!!!

Ειμαι σε διαδικασία εύρεσης νέου CD Player (το Bluesky το έχω αγοράσει ήδη) και φοβάμαι να ρωτήσω γνώμες. Όταν το έκανα για το Musical Fidelity A3.5 κάποιο "γνωστοί και μη εξαιρεταίοι" μου γράφανε "άστο και πάρε Bluesky" !!!!!!! (Ξέρεις τι εννοώ)

Μη φοβάστε να ρωτήσετε γνώμες.
από την άλλη 10 να ρωτήσετε 10 απαντήσεις θα πάρετε. Αν σας πει κάποιος να πηδήξετε από το παράθυρο θα το κάνετε?
Και αν πάρετε μιά σαν αυτή που αναφέρεστε, δεν νομίζω ότι κάποιος θα το κανει από κακία. Αν είναι να ξοδέψετε 1000 ευρώ, γιατί να μην δοκιμάσετε πρώτα με 29 και αν δεν σας αρέσει θα ξοδέψετε συνολικά 1029... Δεν έγινε και τίποτα. Αν όμως γλυτώσετε 971 ευρώ?

Bart.
PS Αυτή την ιστορία με την πράσινη φατσούλα δεν την γνωρίζω. Ποιά είναι η σωστή. (αν θυμάσαι σε ποιό post σου αναφέρομαι)
-bye- :grinning-smiley-043 :flipout:

μείνετε μαζί μας αγαπητέ.
ϊσως αλλάξετε γνώμη μετά από μερικά χρόνια.

Κε Παναγιωτίδη, παραθέτω για μία ακόμα φορά την εισαγωγή του μηνύματος-απάντησεώς σας.

παραθέτετε και επιμένετε ξανά και ξανά σε πράγματα που δεν είναι η ουσία.

Η δημοσίευση ενός post σε ένα δημόσιο χώρο όπως το φόρουμ αυτό, είναι λογικό να απευθύνεται προς το σύνολο των μελών-χρηστών και όχι απαραίτητα προς τον Ιντερνετικό Τιτλούχο του, ο οποίος αίφνης απεφάνθη για τη βαρύνουσα σημασία των ιδίων δηλώσεων, ώστε να επιπλήττεται το μέλος που δε φρόντισε να εντρυφήσει σ' αυτές προτού δημοσιεύσει..

Δεν σας επιπλήξαμε. Σας επιστήσαμε την προσοχή να μην μας λέτε πράγματα που ήδη τα έχουμε πει (προσωπικά δις) και μάλιστα αρνητικά γιά το εν λόγω μηχάνημα, γιά καινούργια.

Επί της ουσίας τώρα, Kατσενικού τύπου διατριβές περί setup και υλικού ακροάσεων στην αντιπαράθεση Bluesky-Esoteric μόνο γέλωτα μπορούν να προκαλέσουν.

Τώρα είμαστε καλά?
Σας ζήτησε κανείς να κάνετε τον Α.Τ.?
Είπαμε απλά πράματα:
Το δοκίμασα με αυτό το player, ενισχυτή, ηχεία, ic, καλώδια, τι άλλο έχετε, σε χώρο χ τ.μ. με τα τάδε κομάτια.
Κι όποιος κατάλαβε.

Η "τρόπος του λέγειν" παρουσίασή μου είχε περισσότερο το στοιχείο της πλάκας και της διάθεσης συμμετοχής σ´αυτή τη συμπαθητική υστερία που "ξύπνησε" και στα 2 fora κατηγορίες ουσιαστικά νεκρές.

Οι εντυπώσεις από τις εμπειρίες ακρόασής μας, παραμένουν αυστηρά υποκειμενικές και δεν έχουν αξία παρά για προσωπική αναφορά και απόλαυση.

Άκουσα και τα δύο players σε κάθε δυνατό συνδυασμό. Λυπάμαι αλλά το Bluesky απογοήτευσε, ακόμα και σε σύγκριση με πολύ φθηνότερες του Esoteric συσκευές.

Σας απογοήτευσε ως τι?
Είπατε μηπως: αχ... χειρότερο είναι από το esoteric. Τζάμπα έδωσα τα 29 και καλά έδωσα τα 3000 δεν ξέρω πόσα ευρώ... Τώρα τι θα κάνω? πως θα καλύψω το κενό στην τσέπη μου?

Τέλος εδώ από μένα, καλή συνέχεια σε όλους!

καλή συνέχεια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Bluesky DV 865-Esoterix X03-Denon 3910-Rotel RCD 965: ΤΟ συγκ

Ειμαι σε διαδικασία εύρεσης νέου CD Player (το Bluesky το έχω αγοράσει ήδη) και φοβάμαι να ρωτήσω γνώμες. Όταν το έκανα για το Musical Fidelity A3.5 κάποιο "γνωστοί και μη εξαιρεταίοι" μου γράφανε "άστο και πάρε Bluesky" !!!!!!! (Ξέρεις τι εννοώ)

Φίλε bart, για τα υπόλοιπα απάντησε ο μεσιέ Παναγιωτίδης.
Θα σταθώ στο σημείο με το Musical Fidelity.

Ξεκινώντας, θα ήθελα να σου υπενθυμίσω ότι το avclub δεν είναι ούτε περιοδικό, ούτε ελεγχόμενος τόπος από κάποιον επιχειρηματία ή γκουρού του χώρου.
To avclub είναι απλά μια μεγάλη παρέα η οποία (σε ότι αφορά τη διαχειριστική ομάδα) με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συμβάλλει στο να...υπάρχει.
Δεν πληρώνεται κανείς, πολλοί ξοδεύουν πολύ από τον ελεύθερο τους χρόνο για να μπορεί να μπει οποιοσδήποτε και να γράψει την άποψή του για οποιαδήποτε εμπειρία του. Ελεύθερα.
Το κλίμα που υπάρχει λοιπόν, είναι παρεϊστικο. Αυτό δε σημαίνει ότι γράφουμε βλακείες ή ότι θα είχαμε το ελεύθερο να το κάνουμε.

Στα πλαίσια αυτού του κλίματος απάντησα τότε στο μνμ σου σχετικά με το musical fidelity. Ακριβώς πριν από λίγο είχα διαβάσει το μνμ του guru που έλεγε ότι το BS του ακούστηκε καλύτερο από το MF.
Αστειευόμενος (προσωπικά) προς τον guru έγραψα το μνμ αυτό. Υπόψιν ότι δεν είχα ακούσει ακόμη το BS, αλλά και τώρα που το άκουσα δε μπορώ να εκφέρω άποψη αφού δεν έχω ακούσει το MF.

Καταλαβαίνω την "τσατίλα" σου με το BS και σε σχέση με το ερώτημά σου για το MF, αλλά μη παίρνεις όλα όσα σου απαντάνε τοις μετρητοίς. Αν ήσουν λίγο χρόνο παραπάνω μαζί μας είμαι βέβαιος ότι θα αναγνώριζες το "κλίμα" που επικρατεί και τίποτα από όλα αυτά δε θα σε πειραζε.

Αν πάλι σε πείραξε τόσο πολύ η απάντησή μου τότε στο ερώτημά σου σου ζητώ ταπεινά συγνώμη, δεν ήθελα να σε προσβάλω με κανένα τρόπο.

Αυτό που σου προτείνω είναι να μείνεις στην παρέα μας, να μας γνωρίσεις καλύτερα και αν δεν σου αρέσει...σηκώνεσαι και φεύγεις.

Γιορς τρούλυ

@ Δ. Παναγιωτίδη:

Το γεγονός ότι εσείς μας γνωρίσατε τις προσωπικές σας απόψεις σχετικά με το BlueSky, στερεί από τα υπόλοιπα απλά μέλη τη δυνατότητα επιβεβαιώσης ή αντικρούσης?

Προς τι τότε οι 86 σελίδες σχολίων?

Μήπως θα πρέπει να κλειδώνει και η κατηγορία οποτεδήποτε εκφραστεί η άποψή σας?

Χαλαρώστε λίγο, φιλικά το λέω..

Last edited:
Ρε σεις την φάση την ελένξατε ?

Όταν το BS παίζει καλά, όλα εντάξει. Οταν το BS ακούγετε χάλια, τότε:

- Φταίει η φάση
- Φταίει η πρίζα σας
- Φταίει το καλώδιο
- Δεν βάλατε τούβλο στο καπάκι
- Δεν βγάλατε το καπάκι
- Πέσατε σε χαλασμένο
- Είστε χαιεντάδες
- Είστε θύματα των βιομηχανιών
- Δεν ακούτε καλά
- Είστε κορόιδα γιατί σίγουρα θα πληρώσετε πάνω από 30 € για CDP
- Είστε άσχετοι με το Hi-End, Hi-Fi και λοιπά
- Είστε άσχετοι γενικά
- Είστε άσχετοι
- Ειστε προβοκάτορες των χαιεντάδων
- Γενικά είστε

Δεν ντέπεστε προβοκάτορες ! :damnyou:

Bart.

Ενώ αν έγραφε κάποιος ότι του ακούγεται χάλια το Α η Β Hi-fi-end επώνυμο μηχάνημα θα είχαμε πιο ψύχραιμη αντίδραση!

Re: Απάντηση: Bluesky DV 865-Esoterix X03-Denon 3910-Rotel RCD 965: ΤΟ συγκριτικό!!!!

μείνετε μαζί μας αγαπητέ.
ϊσως αλλάξετε γνώμη μετά από μερικά χρόνια.

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω Κύριε Δ. Παναγιωτίδη και υπόλοιποι διαχειριστές.

Είστε επιθετικός, όλιγον αγενής, ειρωνικός και απόλυτος. Εφόσον είστε και Αν. Γενικός Διαχειριστής, σημαίνει ότι εκφράζετε τις απόψεις του φόρουμ και δυστυχώς οι απόψεις αυτές δεν με βρίσκουν σύμφωνο.

Ατυχώς για εσάς δεν διαμορφώνω τώρα την γνώμη μου, μιας και ασχολούμαι με το hi-fi εδω και 25 χρόνια, αγοράζοντας των HXO από την εποχή του Σπίνουλα. Έχω ακούσει απο JVC, Akai, Nikko....., μέχρι Pioneer, Yamaha, Luxman....., μέχρι Marantz, Dual, Thorens, Mission, B&W, IMF ...., μέχρι Nakamichi, Linn, Meridian, Mark Levinson, Hafler, Cary, Krell κ.λ.π.
Με την παραμονή μου στο forum κινδυνεύω να ξεχάσω και αυτά τα λίγα που έμαθα αυτά τα χρόνια.

Για αυτό θα μου επιτρέψετε διαφωνόντας με τις απόψεις σας, να αποχωρήσω από το Forum. Εκτός των άλλων έχει γίνει και λίγο δύσχρηστο, μιάς και αν δεν το επισκεφθείς για μια μέρα, μετά θα βρεις 300 νέα posts, τα περισσότερα άχρηστα, που αφορούν αντεγκλήσεις των μελών για το Bluesky, τα οποία θάβουν κάποια χρήσιμα posts κάποιων δυστυχισμένων που θέλουν να πουν κάτι διαφορετικό από Bluesky.

Θα μου επιτρέψετε όμως ένα τελευταίο post με τις ακουστικές μου εκτιμίσεις για το Bluesky, τεκμηριωμένες όμως και όχι "έχοντας ακούσει", αφού πλήρωσα και εγώ τα 29 €, για να έχω μία ολοκληρωμένη εικόνα για αυτά που γράφω.

Συγχωρέστε με παρακαλώ αν σε κάποια σημεία του post μου υπάρχει κάποια επιθετικότητα.

Φιλικά,
Bart.

IMHO, μια συμμετοχή (& μακροχρόνια παραμονή) σε ένα εξειδικευμένο forum –σαν κι αυτό – προκύπτει κυρίως από την ανάγκη να «μοιραστείς» την αγάπη για το Hobby με ομοϊδεάτες.... αλλά και την επιθυμία σου να το προάγεις.

• Γι´ αυτό – παρά το ότι δεν τα πήγαινες και πολύ καλά με την φυσική στο σχολείο – προσπαθείς να καταλάβεις το επιστημονικό «γιατί» των προβλημάτων σου.
  • Γι´ αυτό – παρά το ότι είσαι σαράντα χρόνια φούρναρης – πάντα ενδιαφέρεσαι να ακούσεις και μια άλλη άποψη έστω και «πρωτόβγαλτου».
  • Γι’ αυτό – παρά το ότι οι απόψεις σου είναι πλέον περίπου «παγιωμένες» – είσαι πάντα ανοικτός ν´ ακούσεις το «κάτι» διαφορετικό και να προβληματιστείς.
  • Γι´ αυτό – παρά του ότι έχεις με κόπο αποκτήσει ένα image – δεν διστάζεις να το τσαλακώσεις όταν κι αν αξίζει τον κόπο.

Κατά τα άλλα .... πάντα διατηρούμε δικαίωμα επιλογής. -bye-

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω Κύριε Δ. Παναγιωτίδη και υπόλοιποι διαχειριστές.

Είστε επιθετικός, όλιγον αγενής, ειρωνικός και απόλυτος.
Μπορείτε να με βλέπετε έτσι, αν θέλετε. Δεν έχω τέτοια πρόθεση.

Εφόσον είστε και Αν. Γενικός Διαχειριστής, σημαίνει ότι εκφράζετε τις απόψεις του φόρουμ και δυστυχώς οι απόψεις αυτές δεν με βρίσκουν σύμφωνο.

Όταν εκφράζω απόψεις του φόρουμ το δηλώνω σαφώς. Επί του θέματος οι απόψεις ήταν και είναι δικές μου.

Ατυχώς για εσάς δεν διαμορφώνω τώρα την γνώμη μου, μιας και ασχολούμαι με το hi-fi εδω και 25 χρόνια, αγοράζοντας των HXO από την εποχή του Σπίνουλα. Έχω ακούσει απο JVC, Akai, Nikko....., μέχρι Pioneer, Yamaha, Luxman....., μέχρι Marantz, Dual, Thorens, Mission, B&W, IMF ...., μέχρι Nakamichi, Linn, Meridian, Mark Levinson, Hafler, Cary, Krell κ.λ.π.
Με την παραμονή μου στο forum κινδυνεύω να ξεχάσω και αυτά τα λίγα που έμαθα αυτά τα χρόνια.

Πολύ καλά κάνετε και ασχολείστε με το hifi από τότε. Εγώ προσωπικά ασχολούμαι από λίγο νωρίτερα, από εποχής Λυγίζου και Καμπουράκη στον Ήχο, αλλά μάλλον αυτούς δεν τους προλάβατε. Η άποψή μου είναι ότι στο φόρουμ κερδισμένος θα βγείτε όπως και εμείς από την παρουσία σας.

Για αυτό θα μου επιτρέψετε διαφωνόντας με τις απόψεις σας, να αποχωρήσω από το Forum.

Η αποχώρησή σας μας στεναχωρεί, κι αν θέλετε το πιστεύετε

Εκτός των άλλων έχει γίνει και λίγο δύσχρηστο, μιάς και αν δεν το επισκεφθείς για μια μέρα, μετά θα βρεις 300 νέα posts, τα περισσότερα άχρηστα, που αφορούν αντεγκλήσεις των μελών για το Bluesky, τα οποία θάβουν κάποια χρήσιμα posts κάποιων δυστυχισμένων που θέλουν να πουν κάτι διαφορετικό από Bluesky.

Περι bluesky ας κάνω ένα τελευταίο σχόλιο: θεωρώ ότι το θέμα πήρε αδικαιολόγητα μεγάλες διαστάσεις. Από όσο κατάλαβα εγώ, αρκετός κόσμος το είδε σαν ένα μηχάνημα πολλαπλάσιο της αξίας του ίσως και άνω του 10Χ, ενώ κάποιοι άλλοι το θεώρησαν φονέα γιγάντων. Άποψή τους. Αρκετοί μάλιστα τοποθετήθηκαν αρνητικά (ο διαχειριστής της hifi Ακριβόπουλος). Το ότι το θέμα πήρε αυτές τις διαστάσεις δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό: αρκετός κόσμος το βρήκε ενδιαφέρον και έγραψε. Το ότι φιλοξενήθηκαν αυτά εδώ είναι ίσως και τυχαίο, ίσως πάλι όχι.
Είστε ευπρόσδεκτος και σεις και οποιοσδήποτε άλλος να πει τη γνώμη του γιά το μηχάνημα αυτό, όπως την είπαν άλλοι. Δυστυχώς όμως είδα ότι κάποιοι αντίθετοι με το μηχανημα αυτό είχαν επιλεκτική μνήμη, διαχωρίζοντας και τονίζοντας τα θέματα μελών που το εκθείασαν και γενικεύοντάς τα στο σύνολο του φόρουμ ως συνάθροιση μελών, αλλά και σαν οντότητα (που το τελευταίο σίγουρα δεν ισχύει), ενώ από την άλλη όταν τόνιζα ότι το τάδε αρνητικό στοιχείο το παρατηρήσαμε και το γράψαμε, σφυρίζανε αδιάφορα.

Θα μου επιτρέψετε όμως ένα τελευταίο post με τις ακουστικές μου εκτιμίσεις για το Bluesky, τεκμηριωμένες όμως και όχι "έχοντας ακούσει", αφού πλήρωσα και εγώ τα 29 , για να έχω μία ολοκληρωμένη εικόνα για αυτά που γράφω.

Η λογική του πλήρωσα και άκουσα, αγαπητέ μου, ίσως ειναι η εκδίκηση αυτών που δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν το entry level ποσό των 5000 :flipout: γιά να μπούν στην ελιτ του hiend. Μέχρι τώρα οι καημένοι δεν άκουγαν τιποτα άλλο: Γιά να έχεις άποψη γιά το hiend πρεπει να πληρώσεις.
Τώρα παίρνουν εκδίκηση: Γιά να έχετε οι hiendάδες άποψη περί bluesky πληρώστε 29 παρακαλώ....:flipout:
Όλα αυτά τα τελευταία, με αρκετή δόση χιούμορ, αν δεν το καταλάβατε.-bye-

Συγχωρέστε με παρακαλώ αν σε κάποια σημεία του post μου υπάρχει κάποια επιθετικότητα.

Φιλικά,
Bart.

Φιλικά αγαπητέ μου
και σκεφτείτε το ξανά.
Είμαστε μιά καλή παρέα.
ορισμένοι εδώ γνωριζόμαστε internetικά και προσωπικά πάνω από 5-6 χρόνια.
Δώστε στον εαυτό σας και σε μας μιά δεύτερη ευκαιρία.....:ernaehrung004:

Last edited:

Θα μου επιτρέψετε όμως ένα τελευταίο post με τις ακουστικές μου εκτιμίσεις για το Bluesky, τεκμηριωμένες όμως και όχι "έχοντας ακούσει", αφού πλήρωσα και εγώ τα 29 €, για να έχω μία ολοκληρωμένη εικόνα για αυτά που γράφω.

Bart.

Φιλε Bart καντο προτελευταιο το ποστ για το BS και απαντησε και σε μενα που εχεις αφησει παραπονεμενο στο δικο σου τοπικ!!!!
Τελικα τι εχει συμβει με το dvd της Γκρουντικ?????

(ειδες που και αλλοι εχουν...παραπονα απο σενα-bye- :flipout: )