Δυστυχώς δεν θα μπορέσω Κύριε Δ. Παναγιωτίδη και υπόλοιποι διαχειριστές.
Είστε επιθετικός, όλιγον αγενής, ειρωνικός και απόλυτος.
Μπορείτε να με βλέπετε έτσι, αν θέλετε. Δεν έχω τέτοια πρόθεση.
Εφόσον είστε και Αν. Γενικός Διαχειριστής, σημαίνει ότι εκφράζετε τις απόψεις του φόρουμ και δυστυχώς οι απόψεις αυτές δεν με βρίσκουν σύμφωνο.
Όταν εκφράζω απόψεις του φόρουμ το δηλώνω σαφώς. Επί του θέματος οι απόψεις ήταν και είναι δικές μου.
Ατυχώς για εσάς δεν διαμορφώνω τώρα την γνώμη μου, μιας και ασχολούμαι με το hi-fi εδω και 25 χρόνια, αγοράζοντας των HXO από την εποχή του Σπίνουλα. Έχω ακούσει απο JVC, Akai, Nikko....., μέχρι Pioneer, Yamaha, Luxman....., μέχρι Marantz, Dual, Thorens, Mission, B&W, IMF ...., μέχρι Nakamichi, Linn, Meridian, Mark Levinson, Hafler, Cary, Krell κ.λ.π.
Με την παραμονή μου στο forum κινδυνεύω να ξεχάσω και αυτά τα λίγα που έμαθα αυτά τα χρόνια.
Πολύ καλά κάνετε και ασχολείστε με το hifi από τότε. Εγώ προσωπικά ασχολούμαι από λίγο νωρίτερα, από εποχής Λυγίζου και Καμπουράκη στον Ήχο, αλλά μάλλον αυτούς δεν τους προλάβατε. Η άποψή μου είναι ότι στο φόρουμ κερδισμένος θα βγείτε όπως και εμείς από την παρουσία σας.
Για αυτό θα μου επιτρέψετε διαφωνόντας με τις απόψεις σας, να αποχωρήσω από το Forum.
Η αποχώρησή σας μας στεναχωρεί, κι αν θέλετε το πιστεύετε
Εκτός των άλλων έχει γίνει και λίγο δύσχρηστο, μιάς και αν δεν το επισκεφθείς για μια μέρα, μετά θα βρεις 300 νέα posts, τα περισσότερα άχρηστα, που αφορούν αντεγκλήσεις των μελών για το Bluesky, τα οποία θάβουν κάποια χρήσιμα posts κάποιων δυστυχισμένων που θέλουν να πουν κάτι διαφορετικό από Bluesky.
Περι bluesky ας κάνω ένα τελευταίο σχόλιο: θεωρώ ότι το θέμα πήρε αδικαιολόγητα μεγάλες διαστάσεις. Από όσο κατάλαβα εγώ, αρκετός κόσμος το είδε σαν ένα μηχάνημα πολλαπλάσιο της αξίας του ίσως και άνω του 10Χ, ενώ κάποιοι άλλοι το θεώρησαν φονέα γιγάντων. Άποψή τους. Αρκετοί μάλιστα τοποθετήθηκαν αρνητικά (ο διαχειριστής της hifi Ακριβόπουλος). Το ότι το θέμα πήρε αυτές τις διαστάσεις δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από αυτό: αρκετός κόσμος το βρήκε ενδιαφέρον και έγραψε. Το ότι φιλοξενήθηκαν αυτά εδώ είναι ίσως και τυχαίο, ίσως πάλι όχι.
Είστε ευπρόσδεκτος και σεις και οποιοσδήποτε άλλος να πει τη γνώμη του γιά το μηχάνημα αυτό, όπως την είπαν άλλοι. Δυστυχώς όμως είδα ότι κάποιοι αντίθετοι με το μηχανημα αυτό είχαν επιλεκτική μνήμη, διαχωρίζοντας και τονίζοντας τα θέματα μελών που το εκθείασαν και γενικεύοντάς τα στο σύνολο του φόρουμ ως συνάθροιση μελών, αλλά και σαν οντότητα (που το τελευταίο σίγουρα δεν ισχύει), ενώ από την άλλη όταν τόνιζα ότι το τάδε αρνητικό στοιχείο το παρατηρήσαμε και το γράψαμε, σφυρίζανε αδιάφορα.
Θα μου επιτρέψετε όμως ένα τελευταίο post με τις ακουστικές μου εκτιμίσεις για το Bluesky, τεκμηριωμένες όμως και όχι "έχοντας ακούσει", αφού πλήρωσα και εγώ τα 29 , για να έχω μία ολοκληρωμένη εικόνα για αυτά που γράφω.
Η λογική του πλήρωσα και άκουσα, αγαπητέ μου, ίσως ειναι η εκδίκηση αυτών που δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώσουν το entry level ποσό των 5000
γιά να μπούν στην ελιτ του hiend. Μέχρι τώρα οι καημένοι δεν άκουγαν τιποτα άλλο: Γιά να έχεις άποψη γιά το hiend πρεπει να πληρώσεις.
Τώρα παίρνουν εκδίκηση: Γιά να έχετε οι hiendάδες άποψη περί bluesky πληρώστε 29 παρακαλώ....
Όλα αυτά τα τελευταία, με αρκετή δόση χιούμορ, αν δεν το καταλάβατε.
Συγχωρέστε με παρακαλώ αν σε κάποια σημεία του post μου υπάρχει κάποια επιθετικότητα.
Φιλικά,
Bart.