Bluetooth Handfree

Ωραία.. πάρτο να μας πεις εντυπώσεις... γιατί άλλα μας λένε στα χαρτιά
και άλλο το ζωντανό test drive....:a0210:

Το ραδιόφωνο πιάνει καλά τους σταθμούς? Σε ρωτάω γιατί το παρήγγειλα κι εγώ και καταλαβαίνεις... :grinning-smiley-043

Έχει εξαιρετική λήψη. Σε περίπτωση που αδυνατίσει το σήμα, το γυρνάει σε mono χωρίς να το καταλάβεις.
Το μόνο μείον είναι οτι δεν έχει μνήμες. Έχει κουμπιά Up - Down και με παρατεταμένο πάτημα πάει στον επόμενο - προηγούμενο σταθμό.

Δεν το συζητάω, για τα λεφτά του είναι κελεπούρι !

Έχει εξαιρετική λήψη. Σε περίπτωση που αδυνατίσει το σήμα, το γυρνάει σε mono χωρίς να το καταλάβεις.
Το μόνο μείον είναι οτι δεν έχει μνήμες. Έχει κουμπιά Up - Down και με παρατεταμένο πάτημα πάει στον επόμενο - προηγούμενο σταθμό.

Δεν το συζητάω, για τα λεφτά του είναι κελεπούρι !

Σε ευχαριστώ φίλε dipsa για όλες τις πληροφορίες. Το πήρα κι εγώ το Σάββατο στα χέρια μου και πραγματικά είναι ότι χρειαζόμουνα. Πολύ καλή συνεργασία με το iphone 3G, εξαιρετική ποιότητα ήχου και τέλεια λήψη των ραδιοφωνικών σταθμών!! Πραγματικό value for money προϊόν!

Δυο ερωτήσεις:
α) το εν λόγω Ericsson (MW600) δουλεύει με το iphone, χωρίς αυξομειώσεις της έντασης όταν μιλάς;
β) παίζει και μουσική από τα στερεοφωνικά ακουστικά σαν ipod ή είναι κλειδωμένο το bluetooth;

Απάντηση: Re: Bluetooth Handfree

Δυο ερωτήσεις:
α) το εν λόγω Ericsson (MW600) δουλεύει με το iphone, χωρίς αυξομειώσεις της έντασης όταν μιλάς;
β) παίζει και μουσική από τα στερεοφωνικά ακουστικά σαν ipod ή είναι κλειδωμένο το bluetooth;
Τελικά το μηχανάκι τα αξίζει τα λεφτά του. Πάρα πολύ καλό σαν ράδιο, πολύ καλή ποιότητα ήχου, από ότι μου είπαν όταν συνομιλείς με άλλους ,και πολύ καλή ποιότητα για άκουσμα μουσικής ιδίως με τα ακουστικά του iphone. Τα δικά του ακουστικά δεν με ενθουσίασαν. Με το iphone 4 συνεργάζεται άψογα στις κλήσεις ,η μόνη ένσταση είναι ότι δεν μου πάει στο επόμενο ή στο προηγούμενο κομμάτι πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά. Play - pause κανονικά. Το ότι μπορείς να του βάλεις όμως οποιαδήποτε ακουστικά το κάνει μοναδικό. Σήμερα το σύνδεσα στον προενισχυτή μου με καλώδιο 3,5 καρφί σε δύο rca και άλλαζα τραγούδια ταρακουνώντας το iphone, αραχτός στην αυλή 10-15 μέτρα μακριά ,και με αρκετα καλή ποιότητα. Φοβερή ευκολία.

Απάντηση: Re: Bluetooth Handfree

[QUOTE /=Matthew Katis;1333100,η μόνη ένσταση είναι ότι δεν μου πάει στο επόμενο ή στο προηγούμενο κομμάτι πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά. /QUOTE]

Αυτό νομίζω είναι το θεματάκι που έχει με το iphone, όπως είπα σε προηγούμενο post.
Με ένα Samsung που έχω εγώ, δουλεύει κανονικά.

Last edited:
τελικα αγορασα και γω χθες το sony ericsson αλλα εχω ενα προβλημα
ενω συνδεεται κανονικα με το iphone οταν παιζω μουσικη δεν ακουγεται απο τα ακουστικα αλλα απο τα ηχεια του iphone
καμμια ιδεα?

Απ,οτι καταλαβα εισαι ευχαριστημενος,για πες μου λιγο για αυτονομια,αν ακους και σε ακουνε καλα,για το ραδιοφωνο,γιατι σκεφτομαι να το αγορασω.

Εγω το αγορασα χθες οποτε δεν μπορω να σου πω για αυτονομια
ηχο πολυ καλο
πριν μιλουσα με φιλο στο τηλεφωνο που δεν ηξερε οτι το εχω βαλει και με ρωτησε γιατι ακουγομαι πιο δυνατα
ραδιοφωνο πολυ καλο,αλλα οπως ειπε και καποιος πριν δεν εχει μνημες
επισης και τα mp3 ακουγονται πολυ καλα με το bluetooth καμμια σχεση με την μουφα που ειχα πριν
γενικα υπερευχαριστημενος, μεγαλο συν και η δυνατοτητα να βαζεις οτι ακουστικα θελεις
μονο απο αυτο θα το κανω αποσβεση γιατι τα μαμισια του iphone ολο κατι παθαιναν
επισης αυτο το προβλημα οτι δεν αλλαζει τραγουδι πατωντας τα αναλογα κουμπια νομιζω οτι λυνεται με το τελ.update του iphone

Απ,οτι καταλαβα εισαι ευχαριστημενος,για πες μου λιγο για αυτονομια,αν ακους και σε ακουνε καλα,για το ραδιοφωνο,γιατι σκεφτομαι να το αγορασω.

To 3G το φώρτονα καθε μερα ενο το 4, τρεις μερες και βάλε..

οσο το δουλευω τοσο περισσοτερο μου αρεσει
υποστηριζει και ελληνικα στην αναγνωριση κλησεων

Για εμένα είναι με διαφορά το καλύτερο bluetooth που είχα ποτέ. Ιδίως η μπαταρία του και η λήψη του ραδιοφώνου με έχουν αφήσει ευχάριστα έκπληκτο!

Re: Απάντηση: Bluetooth Handfree

Για εμένα είναι με διαφορά το καλύτερο bluetooth που είχα ποτέ. Ιδίως η μπαταρία του και η λήψη του ραδιοφώνου με έχουν αφήσει ευχάριστα έκπληκτο!

συμφωνω!
και μαλιστα σε πολυ καλη τιμη
ακομα και τα no name της αγορας ειναι ακριβοτερα

Τελικα με πεισατε και το πηρα και εγω.
Συμφωνω σε ολα με τους προλαλησαντες για το ραδιοφωνο και την ποιοτητα
των κλησεων.Για την μπαταρια δεν ξερω ακομη αλλα για να το λετε σιγουρα θα κραταει.
Λυστε μου μια απορια,οταν δεχεσαι κληση κανει καποιο ηχο(μπιπ) για να σε ειδοποιει;