Το ραδιόφωνο πιάνει καλά τους σταθμούς? Σε ρωτάω γιατί το παρήγγειλα κι εγώ και καταλαβαίνεις...![]()
Έχει εξαιρετική λήψη. Σε περίπτωση που αδυνατίσει το σήμα, το γυρνάει σε mono χωρίς να το καταλάβεις.
Το μόνο μείον είναι οτι δεν έχει μνήμες. Έχει κουμπιά Up - Down και με παρατεταμένο πάτημα πάει στον επόμενο - προηγούμενο σταθμό.
Δεν το συζητάω, για τα λεφτά του είναι κελεπούρι !
Τελικά το μηχανάκι τα αξίζει τα λεφτά του. Πάρα πολύ καλό σαν ράδιο, πολύ καλή ποιότητα ήχου, από ότι μου είπαν όταν συνομιλείς με άλλους ,και πολύ καλή ποιότητα για άκουσμα μουσικής ιδίως με τα ακουστικά του iphone. Τα δικά του ακουστικά δεν με ενθουσίασαν. Με το iphone 4 συνεργάζεται άψογα στις κλήσεις ,η μόνη ένσταση είναι ότι δεν μου πάει στο επόμενο ή στο προηγούμενο κομμάτι πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά. Play - pause κανονικά. Το ότι μπορείς να του βάλεις όμως οποιαδήποτε ακουστικά το κάνει μοναδικό. Σήμερα το σύνδεσα στον προενισχυτή μου με καλώδιο 3,5 καρφί σε δύο rca και άλλαζα τραγούδια ταρακουνώντας το iphone, αραχτός στην αυλή 10-15 μέτρα μακριά ,και με αρκετα καλή ποιότητα. Φοβερή ευκολία.Δυο ερωτήσεις:
α) το εν λόγω Ericsson (MW600) δουλεύει με το iphone, χωρίς αυξομειώσεις της έντασης όταν μιλάς;
β) παίζει και μουσική από τα στερεοφωνικά ακουστικά σαν ipod ή είναι κλειδωμένο το bluetooth;
Απ,οτι καταλαβα εισαι ευχαριστημενος,για πες μου λιγο για αυτονομια,αν ακους και σε ακουνε καλα,για το ραδιοφωνο,γιατι σκεφτομαι να το αγορασω.
Για εμένα είναι με διαφορά το καλύτερο bluetooth που είχα ποτέ. Ιδίως η μπαταρία του και η λήψη του ραδιοφώνου με έχουν αφήσει ευχάριστα έκπληκτο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.