Bluetooth streaming

Σακη το πιο πιθανο ειναι να μην σας δινω να καταλαβετε τι εννοω.
Το αρχειο ,που λες, απο που προερχεται?
Απο την καρτα μνημης ή απο την ψηφιακη εξοδο της καρτας ηχου??? (ασε το dac, λαθος εκφραση )

Γιατι οταν ακουμε τραγουδια απο το youtube ,για παραδειγμα, το αρχειο ΔΕΝ υπαρχει στην μνημη.
Eκτος και αν το κατεβαζει σε καποια προσωρινη και το παιζει απο κει.

Σακη το πιο πιθανο ειναι να μην σας δινω να καταλαβετε τι εννοω.
Το αρχειο ,που λες, απο που προερχεται?
Απο την καρτα μνημης ή απο την ψηφιακη εξοδο της καρτας ηχου??? (ασε το dac, λαθος εκφραση )

Γιατι οταν ακουμε τραγουδια απο το youtube ,για παραδειγμα, το αρχειο ΔΕΝ υπαρχει στην μνημη.
Eκτος και αν το κατεβαζει σε καποια προσωρινη και το παιζει απο κει.

ok...

ειτε κανεις streaming, ειτε ακους spotify, ειτε απο youtube, είτε απο internet radio, ειτε διαβάζεις απο SD καρτα, είτε απο σκληρό δίσκο ΠΑΝΤΑ υπαρχει ενας buffer (ενα κομμάτι προσωρινής μνήμης RAM δηλαδη) που αποθηκεύεται εν μέρη το αρχείο πριν φυγει για bluetooth, dac κτλ.

ο player φροντίζει το buffer να ειναι πάντα οσο το δυνατόν γεμάτο ωστε να αποφύγουμε τα buffer underruns (η κοινως skipping, η αλλιως "σπασίματα") του ήχου. Αρα εσυ πρακτικά "ακούς" πάντα απο την RAM της εκάστοτε συσκευής.

ΟΚ απολυτα κατανοητο και σε ευχαριστω!

Συνελοντι ειπειν ,το aptx μαμαει και δερνει:flipout:

Μια ερώτηση .
Από av Denon χρησιμοποιώ τα pre outs και δίνω σε τελικό Rotel.
Πως είναι καλύτερα να συνδέσω το blueback της crystal με τον Denon , αναλογικά η με oπτική ;

εχω ενα ηχειο της edifier το οποιο εχει Auxiliary 3.5mm Input.
αυτο λοιπον θελω να το μετατρεψω σε ηχειο bluetooth.
τι ανταπτορα αγοραζω?

Πάρε το δεύτερο.
Το έχω και παίζει άριστα.
Όμως οφείλω να σου πω ότι ένα τέτοιο που είχα πάρει δώρο σε συγγενή, χαλασε στο τρίμηνο.
Μπορεί όμως να ήταν τυχαίο ή να του έγινε κακή χρήση!

(Μητσε το πρώτο δεν το έχω καν ακουσει....αλλά η tplink είναι εγγύηση (?) και το έχεις αύριο στο σπίτι)

Απάντηση: Re: Bluetooth streaming

καλημέρα κι από μένα

πρώτο ποστ αν και παρακολουθώ από κοντά το φόρουμ.

για όσους έχουν android κινητό η τελευταία έκδοση oreo 8 έχει ενσωματωμένους codecs από aptx,aptx hd,aac,και ldac και επιλογές για ταχύτερη δειγματοληψία.
Θα το βρείτε στις ρυθμίσεις,στις επιλογές για προγραμματιστές (αν δεν το εμφανίζει κάντε 5-6 tap στην έκδοση του λειτουργικού και θα το εμφανίσει).

θα έχει ενδιαφέρον να τεσταριστούν οι διαφορές στην ποιότητα του έτσι κι αλλιώς compressed σήματος των σχετικά νέων codecs έστω και με το παλιό default sbc.
Εμένα πάντως η προοπτική του streamαρίσματος με το μπλέ δόντι από το καναπέ και αραχτός μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον,δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να θυσιάσεις μια wired σύνδεση πάντως.

καλώς σας βρήκα

Απάντηση: Re: Bluetooth streaming

καλημέρα κι από μένα

πρώτο ποστ αν και παρακολουθώ από κοντά το φόρουμ.

για όσους έχουν android κινητό η τελευταία έκδοση oreo 8 έχει ενσωματωμένους codecs από aptx,aptx hd,aac,και ldac και επιλογές για ταχύτερη δειγματοληψία.
Θα το βρείτε στις ρυθμίσεις,στις επιλογές για προγραμματιστές (αν δεν το εμφανίζει κάντε 5-6 tap στην έκδοση του λειτουργικού και θα το εμφανίσει).

θα έχει ενδιαφέρον να τεσταριστούν οι διαφορές στην ποιότητα του έτσι κι αλλιώς compressed σήματος των σχετικά νέων codecs έστω και με το παλιό default sbc.
Εμένα πάντως η προοπτική του streamαρίσματος με το μπλέ δόντι από το καναπέ και αραχτός μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον,δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να θυσιάσεις μια wired σύνδεση πάντως.

καλώς σας βρήκα

Καλώς ήρθες .

Δεν ξέρω που να το βάλω και επειδή είναι bt speaker ,το βάζω εδώ.
https://youtu.be/Ni9ccFfnOJg
Έτσι από περιέργεια και μια ς και είμαι άσχετος από ηλεκτρονικά.
Είναι δυνατόν αυτό το πράγμα έτσι όπως το βλέπετε και εσωτερικά να έχει 4,5 ΚΙΛΟΒΑΤ ενισχυτές? .

Είναι? ?

Δεν ξέρω αν το cayin τα έπαιξε ή συμβαίνει κάτι που δεν έχω στο νου αλλά τελικά το bluetooth έχει πολύ δρόμο να διανύσει για να το εμπιστευτεις.
Είμαι διακοπές και είμαι ψιλοχαλαρος, αλλιώς θα το είχα πετάξει από το παράθυρο.
Συνεχείς διακοπές, πηδαει σαν χαλασμένο cd και άλλα τέτοια χαρωπα.
Φυσικά όταν το συνδέω με καλώδιο όλα άψογα.
Αν θέλετε να έχετε την ηρεμία σας αφήστε εμάς τους "πρωτοπορους"να βουρλιζομαστε και προτιμήστε τα καλωδιάκια προς το παρόν.

Μαλλον εντοπισα τον ενοχο και μολις σιγουρευτω,θα σας ενημερωσω για να εχετε το νου σας!
Θα βάλω και φώτο να γίνει πιο θεαματικό το ......κραξιμο:flipout:

Από αυτο:violent-smiley-030::violent-smiley-030:
Θα κάνω μερικές δοκιμές ακόμα και θα σας γράψω λεπτομέρειες

Attachments

• ΓŽΒ±ΓΒΓβ€‘ΓŽΒ΅ΓŽΒ―ΓŽΒΏ λÎΒ?ΓΛ†ΓŽΒ·Γβ€š.jpeg
    ΓŽΒ±ΓΒΓβ€‘ΓŽΒ΅ΓŽΒ―ΓŽΒΏ λÎΒ?ΓΛ†ΓŽΒ·Γβ€š.jpeg
    7.2 KB · Views: 104
Re: Απάντηση: Bluetooth streaming

Αν έπαιζε οκ μέχρι τώρα κάτι αλλο μπορεί να συμβαίνει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε axem ,εγώ που έχω έκδοση "γλυφιτζουρι" το ξεχνάω το aptx?