Aυτο το μαραφετι οταν και ο δεκτης εχει aptx, βγαζει ενα popup μηνυμα οτι η συνδεση ειναι aptx.
Στον Μητσο δεν το κανει!
Η μόνη λογική εξήγηση είναι αυτή, ότι θέλει drivers εκτός κι αν το LG δεν υποστηρίζει aptX.
Γενικότερα απ' ότι έχω δει με το smartphone βέβαια, το ποιο πρωτόκολλο ακολουθείται είναι ψιλοαυτοματο.
Δηλαδή για παράδειγμα το smartphone κλειδώνει αμέσως σε aptX HD όταν στην άλλη άκρη δει το αντιστοιχο, σε απλό aptX όταν υποστηρίζεται αυτό και σε sbc πάλι όταν υποστηρίζεται μόνο αυτό.
Το creative το χρησιμοποιώ με ακουστικά bluetooth σχεδόν στο 99% των περιπτώσεων στο desktop. Για αυτό μου το πήραν εξ άλλου, για να προσθέσω bluetooth στο desktop που δεν εχει. Τα laptop έχουν συνήθως.
Το ότι είναι και aptX και transceiver και έχει TalkBack δεν με πολυενδιαφερει μια και δεν είμαι gamer. Το aptX μόνο για κάποιο μελλοντικό endpoint που θα το υποστηρίζει ισως. Για μουσική με ενδιαφέρει.
Μιχάλη , τελικά αγόρασα αυτό http://www.logilink.org/media/images/komplett/_800/BT0037-pp.png
Με τις συνδέσεις όλα καλά , αναγνώρισε to edifier και τα και το douk αλλά ακόμα είμαι με την απορία όπως και οι προλαλήσαντες αν παίζει με aptx η όχι γιατί δει έχει καμία ένδειξη aptx
Όποτε αποκατέστησα τα πάντα, ξαναπέρασα το bluetooth windows και αυτόν το driver από την Dell https://www.dell.com/support/home/se/sv/sebsdt1/drivers/driversdetails?driverid=90wtd και να το αποτέλεσμα
Ομάδα που κερδιζεις, δεν την αλλάζεις.
Έτσι δεν είναι ο νόμος του ποδοσφαίρου?
Κάτι παρόμοιο πρέπει να εφαρμόζουμε και στο χόμπυ μας.
Πήγα να βάλω τους οδηγούς που μου μου έγραψε ο φίλος μιας ο Ευτύχιος και από τις 8:30 μέχρι πριν δυο λεπτα προσπαθούσα να το συνεφερω.
Τελικά του έβαλα ξανά το logilink και καθάρισα.
Βέβαια τώρα δεν μου πετάει ούτε εμένα popup μήνυμα για aptx σύνδεση ,αλλά ευτυχώς το audioengine αλλάζει το φωτάκι από μπλε σε κόκκινο με την aptx σύνδεση, οπότε είμαι σίγουρος για το είδος.
Άρα Μήτσε μάλλον και σε εσένα aptx ειμαι η σύνδεση ,απλα δεν βγάζει το μήνυμα.
Το λέω γιατί μιας και δεν έχει πουθενά ρύθμιση τι είδους σήμα να στειλει,ισως δινει προτεραιότητα στο aptx ....λεω εγω τωρα!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.