BluRay ταινίες στο Hitech!!

Aλλο το τι ειναι γραμμενο στο δισκακι και αλλο το τι βγαζει το Player.
Αν το player ειναι ρυθμισμενο σε 1080p τοτε κανει μονο του το deinterlacing και δινει στην εξοδο 1080p.

σημασια εχει ότι για αλλη μια φορα παραπλάνησαν τους πελάτες τους
........
και τέτοια λάθη δεν γινονται τυχαια (και στο εξώφυλλο του BD και στο περιοδικο μέσα)

ε ρε κεφαλια που θα επεφταν αν ήμασταν αλλού...........:fahne90:

εκτος αν βεβαια οι συντακτες του κειμενου είανι άσχετοι.......

τι το ψάχνω θα μου πεις........σημασία έχει η εικόνα
οκ η εικόνα σφυραει αλλα η παραπλάνηση παραπλάνηση. να μην ξεχνιόμαστε

εδω διαφημίζουν άλλοι τα VCD για DVD.... τι ψάχνεις να βρεις τώρα....

Αυτό να μου πείς....
Πάντως κάποια VCD είναι καλύτερα από τα DVD της "ΣΠΕΝΤΖΟΣ"
icon12.gif

Re: Απάντηση: BluRay ταινίες στο Hitech!!

εδω διαφημίζουν άλλοι τα VCD για DVD.... τι ψάχνεις να βρεις τώρα....

το κοινο που απευθυνονται τα vcd σημερα το ξερεις πολυ καλα πιο είναι
αλλα και παλι έχουν την τιμιοτητα (!) στη συσκευασία να λενε compact disc
και οχι dvd
εδω με την περιπτωση του hi-tech είναι ξεκαθαρη κοροιδία γιατι στο κείμενο μέσα λενε για προοδευτικη εικόνα και κλειδωματα σε 1080 p και το γράφουν και στο εξωφυλλο, κατι που απο κανεναν μας δεν επιβεβαιωθηκε
αν αυτο δεν είναι απάτη ή ασχετοσύνη τι είναι??????
υποτιθεται οτι εσυ και εγω ξερουμε κατι παραπανω και αυτο καυτηριαζουμε
ο άλλος που θα δει το vcd στο dvd bluesky στη crt με το scart του 1,5 ευρω και με 1080i ευτυχισμενος θα ήταν...............
το θεμα είναι αν εσυ και οι υπολοιποι απο εμας ειμαστε Ok με το παραμυθι που εγραψαν οι ειδικοι υποτιθεται στο είδος

Απάντηση: Re: Απάντηση: BluRay ταινίες στο Hitech!!

Πως εβγαλες την κολλα;
Βασικά με πολύ υπομονή, σήκωνα λίγο την μύτη των δύο ταινιών που έχει στο οπισθόφυλλο κ το τραβούσα μέχρι να κοπεί. Στο τέλος το είχα βγάλει όλο.

Μπίλυ, αν έχεις σκοπό να πάρεις όλη τη σειρά μην ασχολείσαι με την κόλλα.
Εγώ με 5 Ευρώπουλα παρήγγειλα την κασετίνα που χωράει και τα 6 δισκάκια της σειράς.

(´Ωχ...Τώρα που το ξανακοιτάω βλακεία έκανα :bang:.......... Αυτό που παρήγγειλα μάλλον είναι μια χάρτινη σαχλαμάρα...)

27737_b.jpg

Είναι δυνατόν να το πουλάνε αυτό το πράμα 5 ευρώ.

Οι τζίφρηδες. (και χάρτινο κιόλας)

Mου κάνει εντύπωαη πόσοι γνωστοί & συνάδελφοι μου το αγόρασαν χωρίς να έχουν BR player ή PS3..

Νομίζω οτι τελικά ο χορηγός θα πετύχει τον απώτερο στόχο του :AFADF0:

Για μένα μέχρι να εμφανιστεί BR ή HD/DVD player (οποιασδήποτε μορφής) κάτω από 300 Ευρώ, δεν τιθεται θέμα... απλά θα περιμένω

να ρωτήσω κάτι...
αυτό το 1080i που έχει τελικά το BLUERAY σαν εικόνα, είναι δλδ το ίδιο καλή με την εικόνα που θα πάρω βάζοντας το αναλογικό dvd του περιοδικού σε ένα dvd player και ανεβάζοντάς το στα 1080i?
.
.
και στην σελίδα τους για p μιλάνε...http://www.hitech.gr/swf/blurayloader.html

Απάντηση: Re: BluRay ταινίες στο Hitech!!

να ρωτήσω κάτι...
αυτό το 1080i που έχει τελικά το BLUERAY σαν εικόνα, είναι δλδ το ίδιο καλή με την εικόνα που θα πάρω βάζοντας το αναλογικό dvd του περιοδικού σε ένα dvd player και ανεβάζοντάς το στα 1080i?
.
.

Ξέχνα το.... Καμία σχέση.

να ρωτήσω κάτι...
.
.

μερα με τη νυχτα. ετσι απλα

ok! οπότε μένει να ξεκαθαρίσει τί παίχτηκε με τις αναλύσεις του συγκεκριμένου δίσκου...θα αναμένουμε κάποια απάντηση από το hitech υποθέτω!:BDBDG54:

Και για να καταλάβουμε κι εμείς που δεν έχουμε ακόμα BR . Το αποτέλεσμα στην ποιότητα της εικόνας θα ήταν διαφορετικό αν ήταν σε 1080p ? αν όχι τότε προς τι όλος αυτός ο θόρυβος?

Α και για την κόλα κάπου διάβασα ότι ξεκολλάει με διαλυτικό που προσφέρεται στην καταπληκτική τιμή των 5 από το hitech .
Αλλιώς το αγοράζετε από κάποιο χρωματοπωλείο

Ανακοίνωση του hitech στο blog τους μετά από παράπονα πελατών.

Mea culpa. Η εικόνα είναι 1080i/29,97frames. Εξηγήσεις: Αυτό δεν ήταν δυνατόν να ελεγχθεί πριν παραλάβουμε τα εργοστασιακά δισκάκια, γιατί τα δοκιμαστικά μας BD-R δεν έπαιζαν στα BD-Player επειδή αυτά αρνούνται να παίξουν δίσκους χωρίς AACS. Όταν ήλθαν τα εργοστασιακά, μια μέρα πριν κλείσει το τεύχος, η ποιότητα ήταν εκπληκτική και κανείς δεν κάθησε να τσεκάρει τις συχνότητες. Πριν από αυτό, τα master μας ήλθαν σε αρχεία avi, σε σκληρό δίσκο, και το στούντιο μας έδωσε την πληροφορία ότι η εικόνα θα ήταν προοδευτική, πράγμα ανακριβές. Σφάλμα, αλλά ζητάμε την κατανόησή σας: Όταν κάνεις κάτι πολύ πρώτος, τρως και τις παιδικές αρρώστιες. Πάντως όποιος αναγνώστης θεωρεί ότι εξαπατήθηκε από το λάθος, μπορεί να επιστρέψει το περιοδικό στα γραφεία μας και να του επιστρέψουμε τα 15 .
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=3737278744944361592&postID=54960642540308817

Λογικά δεν θ αλλάξει τίποτα απλά θα αναγράφει στο εξώφυλλο 1080i
Βέβαια αυτό μάλλον δεν μας χαλάει η μήπως όχι? Δεν μου απάντησε και κανένας στο παραπάνω ερώτημα μου αν υπάρχει πρόβλημα που είναι στα 1080i και αν θα ήταν καλύτερο στα 1080p.

Η κολλα παντως βγαινει εντελως και ευκολα με νεφτι !!!

τριβετε με το νεφτι και με ενα μαλακο πανι για λιγη ωρα μεχρι να αναπτυχθει λιγη θερμοκρασια και η κολλα ξεκολαει !

Μετα περαστε με ασπρο οινοπνευμα την ζελατινα της θηκης για να φυγει η μυρωδια απο το νεφτι !!!