BluRay ταινίες στο Hitech!!

Re: Απάντηση: BluRay ταινίες στο Hitech!!

Και για να καταλάβουμε κι εμείς που δεν έχουμε ακόμα BR . Το αποτέλεσμα στην ποιότητα της εικόνας θα ήταν διαφορετικό αν ήταν σε 1080p ? αν όχι τότε προς τι όλος αυτός ο θόρυβος?

Α και για την κόλα κάπου διάβασα ότι ξεκολλάει με διαλυτικό που προσφέρεται στην καταπληκτική τιμή των 5  από το hitech .
Αλλιώς το αγοράζετε από κάποιο χρωματοπωλείο

sorry προκαταβολικά για το υφος της απάντησης -δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου

Αν μετά από τα παρακάτω δεν καταλαβεις γιατι ο θόρυβος, τότε και εγώ είμαι οκ

Δεν μίλησε κανένας για διαφορά στην εικόνα, αν διαβασες τα post αυτων που ανεφεραν και διαπιστωσαν το "λαθος" του περιοδικού............ενδεχομενως να μην ειναι αντιληπτη απο το ανθρώπινο μάτι-δεν το ξέρω, δεν είμαι ειδικός.
απλά πελάτης είμαι και αισθάνομαι για άλλη μια φορά την κοροιδία τους......
τι εννοώ?
αν έχεις το hi tech διαβασε στη σελίδα 12, 4 σειρες πριν το τελος ".....στην επιλογη κωδικοποιησης στα 1080p με προοδευτική σάρωση......"

τωρα αν κανένας δεν κάθησε να τσεκαρει το αποτελεσμα, αυτό θα το κρινουν οι αναγνωστες. Στην ίδια σελίδα λένε" επαναλάβαμε τις θεάσεις και με την ανάλυσης ταδε τηλεόραση-επαναλαμβάνοντας τις θεάσεις σε προβολικές συσκευές- είδανε τη γούνα και την τρίχα των αιλουροειδών τριχα τριχα και δεν είδαν ότι η εικόνα στα μηχανήματα δεν ήταν προοδευτική?? και εμεις σε μία μόνο μέρα το διαπιστώσαμε το i, και δεν είμαστε ειδικοί. Εξάλλου, το δεύτερο τους ψέμα είναι ότι οι ίδιοι γράφουν πιο πάνω στη σελίδα 12 ότι στα 1920χ1080 με προοδευτική σάρωση σε AVC ΠΗΡΑΜΕ εκπληκτικά αποτελεσματα. Άρα δεν τους παραπλάνησε το studio αλλά αυτοί ψεύδονται σε μας..........
Δεν μιλάμε για σφάλμα αλλά για ψέμα. ΠΉΡΑΝΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ-ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ-ΑΠΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΝ

ΤΕΛΟΣ

Last edited:
Απάντηση: Re: BluRay ταινίες στο Hitech!!

Η κολλα παντως βγαινει εντελως και ευκολα με νεφτι !!!

τριβετε με το νεφτι και με ενα μαλακο πανι για λιγη ωρα μεχρι να αναπτυχθει λιγη θερμοκρασια και η κολλα ξεκολαει !

Μετα περαστε με ασπρο οινοπνευμα την ζελατινα της θηκης για να φυγει η μυρωδια απο το νεφτι !!!

Εγω την έβγαλα πανεύκολα, με το χέρι χωρίς νέφτι και άλα βοηθητικά.

Re: Απάντηση: Re: BluRay ταινίες στο Hitech!!

Εγω ξεκολησα το Blu Ray απο το περιοδικο στο περιπτερο και το βουτηξα...:fahne90:

.

.

.
.
.
.
.
.
.
Καλα πλακα κανω μην βαρατε. Αυριο θα παω να το αγορασω (αν και δεν εχω PS3 ακομα).

προφανως έκανε λάθος ο πωλητής και εσύ βέβαια που δεν του το είπες :slapface:

Πια γιαγιά βρήκες και συμπολίτη - θεομπαίκτη και το πήρες 8,50 Ευρά;
Ελπίζω να μη το πήρες απ το φίλο μου το Θανάση...Θα σε δώσω στυγνά και θα βγώ παραπονούμενος...-bye--bye--bye-

πάντως το dvd ήταν μέτριο. Δεν ξέρω αν το είδατε, αλλά για μένα το ότι το bitrate ήταν καρφωμένο στα peaks δεν λέει τίποτα. Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερο

Υπάρχουν πουθενά οι μηνιαίες πωλήσεις των περιοδικών για να κάνουμε συγκρίσεις με προηγούμενους μήνες? (φυσικά όχι τώρα).

Πια γιαγιά βρήκες και συμπολίτη - θεομπαίκτη και το πήρες 8,50 Ευρά;
Ελπίζω να μη το πήρες απ το φίλο μου το Θανάση...Θα σε δώσω στυγνά και θα βγώ παραπονούμενος...-bye--bye--bye-

Xαλάρωσε George:smash::smash:

Καμιά γριούλα δεν έκλεψα ούτε το φίλο σου το Θανάση.

Απλά τόσο πουλάει σε μένα και σε κάποιους άλλους το Hitech.

Για την ακρίβεια το αγόρασα 7,27!!:music-smiley-005::music-smiley-005:

Re: Απάντηση: BluRay ταινίες στο Hitech!!

Ανακοίνωση του hitech στο blog τους μετά από παράπονα πελατών.

Πάντως όποιος αναγνώστης θεωρεί ότι εξαπατήθηκε από το λάθος, μπορεί να επιστρέψει το περιοδικό στα γραφεία μας και να του επιστρέψουμε τα 15 .
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=3737278744944361592&postID=54960642540308817
Είμαι περίεργος αν θα το σχολιάσει κανείς αυτό.

Καλύτερα όχι, μην χαλάσουμε το καλό κλίμα της απάτης κλπ.

:damnyou:

αμα και τοποθετηθηκε το περιοδικο με αυτο τον τροπο πιστευω οτι κανεις δεν μπορει να μιλαει περι απατης και κοροιδιας

πηγαινετε το πισω παρτε τα λεφτα και that it thats all

αμα και τοποθετηθηκε το περιοδικο με αυτο τον τροπο πιστευω οτι κανεις δεν μπορει να μιλαει περι απατης και κοροιδιας

πηγαινετε το πισω παρτε τα λεφτα και that it thats all

Ετσι είναι πράγματι.Απο την στιγμή που έγινε λάθος, νομίζω ότι καλύτερη <τακτοποίηση> δεν θα μπορούσε να γίνει εκ μέρους του περιοδικού.

Δεν είναι έτσι που τα λέτε παιδιά.

Δεν βλέπω καμία ανακοίνωση για την απάτη της κόλλας, του region, της μικρής διάρκειας κλπ.

Κατόπιν τούτου εξακολουθώ να νοιώθω εξαπατημένος.

:p

Δεν είναι έτσι που τα λέτε παιδιά.

Δεν βλέπω καμία ανακοίνωση για την απάτη της κόλλας, του region, της μικρής διάρκειας κλπ.

Κατόπιν τούτου εξακολουθώ να νοιώθω εξαπατημένος.

:p

Τρωγεσαι με τα ρουχα σου Συριουλη ...:p

Re: Απάντηση: Re: BluRay ταινίες στο Hitech!!

Τρωγεσαι με τα ρουχα σου Συριουλη ...:p
That's true Χρήστο.

(με την διαφορά ότι δεν είμαι ο μόνος....και επίσης ότι ο λόγος και η οπτική είναι αντίστροφη...)

Last edited:
Σαν γνησιο τεκνο του καταναλωτισμου, το εγορασα και εγω.

Μην πεταξει κανεις καμια π@παρια μονο ....