BluRay ταινίες στο Hitech!!

Μήπως έβαλαν τους περιπτεράδες τιμωρία;
"Αν δεν τα πουλήσετε εμείς δεν σας φέρνουμε άλλα!"

Μπορεί να αφήσουν το 1ο τεύχος στα περίπτερα 1 μήνα ακόμα, ταυτόχρονα με το 2ο ? εμένα μου ακούγεται λογικό όταν πουλάς μια τέτοια σειρά.

Εδώ δεν αγόρασαν το 1 με 15 EUR,
θα αγοράσουν τα 2 με 30 EUR?

Όποιος γούσταρε να το πάρει ..... το έχει πάρει ήδη. Οι υπόλοιποι
απλά δεν γουστάρουν.

Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν παίζει αυτό το σενάριο ......... απλά τους ξέμεινε.

That's all folks.:ADFADF1:

αυτα τα λετε γιατι δεν διαβαζετε χαι τεκ
αν διαβαζατε θα βλεπατε οτι μαζευοντας ολη την συλλογη μπαινετε στην κληρωση για μια στιρελα
γιατι το καλο το ρουχο το κανει το σιδερωμα

αυτα τα λετε γιατι δεν διαβαζετε χαι τεκ
αν διαβαζατε θα βλεπατε οτι μαζευοντας ολη την συλλογη μπαινετε στην κληρωση για μια στιρελα
γιατι το καλο το ρουχο το κανει το σιδερωμα

:flipout::flipout:

στην επομενη τριλογια θα επιλεγουμε μεταξυ μασαζοκαλσον τυπου τζινα βαρονη η
συσκευη οζονεθεραπειας

argi λυπαμαι που το λέω αλλά ειναι πλέον προφανές ότι είσαι στο payroll του Λαμπράκη.

Κρίμα.

:p

εγω λαμβανω χωρα στο σεσουαρ για δολοφονους και αυτη τη στιγμη κολλαω τα αυτοκολητα
εσυ λεγε οτι θες:ADFAD2:

Παίδες μην αγχώνεστε σε 1-2 μέρες θα πρέπει να κυκλοφορήσει το περιοδικο οπότε θα δούμε τι γινεται..

Αν δεν έχει βγεί μεχρι την Παρασκευή τότε να ανησυχείτε ...

δεν θα κοιμηθώ από την αγωνία μου

κατέβασα και την terra από το πατάρι και πάω καρφί για το περιπτερο της πλατείας

http://hitechhd.blogspot.com/2007/09/hitech-dvd-blu-ray.html

ενα χρονο μετα το πρωτο dvd

που βαλε το hitech αρχισε να βαζει καθε μηνα?

λετε του χρονου τετοια εποχη να βγαζει καθε μηνα blu ray? :flipout:

Ναι αλλα να βαζει τιποτα καλο, οχι μονο πιθηκακια που αγοραζεις απο Onlineμαγαζα με 15 ευρω.. Να βαζει ταινιες, συναυλιες, τετοια πραγματα... και να μην κανει και 15!

τελικα ο ραδιο αρβυλας βγηκα αληθινος πριν μια βδομαδα ειχα γραψει για σημερα και ειδη το διαβαζω
αξιζει
η ξεφτιλα της πωλησης