BluRay ταινίες στο Hitech!!

Το γεγονός επίσης ότι το 1ο BR κυκλοφορεί πλέον μόνο του (χωρίς το περιοδικό δλδ) αλλά πάλι με τιμή 15 Ευρώ δεν έχει σχολιαστεί ακόμα.

Ελάτε, για πάμε όλοι μαζί.

Σοβαρά?

Δηλαδή 15 + 8,5 = 23,5 ευρώ αντί των 15 που κόστιζε το πακέτο του προηγούμενου μήνα.

Αααα...... ρε τι κάνει η τιμή του πετρελαίου.

Έτσι σας θέλω, καλά αρχίσαμε.

Για την ακρίβεια καλύτερα και απ ότι περίμενα: Δεν διαβάσατε καν τι έγραψα: Το 1ο δισκάκι παίζει μόνο του, όχι φυσικά το 2ο που δίνεται κανονικά μαζί με το νέο τεύχος στα 15 Ευρώ.

Έλα για πάμε όλοι μαζί από την αρχή.

Έτσι σας θέλω, καλά αρχίσαμε.

Για την ακρίβεια καλύτερα και απ ότι περίμενα: Δεν διαβάσατε καν τι έγραψα: Το 1ο δισκάκι παίζει μόνο του, όχι φυσικά το 2ο που δίνεται κανονικά μαζί με το νέο τεύχος στα 15 Ευρώ.

Έλα για πάμε όλοι μαζί από την αρχή.

Σύριε καλημέρα

.............. σύρε το χορό:BDGBGDB55:
και κάνε μας πρώτα εσύ το δικό σου σχόλιο.
-bye-

Μισό ρε παιδια γιατί τα παίρνω!

Αν κάνω συνδρομή, θα μου δίνουν ΣΤΑΝΤΑΡ και το περιοδικό ΚΑΙ το BR? Γιατί αν είναι έτσι με τη συνδρομή θα παίρνω και τα 2!

Κι αν πούμε οτι έχω το πρώτο, θα πάρω και το 2ο τώρα (απο τα συνολικά 6 της σειράς), τότε θα πρέπει για να ολοκληρώσω τη συλλογή να δώσω τουλάχιστον άλλα 4*15 ευρώ, δλδ 60 ευρώ!

Η συνδρομή πόσο έχει?

Απάντηση: Re: BluRay ταινίες στο Hitech!!

εχω φαει τα νυχια μου ρε σεις .....πειτε μου τι θα γινει τελικα

μην ανησυχείς ρε kosh...............

θα βγάλεις καινούργια...:BDGBGDB55:

στο μεσοδιάστημα των 2 ποστ μου, πήρα τηλέφωνο κι έκανα τελικά συνδρομή για 1 χρονο. Δυστυχώς δε θα ισχύσει απο αυτό το τεύχος αλλά απο το επόμενο. Συνεπώς θα πάω τώρα στο περίπτερρο να το αγοράσω.

Κατα τα άλλα, η ετήσια συνδρομή είναι στα 80 ευρώ, δηλαδή 80 ευρώ/11 τεύχη=7,30 ευρώ το τεύχος. Νομίζω οτι αξίζει, απο τη στιγμή που έχω αποφασίσει οτι θα πάρω και τα επόμενα 4 τουλάχιστον τεύχη λόγω blu-ray, κι εφόσον και τηλεφωνικώς με διαβεβαίωσαν οτι θα λαμβάνω και το δισκάκι μαζί με το περιοδικό κάνοντας συνδρομή! Μάλιστα, μέσω πιστωτικής θα πληρώσω τα 80 ευρώ σε 3 δόσεις 4μηνιαίες, δηλαδή θα τραβάνε απο την κάρτα μου 26,67 ευρώ κάθε 4 μήνες!

στο μεσοδιάστημα των 2 ποστ μου, πήρα τηλέφωνο κι έκανα τελικά συνδρομή για 1 χρονο. Δυστυχώς δε θα ισχύσει απο αυτό το τεύχος αλλά απο το επόμενο. Συνεπώς θα πάω τώρα στο περίπτερρο να το αγοράσω.

Κατα τα άλλα, η ετήσια συνδρομή είναι στα 80 ευρώ, δηλαδή 80 ευρώ/11 τεύχη=7,30 ευρώ το τεύχος. Νομίζω οτι αξίζει, απο τη στιγμή που έχω αποφασίσει οτι θα πάρω και τα επόμενα 4 τουλάχιστον τεύχη λόγω blu-ray, κι εφόσον και τηλεφωνικώς με διαβεβαίωσαν οτι θα λαμβάνω και το δισκάκι μαζί με το περιοδικό κάνοντας συνδρομή! Μάλιστα, μέσω πιστωτικής θα πληρώσω τα 80 ευρώ σε 3 δόσεις 4μηνιαίες, δηλαδή θα τραβάνε απο την κάρτα μου 26,67 ευρώ κάθε 4 μήνες!

AΝ σε ενδιαφέρουν τα BR συμφέρει...

Α, και το τρέχον τεύχος έχει τέστ την Pioneer LX-508D (1080p)

Στα γρήγορα (όσο το τσονταρα από συνάδελφο..)

-- Test Philips AUREA 42' (9900 νομίζω?)
-- 3 50άρες πλασμα (Pioneer, Hitachi, και η Panasonic)

-- 3-4 ΒR players

-- ενισχυτές με HDMI και τα νεα ηχητικά φορμά.. (πολλούς) και τον Onkyo που καποιοι φίλοι αναφέρουν στην σχετική κατηγορία..

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω για περισσότερα γιατί πήζω στη δουλειά .. Θα το δώ το απογευμα αλλά ψήνομαι να το αγοράσω -bye-

Κράτα μας ενήμερους για το αν θα στο φέρνουν
κανονικά στην ώρα του και χωρίς προβλήματα.
Η εμπειρία μου από συνδρομή ήταν κάκιστη:slapface:

Κράτα μας ενήμερους για το αν θα στο φέρνουν
κανονικά στην ώρα του και χωρίς προβλήματα.
Η εμπειρία μου από συνδρομή ήταν κάκιστη:slapface:
+1

Τραγική εμπειρία η παράδοση.

Καθυστερήσεις μέχρι και 2 εβδομάδων και πολλές φορές το τεύχος πεταμένο στην είσοδο (δεν έκαναν καν τον κόπο να το βάλουν στο γραμματοκιβώτιο).

Και όλα αυτά με παράδοση με courier (που απαιτεί υπογραφή) και υποτίθεται προ της η/μ κυκλοφορίας στα περίπτερα (καλά αυτό το έβγαλαν μετά από τους όρους της συνδρομής όταν είδαν ότι είχαν ξεφτιλιστεί).

Εξ ου και την έκοψα την συνδρομή και προτιμώ το περίπτερο (αν και πιο ακριβό - ειδικά τώρα με τα BR).

Στο κάτω κάτω ας βγάλει κάτι κι ο περιπτεράς. Ας μην τα παίρνει όλα ο Λαμπράκης.

εγω το πηρα!

τελειο το ενθετο HD review.

εχει και λιστα με ολα

τα μπλου ρει με ελληνικους υποτιτλους.

(to avclub εχει τετοια λιστα καιρο αλλα οκ!)

επιβεβαιωνει οτι η Fox μπηκε στο χωρο των ελληνικων υποτιτλων αλλα:

λεει οτι τελικα η disney (buena vista) ΔΕ θα βγαλει μπλου ρει με ελληνικους υποτιτλους μεχρι το τελος του 2007.

αρα πειρατες Νο 3 μονο για αγορα για οσους ενδιαφερονται.

Μπορεί να μας πει ο κ.Λαμπράκης
μετά την αποτυχία στο προηγούμενο τεύχος
γιατί συνεχίζει την ίδια τακτική?

Δηλαδή να δίνει τεύχος και BR αναγκαστικά μαζί.

Τα BR souver που του περίσσεψαν ξέρει να τα
σπρώξει ξανά με 15 EUR το καθένα μόνα τους,:rifle:
να βγάλει την επιλογή να αγοράσουμε μόνο
το περιοδικό δεν την ξέρει.

Βρε αι σιχτίρ :furious3:.............. άντε γιατί πολύ κρατήθηκα
και δεν βλέπω και τον Σύριο να σύρει τον χορό:p