Έτσι σας θέλω, καλά αρχίσαμε.
Για την ακρίβεια καλύτερα και απ ότι περίμενα: Δεν διαβάσατε καν τι έγραψα: Το 1ο δισκάκι παίζει μόνο του, όχι φυσικά το 2ο που δίνεται κανονικά μαζί με το νέο τεύχος στα 15 Ευρώ.
Έλα για πάμε όλοι μαζί από την αρχή.
Άρα πήραμε το 1ο δισκάκι με 15 ευρώ κ το περιοδικό τσάμπα !!! :BDGBGDB55:![]()
εχω φαει τα νυχια μου ρε σεις .....πειτε μου τι θα γινει τελικα
στο μεσοδιάστημα των 2 ποστ μου, πήρα τηλέφωνο κι έκανα τελικά συνδρομή για 1 χρονο. Δυστυχώς δε θα ισχύσει απο αυτό το τεύχος αλλά απο το επόμενο. Συνεπώς θα πάω τώρα στο περίπτερρο να το αγοράσω.
Κατα τα άλλα, η ετήσια συνδρομή είναι στα 80 ευρώ, δηλαδή 80 ευρώ/11 τεύχη=7,30 ευρώ το τεύχος. Νομίζω οτι αξίζει, απο τη στιγμή που έχω αποφασίσει οτι θα πάρω και τα επόμενα 4 τουλάχιστον τεύχη λόγω blu-ray, κι εφόσον και τηλεφωνικώς με διαβεβαίωσαν οτι θα λαμβάνω και το δισκάκι μαζί με το περιοδικό κάνοντας συνδρομή! Μάλιστα, μέσω πιστωτικής θα πληρώσω τα 80 ευρώ σε 3 δόσεις 4μηνιαίες, δηλαδή θα τραβάνε απο την κάρτα μου 26,67 ευρώ κάθε 4 μήνες!
στο μεσοδιάστημα των 2 ποστ μου, πήρα τηλέφωνο κι έκανα τελικά συνδρομή για 1 χρονο. Δυστυχώς δε θα ισχύσει απο αυτό το τεύχος αλλά απο το επόμενο. Συνεπώς θα πάω τώρα στο περίπτερρο να το αγοράσω.
Κατα τα άλλα, η ετήσια συνδρομή είναι στα 80 ευρώ, δηλαδή 80 ευρώ/11 τεύχη=7,30 ευρώ το τεύχος. Νομίζω οτι αξίζει, απο τη στιγμή που έχω αποφασίσει οτι θα πάρω και τα επόμενα 4 τουλάχιστον τεύχη λόγω blu-ray, κι εφόσον και τηλεφωνικώς με διαβεβαίωσαν οτι θα λαμβάνω και το δισκάκι μαζί με το περιοδικό κάνοντας συνδρομή! Μάλιστα, μέσω πιστωτικής θα πληρώσω τα 80 ευρώ σε 3 δόσεις 4μηνιαίες, δηλαδή θα τραβάνε απο την κάρτα μου 26,67 ευρώ κάθε 4 μήνες!
Δεν ξερω εσεις τι λετε εγω θα παω να το παρω τωρα κιολας!!!
+1Κράτα μας ενήμερους για το αν θα στο φέρνουν
κανονικά στην ώρα του και χωρίς προβλήματα.
Η εμπειρία μου από συνδρομή ήταν κάκιστη:slapface:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.