Μια άποψη έγραψα...τα διαβάζω τα ποστ...
Δεν καταλαβαίνω.
Λες αυτό:
Βασικά, αυτό που εγώ θα πω είναι ότι θα δώσουμε τελικά 90 ευρώ για τα 6 δισκάκια + 5 για την χάρτινη θήκη κ το αποτέλεσμα θα είναι οι θήκες των δίσκων να είναι διαφορετικού μεγέθους...
Και σου απαντώ πιο πάνω ότι υπάρχει ήδη απάντηση σε αυτό που ρωτάς:
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=291494&postcount=518
ʽʼ Όσον αφορά τους αγοραστές της θήκης- κασετίνας, θα τους αποσταλεί χωρίς έξοδα η σωστή θήκη (τύπου Αφρικής) αμέσως μόλις παραλάβουμε από το εργοστάσιο.ʼʼ
Με λίγα λόγια, όσοι έχουν αγοράσει την κασετίνα όχι μόνο δεν θα βρεθούν με θήκες διαφορετικού μεγέθους αλλά, χωρίς επιπλέον χρέωση, θα τους μείνει και μία λεπτή θήκη ʽδώροʼ.
Τι από τα παραπάνω δεν είναι κατανοητό;
@ GeonX
Είμαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτά που γράφω.
Αν δεν τα έχεις ήδη διαβάσει, τα γράφω, για μία ακόμη φορά, στο παρόν post στον Μιχάλη.
Τα δεδομένα έχουν ως εξής:
1. Όσοι έχουν αγοράσει την κασετίνα όχι μόνο δεν θα βρεθούν με θήκες διαφορετικού μεγέθους αλλά, χωρίς επιπλέον χρέωση, θα τους μείνει και μία λεπτή θήκη ʽδώροʼ.
Τουτέστιν όχι μόνο δεν έχουν χάσει αλλά έχουν κερδίσει και κάτι.
2. Όσοι δεν έχουν αγοράσει την κασετίνα και θεωρούν απλώς ότι η λεπτότερη θήκη αποτελεί υποβάθμιση ποιότητας θα τους έλεγα ότι το λιγότερο είναι υπερβολικοί (επί του συγκεκριμένου δεν έχει νόημα η παραπάνω κουβέντα γιατί μπορεί να αγγίξουμε τα όρια του υπερφυσικού

).
Επιπρόσθετα:
α) Το περιοδικό δεν δεσμεύτηκε ποτέ για το τι θήκες θα δίνει
β) Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η λεπτότερη θήκη είναι σαφώς κομψότερη.
Όποιος θέλει και μπορεί διαβάζει, καταλαβαίνει και κρίνει και δεν μπαίνει στα γνωστά τριπάκια (περί ʽπελατειακής σχέσηςʼ, ʽυποβαθμίσεων - χωριώνʼ, ʽκακού παρελθόντοςʼ, ʽαπαξίωσης των 15 Ευρώʼ , ʽηθελημένων ενεργειώνʼ κλπ).
Αυτά τα ολίγα, δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω στο θέμα (είπα ήδη τον μόνο λόγο που επανήλθα σε αυτό).
Over and Out