BluRay ταινίες στο Hitech!!

Βασικά, αυτό που εγώ θα πω είναι ότι θα δώσουμε τελικά 90 ευρώ για τα 6 δισκάκια + 5 για την χάρτινη θήκη κ το αποτέλεσμα θα είναι οι θήκες των δίσκων να είναι διαφορετικού μεγέθους...
Τα 90 ευρώ δεν είναι κ λίγα.
Αν αγοράζαμε όλο το πακέτο των 6 δίσκων με την μία κ μέσα είχε 1 δισκάκι με 'χοντρή' θήκη κ 5 με 'λεπτή', δεν θα το σχολιάζαμε ???

Άντε πάλι τα ίδια...

Ρε παιδιά, κάνετε τον κόπο να διάβαζετε τα posts πριν ποστάρετε;

Μιχάλη, η απάντηση σε αυτά που λες είναι 2-3 post πιο πάνω.

Η ουσία είναι πως είμαστε και λίγο Έλληνες βρε παιδιά ... έτσι ?
(από περιέργεια , μήπως κάνω λάθος και ανάλογη γκρίνια υπάρχει παντού, ή πραγματικά εμείς ξεχωρίζουμε ? :) )

Απάντηση: Re: BluRay ταινίες στο Hitech!!

Άντε πάλι τα ίδια...

Ρε παιδιά, κάνετε τον κόπο να διάβαζετε τα posts πριν ποστάρετε;

Μιχάλη, η απάντηση σε αυτά που λες είναι 2-3 post πιο πάνω.
Μια άποψη έγραψα...τα διαβάζω τα ποστ...-bye-

Μερικές φορές ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω…. (και δεν θα ασχολιόμουν καν να το πω αυτό αν δεν έβλεπα το ποστ του Νίκου – που κατά κάποιο τρόπο μπορεί να πει κανείς ότι ‛εκπροσωπεί’ το forum / από τον οποίο ίσως υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις – μην το δέσουμε τώρα αυτό σκοινί – κορδόνι – καταλαβαίνετε τι θέλω να πω)

Υποσχέθηκε πουθενά το Hitech να δίνει ακριβώς τις ίδιες θήκες και στα 6 δισκάκια;

Ξεκίνησε πάλι η γκρίνια και οι γνωστές ‛εξυπνάδες’ επειδή η μία θήκη είναι πιο λεπτή; Και τι έγινε / τι πειράζει δλδ αν δεν έχετε αγοράσει την κασετίνα;

Εκεί που είναι foul είναι στην κασετίνα και μόνο. Και αυτό το διόρθωσε με την υπόσχεση που έδωσε.

ΥΓ Προσωπικά σαφώς και προτιμώ την λεπτή θήκη.
Spcav, η ηθελημένα θες να υποβαθμίσεις το θέμα στο στυλ εντάξει μωρέ είχατε και στο χωριό σας θήκες κλπ η έχεις διαφορετική φιλοσοφία περί της πελατειακής σχέσης που υπάρχει μεταξύ ενός αγοραστή και ενός πωλητή… ειδικά όταν στη θέση του πωλητή είναι μια εταιρεία που έχει ιστορικό σε «λάθη» φυσικά και όλα δικαιολογούνται από το πρίσμα που επιλέγει ο κάθε ένας από εμάς να το βλέπει… εσύ λες ΟΚ δε βαριέσαι, τι είναι 15 Ευρώ για αυτό που παίρνω, και κάποιος άλλος στη περίπτωση μας ο Νίκος λέει δε με χαλανε τα 15 Ευρώ αλλά περιμένω τη σταθερή ποιότητα και όχι το παραμύθι…βέβαια αυτή τη περίοδο το μαγαζί βγάζει Πρόεδρο:jester: και έχει αλλά να ασχολείται έτσι δικαιολογημένο είναι να κάνει λάθη σε μικρό θεματακια όπως οι θήκες ;) :flipout::flipout::flipout:

Μια άποψη έγραψα...τα διαβάζω τα ποστ...-bye-

Δεν καταλαβαίνω.

Λες αυτό:

Βασικά, αυτό που εγώ θα πω είναι ότι θα δώσουμε τελικά 90 ευρώ για τα 6 δισκάκια + 5 για την χάρτινη θήκη κ το αποτέλεσμα θα είναι οι θήκες των δίσκων να είναι διαφορετικού μεγέθους...

Και σου απαντώ πιο πάνω ότι υπάρχει ήδη απάντηση σε αυτό που ρωτάς:

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=291494&postcount=518

ʽʼ Όσον αφορά τους αγοραστές της θήκης- κασετίνας, θα τους αποσταλεί χωρίς έξοδα η σωστή θήκη (τύπου Αφρικής) αμέσως μόλις παραλάβουμε από το εργοστάσιο.ʼʼ

Με λίγα λόγια, όσοι έχουν αγοράσει την κασετίνα όχι μόνο δεν θα βρεθούν με θήκες διαφορετικού μεγέθους αλλά, χωρίς επιπλέον χρέωση, θα τους μείνει και μία λεπτή θήκη ʽδώροʼ.

Τι από τα παραπάνω δεν είναι κατανοητό;

@ GeonX

Είμαι πολύ συγκεκριμένος σε αυτά που γράφω.

Αν δεν τα έχεις ήδη διαβάσει, τα γράφω, για μία ακόμη φορά, στο παρόν post στον Μιχάλη.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής:

1. Όσοι έχουν αγοράσει την κασετίνα όχι μόνο δεν θα βρεθούν με θήκες διαφορετικού μεγέθους αλλά, χωρίς επιπλέον χρέωση, θα τους μείνει και μία λεπτή θήκη ʽδώροʼ.

Τουτέστιν όχι μόνο δεν έχουν χάσει αλλά έχουν κερδίσει και κάτι.

2. Όσοι δεν έχουν αγοράσει την κασετίνα και θεωρούν απλώς ότι η λεπτότερη θήκη αποτελεί υποβάθμιση ποιότητας θα τους έλεγα ότι το λιγότερο είναι υπερβολικοί (επί του συγκεκριμένου δεν έχει νόημα η παραπάνω κουβέντα γιατί μπορεί να αγγίξουμε τα όρια του υπερφυσικού :p).

Επιπρόσθετα:

α) Το περιοδικό δεν δεσμεύτηκε ποτέ για το τι θήκες θα δίνει

β) Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η λεπτότερη θήκη είναι σαφώς κομψότερη.

Όποιος θέλει και μπορεί διαβάζει, καταλαβαίνει και κρίνει και δεν μπαίνει στα γνωστά τριπάκια (περί ʽπελατειακής σχέσηςʼ, ʽυποβαθμίσεων - χωριώνʼ, ʽκακού παρελθόντοςʼ, ʽαπαξίωσης των 15 Ευρώʼ , ʽηθελημένων ενεργειώνʼ κλπ).

Αυτά τα ολίγα, δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω στο θέμα (είπα ήδη τον μόνο λόγο που επανήλθα σε αυτό).

Over and Out

Last edited:
Απάντηση: Re: BluRay ταινίες στο Hitech!!

...αν δεν έβλεπα το ποστ του Νίκου – που κατά κάποιο τρόπο μπορεί να πει κανείς ότι ʽεκπροσωπείʼ το forum / από τον οποίο ίσως υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις – μην το δέσουμε τώρα αυτό σκοινί – κορδόνι – καταλαβαίνετε τι θέλω να πω)

Το οτι ειμαι administrator δεν σημαινει οτι δεν εχω το δικαιωμα σαν μελος να πω την αποψη μου για κατι που με ενοχλησε και φυσικα δεν εκπροσωπω κανενα φορουμ απο μονος μου. ΟΛΟΙ μας σαν ενα το εκπροσωπουμε προς τα εξω...

…παρατηρώ όμως ότι είσαι…over and in ;) αλλά μια και όλοι δικαιούμαστε μια άποψη επέτρεψε μου τουλάχιστον εμένα να έχω τι δική μου για το θέμα ;)

10 - 4

Ναι βρε Νίκο, το είπα ήδη ‛μην το δέσουμε τώρα αυτό σκοινί – κορδόνι – καταλαβαίνετε τι θέλω να πω’

Ελπίζω να είναι κατανοητό το πώς το είπα.

Η ουσία είναι πως είμαστε και λίγο Έλληνες βρε παιδιά ... έτσι ?
(από περιέργεια , μήπως κάνω λάθος και ανάλογη γκρίνια υπάρχει παντού, ή πραγματικά εμείς ξεχωρίζουμε ? :) )

Σε άλλες χώρες
1) Η εταιρία θα ήταν πιό προσεκτική
2) Θα γινόντανε Ο χαμός από τους πελάτες!

Διαλέγεις και παίρνεις... ;)

…παρατηρώ όμως ότι είσαι…over and in ;)
Πάλι δεν με διάβασες:
(είπα ήδη τον μόνο λόγο που επανήλθα σε αυτό).
:p
αλλά μια και όλοι δικαιούμαστε μια άποψη επέτρεψε μου τουλάχιστον εμένα να έχω τι δική μου για το θέμα ;)
Δεν νομίζω ότι αρνήθηκα σε κανέναν κάτι τέτοιο (και μάλλον δεν είμαι εγώ αυτός που άνοιξα κουβέντες περί ʽηθελημένων υποβαθμίσεωνʼ κλπ (με ότι αυτό συνεπάγεται / υπονοεί) και φυσικά όχι αυτός που θα τις συνεχίσει).

Νομίζω οι γνώμες όλων είναι ξεκάθαρες και αποδεκτές και ο καθένας μπορεί να τις διαβάσει και να κρίνει.

Σε άλλες χώρες
1) Η εταιρία θα ήταν πιό προσεκτική
2) Θα γινόντανε Ο χαμός από τους πελάτες!

Διαλέγεις και παίρνεις... ;)
Σε άλλες χώρες κανένα περιοδικό δεν έχει δώσει ακόμα BR (με ότι αυτό συνεπάγεται σε δυσκολία, ρίσκο σε μία τόσο νέα τεχνολογία και κατά συνέπεια σε αντίστοιχα 'τραγικά λάθη' όπως αυτό μίας λεπτότερης θήκης...).

Out...Out...Out...Out...Out... :p

Last edited:
Σωστός .... ίσως στο εξωτερικό περιμένουν πρώτα να ωριμάσουν οι συνθήκες ώστε να μπορούν να εγγυηθούν ίδιες θήκες και χωρίς καθυστερήσεις για όλους, και μετά να τολμήσουν να δώσουν BD :)

Οι θήκες είναι αρκετά παλιάς τεχνολογίας νομίζω... :p
Μην το γελάς.

Στο hitech λένε ότι ακόμα και οι θήκες είναι μπέρδεμα ακόμα στα νέα φορμα (και είναι αλήθεια ότι διεθνώς παίζουν και λεπτές και χοντρές και σε BR και σε HD DVD) και μου φαίνεται λογικό.

PS Βαρέθηκα τα out, άντε in πάλι να τελειώνουμε. :p

Πάλι δεν με διάβασες:

…τελικά έχεις πολύ πλάκα ;) αντί να επαναλαμβάνεις με quote τα γραπτά σου, προσπάθησε να καταλάβεις τι γράφει και κάποιος άλλος, αν εσύ δεν καταλαβαίνεις τι γράφει δεν σημαίνει ότι και αυτός δεν κατανοεί το δικό σου κείμενο… ήμαρτον… τι δε κατάλαβες από το δικό μου κείμενο το ηθελημένα ? να στο γράψω τότε πιο απλά ;) Δεν είμαστε μαμακες για να δεχόμαστε ότι λέει, κάνει κάποιος οργανισμός η εταιρεία χωρίς έλεγχο και κριτική, αν αυτό για σένα είναι το Έλληνες που αναφέρεις υποτιμητικά εεε τότε ρε φίλε τιμή μου γιατί προφανώς εσύ ηθελημένα θες να μας παρουσιάσεις ως παραπονούμενους και κλαψιάρηδες όταν κάποιος μας τα παίρνει να του λέμε και Μπράβο, στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές Χώρες οι αντιδράσεις μας αναφέρονται ως Προστασία του Καταναλωτή…αν θέλω να γίνω και ψείρας…
Πρώτα βγήκαν off στο θέμα της ανάλυσης (Full HD 1080 σηματα κλπ) αλλά διαφήμιζαν και άλλο ήταν και εκεί είναι εκτός, βάση της νομοθεσίας απλά βγήκαν και είπαν ένα συγγνώμη μετα ερχονται με τις θηκες…

http://www.kepka.org/Grk/Lgs/Legislation/2251.htm#9

Νόμος 2251/1994
Προστασία των Καταναλωτών
Άρθρο 9: Διαφήμιση
3. Για να κριθεί αν μία διαφήμιση είναι παραπλανητική, λαμβάνονται υπόψη όλα τα στοιχεία της και ιδίως οι ενδείξεις σχετικά με:
α) τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του αγαθού ή της υπηρεσίας, όπως η διαθεσιμότητα, η φύση, η εκτέλεση, η σύνθεση, η μέθοδος και η ημερομηνία κατασκευής ή παροχής, η καταλληλότητα, οι χρήσεις, η ποσότητα, οι προδιαγραφές, η γεωγραφική ή εμπορική προέλευση και τα ιδιαίτερα γνωρίσματα, τα επιστημονικά ή τεχνολογικά δεμένα και τα αναμενόμενα από τη χρήση τους αποτελέσματα ή τα αποτελέσματα των δοκιμών ή ελέγχων

… τώρα σε προσωπικό επίπεδο δεν με απασχολεί ο καθένας μας κρίνει και πράττει ότι θέλει για τι τσέπη του… και κάτι ακόμα, δεν πιστεύω ότι οι κρίσεις μου για ένα περιοδικό μπορούν να επηρεάσουν την άποψη των πολλών (αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο τότε σε λάθος επάγγελμα είμαι… θα έπρεπε να ήμουν πολιτικός  ) ακόμα και αν αυτό είναι το χειρότερο περιοδικό(θέμα που δεν τίθεται για το συγκριμένο…) που υπάρχει ισα ισα ίσως το βοηθήσω να καλυτερέψει… καλά είναι τα Μπράβο και τα Υπέροχα Λόγια αλλά όταν κάποιος πληρώνει υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή θα πω το Μπράβο, αλλά θα απαιτήσω να σεβαστή και κάθε cent που παίρνει…

Re: Απάντηση: BluRay ταινίες στο Hitech!!

…τελικά έχεις πολύ πλάκα
Η αλήθεια είναι ότι είμαι πλακατζής αλλά βλέποντας άλλους να αραδιάζουν κείμενα επί κειμένων και νόμους ωρυόμενοι ότι κάποιοι εξαπατήθηκαν (πιθανώς όχι καν οι ίδιοι γιατί αυτοί δεν αγόρασαν το περιοδικό) γιατί η μία θήκη που δίνει ένα περιοδικό (‛με κακό παρελθόν και ύποπτο μέλλον’ βεβαίως βεβαίως) είναι μερικά χιλιοστά λεπτότερη από την προηγούμενη που έδωσε, αισθάνομαι κάπως μειονεκτικά.
Τωρα ειναι που δεν προκειται να συνεννοηθειτε :flipout::flipout::flipout:
Το ‛τώρα’ δεν χρειαζόταν. Δικό μου λάθος που ασχολήθηκα παραπάνω.

Εντάξει, ας θεωρηθεί σωστό ότι το περιοδικό όφειλε να είναι πιο συνεπές αναφορικά με τη μορφή των θηκών. Αναρωτιέμαι όμως αν αυτό είναι επαρκής λόγος να γραφτούν τόσα πολλά posts και να αναλωθεί τόσο πολλή φαιά ουσία για ανάπτυξη επιχειρημάτων. Κατά τη γνώμη μου, μία-δύο επισημάνσεις θα ήταν υπερ-αρκετές και, από εκεί και πέρα, θα έπρεπε η όλη συζήτηση να στραφεί γύρω από το θέμα της ουσίας (περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ, ποιότητα εικόνας και ήχου).
Πολύ φοβάμαι όμως ότι όλες αυτές οι διαμαρτυρίες (με ή χωρίς ειρωνική διάθεση) έχουν να κάνουν αφενός με μια (εν μέρει δικαιολογημένη) προκατάληψη εναντίον του περιοδικού, και αφετέρου με μια πανίσχυρη και έμφυτη στους Έλληνες διάθεση για γκρίνια - ειδικά όταν πρόκειται για ενημερωμένους καταναλωτές (όπως είναι τα μέλη του φόρουμ) που ξέρουν τι ζητούν προβάλλουν ευθαρσώς τα δικαιώματά τους.
Το ξαναλέω: Θεωρώ σωστές τις επισημάνσεις των διαμαρτυρομένων, αλλά πιστεύω επίσης ότι είναι πολύ κουραστικές τόσες γκρίνιες και αντιπαραθέσεις για ένα ζήτημα που δεν αξίζει όλες αυτές τις αναφορές.