BMW VS AUDI VS SUBARU

Στέργιος, ούτε η γυναίκα μου δε με πάει τόσο κόντρα. Και άντε στη μουσική το καταλαβαίνω, λίγο θέμα γούστου λίγο το ότι ζείς σε υψόμετρο, δικαιολογείσαι για τα περίεργα γούστα σου. Στα αυτοκίνητα να δεχθώ ότι είσαι αλλεργικός στα Γερμανικά, αλλά ΟΧΙ ρε φίλε να μου συγκρίνεις και την ΝΙΚΟΝ D200 με την CANON 30D, ιεροσυλία.:violent-smiley-030:

Το πηγατε το φερατε, και ηρθε να λεει ο ενας για το αυτοκινητο του κι ο αλλος για τη μηχανη του!!!!!

χαχαχαχα,

πλακα με κανετε ρε φιλαρακια ??? χαχα..!!

Πάρα πολύ ωραίες καταχωρίσεις... Mήπως όμως δεν δημοσιεύτηκαν ποτέ? Tις έχει δεί κανείς κάπου? Aυτή με το subaru με ξενίζει λίγο γιατί οι εταιρίες δεν έχουν το ίδιο target group.

Απάντηση: Re: BMW VS AUDI VS SUBARU

daskalakis marios said:
Στέργιος, ούτε η γυναίκα μου δε με πάει τόσο κόντρα. Και άντε στη μουσική το καταλαβαίνω, λίγο θέμα γούστου λίγο το ότι ζείς σε υψόμετρο, δικαιολογείσαι για τα περίεργα γούστα σου. Στα αυτοκίνητα να δεχθώ ότι είσαι αλλεργικός στα Γερμανικά, αλλά ΟΧΙ ρε φίλε να μου συγκρίνεις και την ΝΙΚΟΝ D200 με την CANON 30D, ιεροσυλία.:violent-smiley-030:

Φιλαράκ, δεν είμαι αλλεργικός στα Γερμανικά ρε. Απλά δεν έχω τα φράγκα να αγοράσω ένα καλό Γερμανέζικο αμάξι. :ernaehrung004:

Αυτό με τις φωτογραφικές ήτανε καλό αστειάκι βρε! μπράβο! :fahne90:

...και μη λες πολλά για το υψόμετρο, γιατί σε λίγα χρόνια σε βλέπω γειτονάκι μου... Θα κάνουμε και direct σύνδεση μεταξύ μας, ποιος χ...ζει το ιντρενε... -bye-

Dimosthenis said:
Aφου ρε συ οι Nikon δινουν πιο φυσικα χρωματα ειπαμε. Φαντασου να ειχε Canon και να μπλεδιαζε η φωτο ειναι και μπλε η μπεμπα σαν λουλάκι θατανε!!!:flipout::flipout::flipout:

Καλά ρε τυφλέ, να μας την πει κανένας που ξέρει, οκ.

Όχι εσύ με 6 ζευγάρια μάτια! :flipout:

daskalakis marios said:

Μάριε, φτού φτού να μην σε ματιάσω αλλά το μοτόρι σου με το ζαντικό που έβαλες είναι τρελή κ@βλ@!!!

Συγχωρήστε με κύριοι για τα λόγια μου αλλά

BMW RULEZZZZ

Re: Απάντηση: Re: BMW VS AUDI VS SUBARU

PETRAN said:
BMW RULEZZZZ

Kαι η Merc πάντως έχει και τα καλά της.
Kαι οι δύο εταιρίες έχουν βγάλει απίστευτα κομμάτια.
BMW 520 (καρχαρίας) & M6
Merc CLS & SL
Συγχαρητήρια!!!

Φίλε ΜΗΤΣ καλά χρυσά και άγια τα Merc αλλά είναι πολύ μαλθακά αυτοκίνητα...
Το target group των δυο εταιριών (BMW-MERCEDES) μπορεί να είναι το ίδιο αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ διαφορετικό...

antonios said:
η εμπειρία είναι μόλις κατεβείς από το Impreza και μπεις στο δικό σου...

Ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα Αντωνη.Θυμάμαι στα διόδια της Ελευσίνας ένα Impreza, που μαζί σχεδόν ξεκινήσαμε αλλά μετα από δευτερόλεπτα είχε χαθεί από το οπτικό μου πεδίο!!!

Τα Impreza όμως είναι πολύ υπερτιμημένα..
Υπάρχουν και τα evo που σε άμεση σύγκριση με τα impreza είναι πολύ καλύτερα...

Και τα δυο ομως πρεπει να τα "πηγαινεις" με κοτσαρισμενο απο πισω σου κανα τανκι με καμια 300ltrs

όμως το Impreza σε σχέση με το Mitsu έχει ανεβασμένη ποιότητα εσωτερικού.

Δεν διαφωνω. Παντως ο παραγοντας καταναλωση για μενα (120χλμ/μερα) παιζει σημαντικο ρολο.
Μπαιδεγουει, ξερεις ποσο κοστιζε το σετακι δισκος πλατο στο evo ΧΙΙΙ πριν κανα 3αρι χρονια?