BMW VS AUDI VS SUBARU

Συμφωνώ...
Όμως σε αυτοκίνητα αυτής της κατηγορίας η ποιότητα του εσωτερικού θεωρώ οτι είναι το λιγότερο που (πρέπει να) σ'ενδιφέρει...
Μια πολεμική μηχανή δεν έχει ανάγκη απο "φτιασίδια"..
Ας είχα ένα και ας είχε και roll cage..δεν θα μ'ενοιαζε ειλικρινά..

Eγώ θα προτιμούσα αν είχα ένα κτήνος (beast) να μην φαίνεται σχεδόν καθόλου και να το ξέρω μόνο εγώ ή να φαίνεται μόνο στην οδήγηση... H «μούρη» και η πολλή φασαρία νομίζω είναι για τους κομπλεξικούς όπως σε κάτι μηχανάκια που ακούγονται μέχρι την Θεσ/νίκη... (Gipsy Kings τους λέω εγώ...)

Re: Απάντηση: BMW VS AUDI VS SUBARU

PETRAN said:
Όπως και να τα πηγαίνεις η αίσθηση που σου δίνουν είναι για πολλά όσκαρ...

Kαι οι επιβατες του TITANIC για πολλα oscar πηγαιναν (black)

Απάντηση: Re: BMW VS AUDI VS SUBARU

Ntinos1972 said:
Δεν διαφωνω. Παντως ο παραγοντας καταναλωση για μενα (120χλμ/μερα) παιζει σημαντικο ρολο.
Μπαιδεγουει, ξερεις ποσο κοστιζε το σετακι δισκος πλατο στο evo ΧΙΙΙ πριν κανα 3αρι χρονια?

Σύμφωνοι..
Θεωρώ όμως δεδομένο οτι για να το'χεις πρέπει να τα'χεις..
Αλλιώς δεν γίνεται..

Απάντηση: Re: Απάντηση: BMW VS AUDI VS SUBARU

Ntinos1972 said:
Kαι οι επιβατες του TITANIC για πολλα oscar πηγαιναν (black)

Μαύρο αλλά καλό!:ernaehrung004:

MHTΣ said:
Eγώ θα προτιμούσα αν είχα ένα κτήνος (beast) να μην φαίνεται σχεδόν καθόλου και να το ξέρω μόνο εγώ ή να φαίνεται μόνο στην οδήγηση... H «μούρη» και η πολλή φασαρία νομίζω είναι για τους κομπλεξικούς όπως σε κάτι μηχανάκια που ακούγονται μέχρι την Θεσ/νίκη... (Gipsy Kings τους λέω εγώ...)

Ευτυχώς ή δυστυχώς(ανάλογα τα γούστα του καθενός) τα κτήνη φαίνονται τουλάχιστον εμφανισιακά...
Δεν συζητάω βέβαια για τους πάνγκουρους(ο πάνγκουρος είναι ο αρχηγός των κάνγκουρων!:flipout: ) οι οποίοι τρυπάνε εξατμίσεις αδειάζουν καζανάκια κ.λ.π κ.λ.π για να ακούγεται "το μοτόρι" ακόμα κι αν δεν πηγαίνει μια!

τώρα πάμε σε άλλο θέμα αλλά γιατί κυκλοφορούν περισσότερα impreza και σπάνια βλέπεις και κανένα Mitsu?

Μήπως επειδή είναι πιο φτηνό? 40 το απλό Impreza.
To Mitsu δεν έχει απλή έκδοση αν θυμάμαι καλά.

PETRAN said:
Ευτυχώς ή δυστυχώς(ανάλογα τα γούστα του καθενός) τα κτήνη φαίνονται τουλάχιστον εμφανισιακά...
Δεν συζητάω βέβαια για τους πάνγκουρους(ο πάνγκουρος είναι ο αρχηγός των κάνγκουρων!:flipout: ) οι οποίοι τρυπάνε εξατμίσεις αδειάζουν καζανάκια κ.λ.π κ.λ.π για να ακούγεται "το μοτόρι" ακόμα κι αν δεν πηγαίνει μια!

ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ με αυτα που διαβαζω :flipout: :flipout:

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Και γιατί είναι πιο φτηνό αλλά και γιατί η mitsu απο διαφήμιση πάσχει..
Όπως επίσης γιατί ο πολύς κόσμος απλά δεν ξέρει..

Re: Απάντηση: Re: BMW VS AUDI VS SUBARU

PETRAN said:

XA! Kαλό! Kαλά τα λες...
Eγώ πάντως πρώτη φορά το ακούω...

PETRAN said:
Τάσοοοοοοοοοο...
τι έγινε ρε αδερφέ?
δεν τους ήξερες τους πάνγκουρους?

πως δεν τους ξερω ειδικα το καλοκαιρι με ανοιχτα τα παραθυρα ακουνε δυνατα μουσικη για να δειξουν οτι εχουν και καλο ηχοσυστημα :damnyou: και ως συνηθως ειναι μπακουριους -bye-

Το πάνγκουρος είναι δική μου έμπνευση...
Το είπα μια μέρα στην παρέα και κόντεψαν να με γιουχάρουν!@
Όταν την πήραν χαμπάρι τι σημαίνει πεθάναν απ'τα γέλια..
Άσχετο αλλά μια που μείναμε λίγοι εδω μέσα..κουβέντα να γίνεται..

εγώ απ' την άλλη πιστεύω οτι το Impreza είναι πιο προβλέψιμο στο μέσο χρήστη σε συνθήκες πιο γρήγορης οδήγησης. Το Mitsu θέλει χέρια να ξέρεις τι κάνεις και όχι να μάθεις τρακάροντάς το πρώτα.

Σωστά.. γι'αυτό οι περισσότεροι έχουν Sub και όχι Mitsu..
Πρέπει να είσαι μεγάλος χεράς για να το μαζέψεις το Mitsu ενω το Sub σε παέι σχεδόν μόνο του...
Απ'την άλλη όμως αυτά που θα σου δώσει το Mits δεν μπορεί να στα δώσει το Sub...

ολα τα αλλα ειναι :flipout: γι' αυτους που δεν παιρνουν αμαξι μονο και μονο γιατι ειναι γυναικοπαγιδες

Attachments

• Resize of impreza 6.jpg
    Resize of impreza 6.jpg
    59.3 KB · Views: 4
  • evo9.jpg
    evo9.jpg
    56.2 KB · Views: 7
Υπάρχουν και άλλα τέτοια αυτοκίνητα, και μερικά με το ίδιο κόστος που τα αφήνουν και πίσω τα δύό που έβαλες τις φώτος τους.
Θα δώσω μόνο ένα παράδειγμα. Caterham...

Caterham super 7 , cobra κ.λ.π κ.λ.π...
Αλλά αυτά ρε Γιώργο εκτός οτι στην Ελλάδα δύσκολα να τα δεις είναι τρελές πισωκούνες!!
Θέλουν χέρια μαχαίρια...

Όπως επίσης να μην ξεχνάμε και τα TVR !@
Σ'αυτά γίνεται της τρελής το πανηγύρι.. αλλά δεν ξέρω για κόστος κτήσης..