Bob Dylan 29 05 2010 Terra Vibe

Η συναυλια θα ειναι μαπα, αφου παντα μαπα συναυλιες εδινε αυτος, ειδικα σε σχεση με το υλικο που διαθετει. Ποσο μαλλον στα 70 του. Δεν εχει καμια σημασια ομως. Υπαρχει περιπτωση να παιζει ο Ντυλαν εδω κοντα και εγω να μην παω? Θα παω μονο για να τον δω απο κοντα. Αρκει αυτο.

Ετσι ειναι Πετρο ...
τον βλεπω να ειναι σε μια γωνια κρυβωντας το προσωπο του απο ενα μεγαλο καπελο να γρατζουναη την κιθαρα ψελλιζοντας οτι του ερθει ...
μπορει να μας πει και καποια απο αυτα τα φρικτα χριστουγεννιατικα ..:flipout:
εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει

αλα εμεις πρεπει να πραξουμε το καθηκον μας .

.

Re: Απάντηση: Bob Dylan 29 05 2010 Terra Vibe

Η συναυλια θα ειναι μαπα, αφου παντα μαπα συναυλιες εδινε αυτος,

ε όχι και πάντα. το αντίθετο θα έλεγα: σπανίως έδινε συναυλίες που ήταν μέτριες. Το Hard Rain, το Before The Flood είναι σκέτο υγρόν πύρ και κάνουν 'αγριόγατους' σαν τους Rolling Stones να μοιάζουν με νήπια. Ακόμη και στο Tell Tale Signs που βγήκε το 2008 -στα 67 του παρακαλώ- έχει εκπληκτικό live υλικό.
Δεν ξέρω πως θα είναι στην Μαλακάσα και δεν προτίθεμαι να πάω. Αλλά το δέος του να τον δώ, απλά, πάνω στη σκηνή θα με αποζημίωνε για όλα.

H Mαλακασα ειναι κανα μισαωρο βορεια της Αθηνας Δημητρη. Πανω στην εθνικη οδο. Σας βολευει αυτο.

Κωστα, ο Ντυλαν δεν ειναι χαρισματικος performer, οπως o Springsteen ή ο Young. Τον ειχα δει στο Λυκαββητο. Μαλιστα, θυμαμαι πως ειχα δωσει μαθημα για τις πανελληνιες εκεινη την ημερα. Πρεπει να ηταν το '92 ή το '93 λοιπον.

H Mαλακασα ειναι κανα μισαωρο βορεια της Αθηνας Δημητρη. Πανω στην εθνικη οδο. Σας βολευει αυτο.

Κωστα, ο Ντυλαν δεν ειναι χαρισματικος performer, οπως o Springsteen ή ο Young. Τον ειχα δει στο Λυκαββητο. Μαλιστα, θυμαμαι πως ειχα δωσει μαθημα για τις πανελληνιες εκεινη την ημερα. Πρεπει να ηταν το '92 ή το '93 λοιπον.

δεν είναι απαραίτητο όμως να είναι και χαρισματικός ..
κι αυτό που είναι είναι αρκετό γιά να κατουρηθεί κάποιος αν τον δεί στα 20 μέτρα ακόμα κι αν δεν είναι ορκισμένος σαν εμένα...

Η Μαλακάσα είναι κόλαση! Για πολύ μικρότερου βεληνεκούς ονόματα, σου βγαίνει η πίστη να παρκάρεις, πρέπει να περπατήσεις χιλιόμετρα για να πας και μετά να περιμένεις κανένα τρίωρο για να ξαναβγείς στην Εθνική Οδό. Πέτρο, πότε πήγες τελευταία φορά και σε "βόλεψε";

Θα πήγαινα στον Bob Dylan, αν ήταν οπουδήποτε εκτός από εκεί.

Κωστα, ο Ντυλαν δεν ειναι χαρισματικος performer, οπως o Springsteen ή ο Young. Τον ειχα δει στο Λυκαββητο.

ο Ντύλαν, Peter, είναι ο Ντύλαν. Μεγαθήριο, μιά ολόκληρη εποχή, η Συνείδηση μιάς ολόκληρης γενιάς. Σκέφτομαι πως, αν ήμουν στο ίδιο δωμάτιο με αυτόν, η ένταση από μόνη της θα ήταν αρκετή για να με εξαερώσει.
Δεν έχει να κάνει με το χάρισμα. Εχει να κάνει με τα guts του να πηγαίνεις κόντρα σε όλα, μιά ζωή. Του να μην είσαι ποτέ εκεί που περιμένουν οι άλλοι.
Μιλάμε για αδιανόητο 'τσόγλανο'.
As long as he is around and graces us with his presence. :grinning-smiley-043 :worshippy:

Mα, συμφωνω με αυτα που λετε! Εδω παραλιγο να παω περσι να τον δω στο Βερολινο. Θα πηγαινα μονο για τη συναυλια!

Στεργιε, ισχυει αυτο που λες για τη Μαλακασα. Το εχω γραψει κι εγω και μαλιστα εχω πει πως εκει δεν ξαναπαω. Αλλα θα κανω εξερεσεις, σιγουρα. Δηλαδη να μην δω καποιο ονομα που θελω παρα πολυ να δω απο κοντα, επειδη θα ταλαιπωρηθω λιγο ή λιγο περισσοτερο? Οχι ακομα...

Η συναυλια θα ειναι μαπα, αφου παντα μαπα συναυλιες εδινε αυτος,

Έτυχε να τον δω πριν 15 χρόνια στην Αγγλία σε ένα φεστιβάλ. Λέω έτυχε γιατί δεν είχα πάει για αυτόν ούτε μου άρεσε ποτέ είναι αλήθεια, πάντα είχα μια αντιπάθεια στους "δεινόσαυρους" χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Ε, λοιπόν ήταν καταπληκτικός. ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ με όλη τη σημασία της λέξης και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Αν και ποτέ δεν τον άκουσα επίτηδες από τότε τον σέβομαι πολύ. Δε θα πάω στη Μαλακάσα εννοείται, θα φυλαξω όρεξη και χρήματα για πιο καινούριες μπάντες.

Ε, λοιπόν ήταν καταπληκτικός. ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ με όλη τη σημασία της λέξης και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα. Αν και ποτέ δεν τον άκουσα επίτηδες .

Ηλία :grinning-smiley-043
να μην τον αγγίζετε. είναι δικός μας. Μόνο εμείς κοιμόμαστε μαζί του.

Μα είναι φριχτό αυτό το μονοπώλιο της Μαλακάσας.

Οτι και κα ευχαριστηθείς επί σκηνής,σου βγαίνει ξυνό απ το πριν και το μετά..

Επιτέλους,τόσα στάδια έχουμε ρε παιδιά !
Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει εδώ...

Έλα ντε!
Ενώ σ' ένα OAKA πχ, μια χαρά. Πας με τον ηλεκτρικό σαν κύριος, μετά είσαι σε κομβικότατο σημείο οπότε όλο και κάτι θα βρεις να γυρίσεις.

Terravibe my @ss...

Μα είναι φριχτό αυτό το μονοπώλιο της Μαλακάσας.

Οτι και κα ευχαριστηθείς επί σκηνής,σου βγαίνει ξυνό απ το πριν και το μετά..

Επιτέλους,τόσα στάδια έχουμε ρε παιδιά !
Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει εδώ...

Απο τη μια ισχυει αυτο, απο την αλλη ομως, αφου η didi τους φερνει εκει θα τους παει!

η κορη μου γυρισε απο την Μαλακασα
εντυπωσεις

Περασα ωραια, αρκετος κοσμος, λιγοτερος απο τον Μanu chao
πολυ κακος ηχος
απομακρος απο το κοινο
Hellow friends η μονη κουβεντα που ειπε
επαιξε πανω απο μιαμιση ωρα , οι καλυτερες στιγμες με τη φυσαρμονικα
απουσια πολλων κλασσικων τραγουδιων , και πολλα δεν καταλαβαινες ποια ηταν ....

.

απουσια πολλων κλασσικων τραγουδιων
.

δεν είχε κανένα λόγο να παίξει τα 'κλασσικά' του. δεν είναι περιφερόμενο τζουκ-μποξ να παίζει τις 'επιτυχίες' του και, μεταξύ μας, τα κομμάτια του δεν λένε και πολλά σαν τραγούδια, η καθαρά μουσική τους αξία είναι μικρή.Αλλες είναι οι χάρες τους: λειτούργησαν γιατί εγκυμονούσαν το πνεύμα των καιρών που γράφτηκαν, είχαν το δάχτυλο πάνω στο σφυγμό της εποχής τους.
Το 'Like A Rolling Stone' δεν λέει τίποτα σήμερα αν το αφαιρέσεις από το πλαίσιο της σύλληψής του - και δεν λέει τίποτα επίσης σε ένα σημερινό νέο.
Πρέπει να του βγάλω το καπέλο για πολλοστή φορά του γερο-τράγου: είναι πολύ έξυπνος.

Εγω παντως τον ευχαριστηθηκα τον κυριο Motormouth.

Λιγο θα διαφωνησω με τον Κωστα, εμενα μου αρεσει και η φωνη του και η μουσικη του. Με αγγιζει ο ατιμος.
Και μου αρεσει ακομα και τωρα που, βραχνιασμενος πια, μου εμοιαζε ωρες ωρες και σαν τον Howling Wolf.
Απλα για μενα ο Dylan θα ηταν καλυτερο, αν ποτε μπορουσα, να τον δω σε μαγαζι με τραπεζι και πολυ πολυ ουισκυ.