Καλημερα σε ολους,
Ειμαι κατοικος εξωτερικου στα εμιρατα πιο σαφες.....
Εφερα λοιπον Nova εδωπερα αφου το ενεργοποιησα αλλα στον ουρανοξυστη μου δεν δουλευει.
Για σιγουρια το δοκιμασα σε εναν φιλο ελληνα εδω και δουλευει μια χαρα στο ουρανοξυστη του παλι βυσμα στο τειχο.
Εφερα εναν τεχνικο οποιος μου ειπε οτι το κουτι του Nova ( πηρα το απλο ) εχει προβλημα οταν δεν συνδεεται απευθειας σε δορυφορο.. Ισως λεει
βλακειες...
Το θεμα ειναι οτι στον ουρανοξυστη δεν βλεπω προς το Hotbird και αναγκαζομαι και χρησιμοποιω το βυσμα στο τειχο για SAT.
Αλλα εδω κολαω.. το Nova δεν βρισκει καν σημα...
Μετα δοκιμασαμε αλλους αποκωδικοποιητες που ποιανουν μεσο του βυσματος στο τειχο το δορυφορο αλλα δεν αναγνωριζουν την καρτα...
Απο διαβασα στα φορυμ ειναι κλειδωμενη η καρτα με το αποκωδικοποιητη.
:bigcry:
Τι σκατα μπορω να κανω τωρα? ο τεχνικος δεν ξερει...
Πρεπει να μετακομισω για να βλεπω ΝΟVA ?
Ειμαι κατοικος εξωτερικου στα εμιρατα πιο σαφες.....
Εφερα λοιπον Nova εδωπερα αφου το ενεργοποιησα αλλα στον ουρανοξυστη μου δεν δουλευει.
Για σιγουρια το δοκιμασα σε εναν φιλο ελληνα εδω και δουλευει μια χαρα στο ουρανοξυστη του παλι βυσμα στο τειχο.
Εφερα εναν τεχνικο οποιος μου ειπε οτι το κουτι του Nova ( πηρα το απλο ) εχει προβλημα οταν δεν συνδεεται απευθειας σε δορυφορο.. Ισως λεει
βλακειες...
Το θεμα ειναι οτι στον ουρανοξυστη δεν βλεπω προς το Hotbird και αναγκαζομαι και χρησιμοποιω το βυσμα στο τειχο για SAT.
Αλλα εδω κολαω.. το Nova δεν βρισκει καν σημα...
Μετα δοκιμασαμε αλλους αποκωδικοποιητες που ποιανουν μεσο του βυσματος στο τειχο το δορυφορο αλλα δεν αναγνωριζουν την καρτα...
Απο διαβασα στα φορυμ ειναι κλειδωμενη η καρτα με το αποκωδικοποιητη.
:bigcry:
Τι σκατα μπορω να κανω τωρα? ο τεχνικος δεν ξερει...
Πρεπει να μετακομισω για να βλεπω ΝΟVA ?