Αγαπητοί φίλοι καλημέρα και καλή εβδομάδα,
Καταρχήν, καλώς σας βρήκα
. Ζητώ την πολύτιμη βοήθειά σας στην επιλογή μιας τηλεόρασης για το καινούριο μου σπίτι. Λόγω μετακόμισης σε αυτό από το πατρικό μου, αλλά και λόγω περαιτέρω ανάγκης επίπλωσής του δεν μπορώ να διαθέσω πάνω από δέκα μέρες για την επιλογή της τηλεόρασης του σαλονιού. Επειδή δεν κατέχω ιδιαίτερες γνώσεις γύρω από το χώρο :nounder: θα προσπαθήσω να μην αναφερθώ σε τεχνικά χαρακτηριστικά και επιδόσεις που ζητώ, αλλά θα παραθέσω περιγραφικά τις ανάγκες μου. Σαφώς και ότι μου προτείνετε θα το εξετάσω ιδίοις όμμασι. Τα κριτήρια που έχω θέση λοιπόν είναι τα εξής:
Α. Διαθέσιμο budget: Συζητήσιμο αργότερα, στην προκειμένη φάση αδιάφορο
Β. Παραλαβή προϊόντος: Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
Γ. Τύπος τηλεόρασης: LCD ή PLASMA (αδιάφορο)
Δ. Μέγεθος οθόνης: 40-42" αυστηρά
Ε. Παρακολούθηση των ελληνικών καναλιών: Δορυφορικά μόνο μέσω Nova με Dreambox ή Humax (Μέτρια ανάγκη 6/10)
ΣΤ. Παρακολούθηση μη ελληνικών καναλιών Nova: Αρκετά συχνά μουσική, ταινίες και ντοκυμαντέρ (Σημαντική ανάγκη 7/10)
ΣΤ. Παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων: Δορυφορικά μόνο μέσω Nova με Dreambox ή Humax, και δορυφορικά Sky Sports και Setanta Sports με το Sky HD box (Απόλυτη ανάγκη 10/10)
Ζ. Παρακολούθηση DVD: Αργότερα ίσως πραγματοποιηθεί αγορά blue ray (Μεγάλη ανάγκη 8,5/10)
Η. Χρήση PS, XBOX: Δεν ασχολούμαστε καθόλου και δεν θα ασχοληθούμε στο εγγύς μέλλον (Ανύπαρκτη ανάγκη 0/10)
Θ. Σύνδεση άλλων πολυμέσων: (Σημαντική ανάγκη 7,5/10)
Επίσης θα με ενδιέφερε η δυνατότητες μεταπώλησης (όχι φανατικά όμως) αφού η τεχνολογία καλπάζει με τρομερούς ρυθμούς.
Θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα αν οι όποιες προτάσεις είναι συγκεκριμένες και με μικρή αιτιολόγηση. Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων όλους όσους βοηθήσουν
.
Γιώργος
Καταρχήν, καλώς σας βρήκα
Α. Διαθέσιμο budget: Συζητήσιμο αργότερα, στην προκειμένη φάση αδιάφορο
Β. Παραλαβή προϊόντος: Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
Γ. Τύπος τηλεόρασης: LCD ή PLASMA (αδιάφορο)
Δ. Μέγεθος οθόνης: 40-42" αυστηρά
Ε. Παρακολούθηση των ελληνικών καναλιών: Δορυφορικά μόνο μέσω Nova με Dreambox ή Humax (Μέτρια ανάγκη 6/10)
ΣΤ. Παρακολούθηση μη ελληνικών καναλιών Nova: Αρκετά συχνά μουσική, ταινίες και ντοκυμαντέρ (Σημαντική ανάγκη 7/10)
ΣΤ. Παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων: Δορυφορικά μόνο μέσω Nova με Dreambox ή Humax, και δορυφορικά Sky Sports και Setanta Sports με το Sky HD box (Απόλυτη ανάγκη 10/10)
Ζ. Παρακολούθηση DVD: Αργότερα ίσως πραγματοποιηθεί αγορά blue ray (Μεγάλη ανάγκη 8,5/10)
Η. Χρήση PS, XBOX: Δεν ασχολούμαστε καθόλου και δεν θα ασχοληθούμε στο εγγύς μέλλον (Ανύπαρκτη ανάγκη 0/10)
Θ. Σύνδεση άλλων πολυμέσων: (Σημαντική ανάγκη 7,5/10)
Επίσης θα με ενδιέφερε η δυνατότητες μεταπώλησης (όχι φανατικά όμως) αφού η τεχνολογία καλπάζει με τρομερούς ρυθμούς.
Θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα αν οι όποιες προτάσεις είναι συγκεκριμένες και με μικρή αιτιολόγηση. Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων όλους όσους βοηθήσουν

Γιώργος