Εγω βλεπω απο τα 3.6 μετρα σε 40" και μου φαινεται κανονικη προς ελαχιστα μικροτερη απο το ιδανικο. Πιστευω οτι με μια 40-42 θα εισαστε ενταξει.
Καλημέρα σε όλους. Μόλις παραγγείλαμε τα έπιπλα για το σαλόνι. Η απόσταση από την τηλεόραση διαμορφώνεται στα 2.5 min - 3.5 max.
Νομίζω οτi εφόσον δεν μιλάμε για μια Full HD τηλεόραση και εφόσον θα είσαι τόσο κοντά η plasma θα σε ικανοποιήσει καλύτερα με τα πιο φυσικά χρώματα της και με την καλύτερη της κίνηση.
Motion handling on a plasma screen is always top notch and while it may not directly compete with a high refresh rate CRT, it does wipe the floor with LCD screens of average response times.
Nα αλλα λεει "LCD screens of average response times".
Συμπερασμα επειδη κατι ισχυει για μια Pioneer μην το γενικευουμε και σε ολες τις αλλες πλασμα, ομοιως επειδη πολλες LCD εχουν "ξεβαμενα" χρωματα η κακη κινηση μην το γενικευουμε σε ολες τις LCD. Η τεχνολογια αυτη εχει κανει τρομερα αλματα τα τελευταια χρονια και ειδικα τον τελευταιο χρονο με τα 100 Hz , LED backlight, 1080p κτλ.
Ας μην ξεχναμε οτι οτι αγοραζουμε ειναι αναλογο με τα λεφτα που δινουμε και προοριζεται για συγκεκριμενη χρηση. Το τελειο για εμενα θα ηταν να ειχα μια καλη plasma και μια καλη LCD ταυτοχρονα σπιτι μου η καθεμια για διαφορετικη χρηση.
Nα αλλα λεει "LCD screens of average response times".
Συμπερασμα επειδη κατι ισχυει για μια Pioneer μην το γενικευουμε και σε ολες τις αλλες πλασμα, ομοιως επειδη πολλες LCD εχουν "ξεβαμενα" χρωματα η κακη κινηση μην το γενικευουμε σε ολες τις LCD. Η τεχνολογια αυτη εχει κανει τρομερα αλματα τα τελευταια χρονια και ειδικα τον τελευταιο χρονο με τα 100 Hz , LED backlight, 1080p κτλ.
Ας μην ξεχναμε οτι οτι αγοραζουμε ειναι αναλογο με τα λεφτα που δινουμε και προοριζεται για συγκεκριμενη χρηση. Το τελειο για εμενα θα ηταν να ειχα μια καλη plasma και μια καλη LCD ταυτοχρονα σπιτι μου η καθεμια για διαφορετικη χρηση.
Εσυ κι οικογενια σου ναστε καλα ... και τα υπολοιπα ερχοντε και παρερχοντε .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.