καλησπέρα παιδιά. όπως πολλοί άλλοι θέλω και εγώ την βοήθεια σας, να ξεχωρίσω κάποια μοντέλα ώστε να μην παω και πάρω γουρούνι στο σακί. θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση η οποια θα χρησιμοποιείτε 45% για games από κονσόλες και από σύνδεση με pc , 45% για ξένες (HD και όχι) σειρές και HD ταινίες , και 10% για αθλητικά. η ελληνική τηλεόραση δεν με ενδιαφέρει μιας την ανοίγω μονο όταν παίζει η εθνική και για να δω καμια είδηση αραια και που..... η θέαση θα γίνετε από 2 αποστάσεις , μια για games στο ενάμισι μετρο και η δεύτερη για ταινες/σειρές στα τρία μετρα (η οποια θα ειναι και λίγο πλαγια από την tv. λίγο όμως, μην φανταστείτε τίποτα τρελό). το budget που διαθέτω δυστυχώς είναι χαμηλό. 400 με 500 euro. θα μπορούσα να ανεβώ λίγο παραπάνω ομως για κάτι που αξίζει πααααρα πολύ μιας και θα χρειαστεί να κόψω από αλλου. 3d αδιάφορο , αν υπάρχει καλως , αν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. ο χωρος δεν είναι ούτε φωτεινός , ούτε σκοτεινός. μέση φάση....ούτε μας χτυπάει ο ήλιος , ούτε είμαστε σε κανένα μπουντρούμι. χάχα. τέλος , αν θεωρείτε ότι το budget είναι μικρό προτιμώ να θυσιάσω λίγες ίντσες και να κερδίσω σε ποιότητα παρα το αντίθετο. να είστε καλά παιδιά
κάθε βοήθεια πολύτιμη είναι :ernaehrung004: