Βοηθεια για αγορα 875 απο γερμανια

Και εγω μετα απο τρεις μηνες ταλαιπωριες πηγαινε ελα δυο φορες τον 875 την τριτη φορα μου εστειλαν τον 905 πληρωσα βεβαια την διαφορα των 450+19?
Τον εχω τωρα μια εβδομαδα ολα καλα τον δουλευω σε 5-1 αλλα η θερμοκρασια μου εχει φτασει και 55 βαθμους με θερμομετρο απο πανω στο σαση σε χρηση σκληρη βεβαια μετα απο 2-3 ωρες.Εαν καποιος απο εδω που τον εχει ας τσεκαρει
τη θερμοκρασιες του βγαζει και ας μας πει.Επισης ο δικος μου ειναι made in japan και εχει 1.07 firmware.Στο κουτι απο εξω δεν εχει το p.Aυτα προς το παρον.

Re: Απάντηση: Βοηθεια για αγορα 875 απο γερμανια

Το γνωρίζω ότι είναι σχεδόν ολόίδια εσωτερικά γι' αυτό και αμφιταλαντεύτηκα να αποφασίσω αλλά επαναλαμβάνω δεν έχω ακούσει για πρόβλημα σε 905. Αν ρωτήσεις αρκετούς θα ακούσεις για θερμοκρασίες 38 βαθμών που είναι μια χαρά.
Εγω πάντως τον παράγγειλα λόγω και των video κυκλωμάτων και HQV που σε DENON μόνο στον Α1HD θα το βρεις και άλλες μάρκες σε πολύ ακροβότερες υλοποιήσεις.
Θα δούμε. Εγω θα πρότεινα να ρωτήσεις και για τα προβλήματα που αναφέρεις και άλλους ιδιοκτήτες.

Σιγουρα το chip της Silicon Optix (REON) κανει καταπληκτικη δουλεια, και νομιζω οτι οι Onkyo 875/905 ειναι και η μονη σειρα AV που κανει upscale και σε HDMI in / HDMI out οταν ολοι οι αλλοι κανουν απλα Pass Through (αν και ακομα το ψαχνω αυτο, οποιος γνωριζει κατι ας συμπληρωσει).

Τι 38 ρε παιδια εμενα φτανει 55 βαθμους με θερμομετρο ακριβειας απο πανω στο σασι του.Φαντασου τωρα τι γεινετε μεσα.Ο Θεος βοηθος?

o 905 apoti diavasa den exi tetia provlimata, ke ondos o xoros tou filou sou itan poli ligos...

p.s. mallon pires ton telefteo 905 apo to katastima den exi alla pros to paron... !!

Μαλλον γιατί χθές έφυγε και από Γερμανία.
Όσο για τις θερμοκρασίες μόλις τον στήσω θα σας ενημερώσω.

ενδιαφερομαι σοβαρα για την αγορα του 875 η του 905 ο οποιος θα χρησιμοποιηθει μονο για προ (τελικο εχω)
Γνωριζει καποιος με απολυτη σιγουρια αν διαθετει κυκλωμα soft start?
Θα με βοηθουσε πολυ ,μου ειναι τελειως απαραιτητο
Ευχαριστω

ενδιαφερομαι σοβαρα για την αγορα του 875 η του 905 ο οποιος θα χρησιμοποιηθει μονο για προ (τελικο εχω)
Γνωριζει καποιος με απολυτη σιγουρια αν διαθετει κυκλωμα soft start?
Θα με βοηθουσε πολυ ,μου ειναι τελειως απαραιτητο
Ευχαριστω

Dixie τι ακριβως κυκλωμα ειναι αυτο? Εχω μαζεψει-διαβασει απειρα reviews και για τους 2 για να καταληξω, αλλα δεν το εχω πετυχει που8ενα. Μηπως αναφερεται καπως αλλιως?

οταν ανοιγεις εναν τελικο ενισχυτη ,η εναν ολοκληρωμενο που εχει και τελικα σταδια, το πρωτο που συμβαινει ειναι η φορτιση των πυκνωτων του και το ρευμα την στιγμη αυτη ειναι το μεγιστο και μπορει να σου ριξει την ασφαλεια. Το κυκλωμα soft start δεν ειναι τιποτα αλλο απο το να φορτιζει τους πυκνωτες σταδιακα σε λιγα μονο secs και δεν εχεις ετσι την αποτομη ζητηση σε ρευμα. Το εχουν δε οι πιο συγχρονοι ενισχυτες γιατι φαντασου σε ενα σπιτι με αρκετα μηχανηματα να εχεις ζητημα με το ρελε
Μετα το ανοιγμα δεν υπαρχει προβλημα η καταναλωση πεφτει στο 10-20% της αρχικης ζητησης
Τα reviews δεν τα γραφουν αυτα ,αλλα σε ενα συγχρονο σπιτι πρεπει να τα μελετας ολα

Παιδιά εγώ πρόκειται να περάσω από Γερμανία σε κάνα μήνα. Συγκεκριμένα θα μείνω για 2 μέρες Στουτγκάρδη.
Πως μπορώ να πάρω τον 875 από εκεί; Αξίζει τον κόπο να τον κουβαλάω μέσα στο αεροπλάνο ή να δώσω κάτι παραπάνω να μου τον φέρουν Ελλάδα και με εγγύηση;

Παιδιά εγώ πρόκειται να περάσω από Γερμανία σε κάνα μήνα. Συγκεκριμένα θα μείνω για 2 μέρες Στουτγκάρδη.
Πως μπορώ να πάρω τον 875 από εκεί; Αξίζει τον κόπο να τον κουβαλάω μέσα στο αεροπλάνο ή να δώσω κάτι παραπάνω να μου τον φέρουν Ελλάδα και με εγγύηση;

Φίλε δυστυχώς που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν γίνεται να τον φέρεις εσύ μέσα στο αεροπλάνο και αυτό γιατί μέσα στο αεροπλάνο επιτρέπεται μέχρι 8 κιλά χειραποσκευές.Εγώ επικοινώνισα με αεροδρόμιο και με αεροπορική εταιρεία και μου είπαν και οι δύο το αυτό.Ισχύει για όλη την ευρωα'ι'κή ένωση.

Σιγουρα το chip της Silicon Optix (REON) κανει καταπληκτικη δουλεια, και νομιζω οτι οι Onkyo 875/905 ειναι και η μονη σειρα AV που κανει upscale και σε HDMI in / HDMI out οταν ολοι οι αλλοι κανουν απλα Pass Through (αν και ακομα το ψαχνω αυτο, οποιος γνωριζει κατι ας συμπληρωσει).

Upsacale από hdmi σε hdmi κάνουν και οι denon 3808,4308

Φίλε δυστυχώς που θα σε απογοητεύσω αλλά δεν γίνεται να τον φέρεις εσύ μέσα στο αεροπλάνο και αυτό γιατί μέσα στο αεροπλάνο επιτρέπεται μέχρι 8 κιλά χειραποσκευές.Εγώ επικοινώνισα με αεροδρόμιο και με αεροπορική εταιρεία και μου είπαν και οι δύο το αυτό.Ισχύει για όλη την ευρωα'ι'κή ένωση.
Έτσι είναι αλλά δεν ελέγχει κανείς το βάρος των χειραποσκευών! Έτσι έφερα πσ3 από Παρίσι, το κρατούσα στα χέρια μέσα στη σακούλα, μπήκα στο αεροπλάνο κ κανείς δεν μου είπε τίποτα.

Όμως επειδή στην περίπτωση του ονκυο το βάρος είναι 20+ κιλά και ο όγκος της κούτας είναι μεγάλος, δεν ξέρω... Το πολύ-πολύ να με βάλουν να τον κάνω checkin!

Last edited:
Έτσι είναι αλλά δεν ελέγχει κανείς το βάρος των χειραποσκευών! Έτσι έφερα πσ3 από Παρίσι, το κρατούσα στα χέρια μέσα στη σακούλα, μπήκα στο αεροπλάνο κ κανείς δεν μου είπε τίποτα.

Όμως επειδή στην περίπτωση του ονκυο το βάρος είναι 20+ κιλά και ο όγκος της κούτας είναι μεγάλος, δεν ξέρω... Το πολύ-πολύ να με βάλουν να τον κάνω checkin!

Aυτό που πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε είναι να μεταφερθεί στον σάκο σου με τις άλλες αποσκευές.
Μέχρι και η ίδια η αεροπορική εταιρία μου είπε να μην το <<τολμήσω>> καλύτερα.

θινκ λιγο ωρε
στο μαγαζι που θα τον αγορασετε ανοιχτε τον δειτε οτι δεν ζεστενεται και δεν εχει προβλημα μετα απο καμποση ωρα λειτουργιας και μετα κουριερ και εχετε το κεφαλι σας ησυχο

θινκ λιγο ωρε
στο μαγαζι που θα τον αγορασετε ανοιχτε τον δειτε οτι δεν ζεστενεται και δεν εχει προβλημα μετα απο καμποση ωρα λειτουργιας και μετα κουριερ και εχετε το κεφαλι σας ησυχο

και πόσο πάει το μαλί ωρέ αδερφέ?

DHL Από Αγγλία για Ελλάδα 272 euro.
Τρελό μου φαίνεται...Και μου κόστισε εμένα 22 τα μεταφορικά από Technikdirekt. Ίσως με αυτά τα χρήματα νε μπορείς να πας Γερμανία τον ελέγχεις και επιστρέφεις...
Εγώ πήρα το "ρίσκο" πάντως με τον 905 και αν είμαι από τους άτυχους η ταλαιπωρία μου θα είναι ότι θα πρέπει να τον στείλω πίσω (έρχονται και τον παίρνουν από το σπίτι) και να περιμένω για αντικατάσταση (είτε με τον ίδιο είτε με άλλον).
Σε λίγες μέρες τα νεότερα....

Τρελό μου φαίνεται...Και μου κόστισε εμένα 22 τα μεταφορικά από Technikdirekt. Ίσως με αυτά τα χρήματα νε μπορείς να πας Γερμανία τον ελέγχεις και επιστρέφεις...
Εγώ πήρα το "ρίσκο" πάντως με τον 905 και αν είμαι από τους άτυχους η ταλαιπωρία μου θα είναι ότι θα πρέπει να τον στείλω πίσω (έρχονται και τον παίρνουν από το σπίτι) και να περιμένω για αντικατάσταση (είτε με τον ίδιο είτε με άλλον).
Σε λίγες μέρες τα νεότερα....

http://www.dhl.gr/publish/gr/gr/information/countrydetails.high.html
210-9890000 Ρώτησα μία κοπέλα που το σήκωσε , 15 κιλά απο Αγγλία για Ελλάδα , τύπος AV και μου λέει 272 euro και κάτι ψηλά.Πριν κανά δίωρο.Ότι μου είπε σας λέω.

http://www.dhl.gr/publish/gr/gr/information/countrydetails.high.html
210-9890000 Ρώτησα μία κοπέλα που το σήκωσε , 15 κιλά απο Αγγλία για Ελλάδα , τύπος AV και μου λέει 272 euro και κάτι ψηλά.Πριν κανά δίωρο.Ότι μου είπε σας λέω.

Το πιστεύω. Τα μαγαζιά και ειδικότερα τα γερμανικά που γνωρίζω κάποια έχουν ειδικές συμβάσεις με μεταφορείς. Μάλιστα ο φίλος μου είχε πρόβλημα με τον 875 τόσα του ζήτησαν και από Ελλάδα για Γερμανία. Τελικά έστειλε το μαγαζί μεταφορείς και τον πήραν.

Το πιστεύω. Τα μαγαζιά και ειδικότερα τα γερμανικά που γνωρίζω κάποια έχουν ειδικές συμβάσεις με μεταφορείς. Μάλιστα ο φίλος μου είχε πρόβλημα με τον 875 τόσα του ζήτησαν και από Ελλάδα για Γερμανία. Τελικά έστειλε το μαγαζί μεταφορείς και τον πήραν.

Φαντάζεσαι να τον πας μέχρι το αεροδρόμιο να μην σε αφήσουν να τον πάρεις μαζί σου λόγω βάρους?και μετά?κοντά 300 euro

Παιδια μεσω ταχυδρομιου για γερμανια τα 27 κιλα ειναι 109ε.να παει.