johnyosfp said:Όσα format και αν δοκίμασα, δεν έπαιζε
Nikolas_T said:Τελικά αφού το Panasonic δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους, σκέφτομαι πολυ σοβαρά για το LG.
Νάσο ο φίλος σου παρέλαβε?
Νικόλας
Nikolas_T said:Τελικά αφού το Panasonic δεν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους, σκέφτομαι πολυ σοβαρά για το LG.
Νάσο ο φίλος σου παρέλαβε?
Νικόλας
Απ'όσο έχω δει,ΟΧΙiasonx said:Γεια και χαρα!
μια ερωτησούλα μόνο το LG-188 pou paizei kai mp4 me greek subs
Μπορεί να κάνει εγγραφές σε Divx format?
Ιάσον
thanosp said:Παιδιά εγώ καινούριος στο χώρο των dvd recorders και θα ήθελα να μου λύσετε μερικές (βασικές) απορίες:
1) Ποιες μάρκες θεωρούνται πιο αξιόπιστες; Αναφέρομαι στην απροβλημάτιστη εγγραφή DVD,στο service κλπ. Ξέχασα να πω ότι ψάχνομαι για DVD Recorder με σκληρό γύρω στα 160GB.
Βασικά δεν μας είπες σε τι τιμή παίζεις. Πάντως κορυφαία από άποψης ποιότητας εγγραφής θεωρούνται από ότι ξέρω και ακούω τα μοντέλα της Panasonic και της Pioneer.
2) Όταν γράφεται μια εκπομπή στον σκληρό,έχει κι αυτή δομή DVD; Δηλαδή προκύπτουν VOB αρχεία;
Οχι, είναι σε μορφή Mpeg2. Οταν το κάψεις σε DVD τότε δημιουργούνται τα Vobs - Ifo
3) Διάβασα ότι κάνοντας μοντάζ κάποιου γραμμένου στο σκληρό τηλεοπτικού προγράμματος η μετέπειτα εγγραφή σε DVD γίνεται σε χαμηλή ταχύτητα.Ισχύει αυτό για όλες τις εταιρείες;
Εξαρτάται πάντα από το μοντέλο και την εταιρία. Πρέπει να δεις τα χαρακτηριστικά για αυτό.
4) Μια εκπομπή που έχει γραφτεί όχι σε HQ αλλά σε χαμηλότερη ποιότητα (κι έπειτα καεί σε DVD),μπορεί να αναπαραχθεί σε DVDROM,DVD Player;
Ναι, μπορεί, αφού είναι πια ένα κανονικό DVD. ΕΚτός κι αν έχεις DVD player (deck) που δεν υποστηρίζει εγγράψιμα δισκάκια.
5) Τέλος μια επιβεβαίωση:Γράφω π.χ. έναν αγώνα στο σκληρό.Έπειτα το καίω σε DVDRW.Για να προσθέσω δικό μου μενού ή να κόψω κάποιες σκηνές υποθέτω ότι μπορώ να περάσω τα vob από το dvdrw στο pc και με κατάλληλο πρόγραμμα (TMPEG DVD Author,Womble MPEG Video Wizard κλπ.) να επεξεργαστώ τα vob.Είναι έτσι ή κάνω λάθος;
Ετσι είναι :music-smiley-005:
greg said:Να σε καλα Πανο γιατι και γω περιμενα να απαντησει καποιος σε αυτα τα ερωτηματα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.