Nikolas_T said:Τελικά αγόρασα χθές το LG RH-199 HS και το παραλαμβάνω την Πέμπτη :Banane0: :Banane0: :Banane0: .
Νεότερα σε δύο μέρες με εντυπώσεις και φωτογραφιές απο το σύστημά μου.
Νικόλας
koutsan said:Που είσαι και περιμένω με αγωνία review?!!:smile: :smile:
James Bond said:Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Το LG RH 199(H) είναι διαφορετικό από το 199(ΗS) ? Μήπως γράφει και σε format divx, όπως αναφέρθηκε πιο πάνω για παρόμοιο μοντέλο? Το βρίσκει κανείς εύκολα (το ΗS) στην Ελληνική αγορά ή μόνο το (H), γιατί σε search στο google δεν μου δίνει και πολλά αποτελέσματα ? Επίσης η λειτουργία PiP που διαβάζω πως έχει μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε tv που δεν έχει αυτή τη λειτουργία? Αν ναι με ποιον τρόπο ? (επειδή με ενδιαφέρει το PiP αλλά δεν έχω και τις φοβερές τεχνικές γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα μπορεί να το εξηγήσει κάποιος λίγο πιό αναλυτικά?). Ευχαριστώ.
Παρεπιπτόντως γιατί στο επίσημο site της LG δεν αναγράφεται αυτό το μοντέλο αλλά μόνο τα Rh-7500, 7800 kai 7900MH?
Nikolas_T said:Φίλε 007 καλημέρα,
Αναφορικά με τις διαφορές στα δύο μοντέλα έχεις δίκιο, δηλαδή το 199-ΗS γράφει σε format divx ενώ το 199-H όχι. Εάν δεν κάνω λάθος κυκλοφορεί τώρα στην Ελλάδα μόνο το 199-ΗS (αυτό και αγόρασα).Η λειτουργία PIP του Recorder λειτουργεί ανεξάρτητα απο την τηλεόραση, όπότε δεν έχεις πρόβλημα.
Νικόλας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.