- 12 January 2010
- 62
καλημερα και καλος σας βρηκα.. Βαγγελης απο Θεσσαλονικη..
Εχω μπει στο τριπακι αγορας νεας τηλεορασης.. Μετα απο "λιγο" διαβασμα στο φορουμ, μπορω να πω οτι εχω καψει τουλαχιστον 5 πιξελ απο τον εγκεφαλο μου και ειμαι στα προθυρα μπλε οθονης.. :BXVZCBXZ6:
περα απο την πλακα τωρα... ειμαι κατοχος μιας Sony KDL-32S2010 και σκεφτομαι την μεταφορα της στην κρεβατοκαρα (κλασικα) και αγορα μιας νεας για το σαλονι.. Ειχα στο νου μου για καποια 37-40 μεχρι που αρχισα να "ξεφυλλιζω" το φορουμ και καταλαβα οτι δε μου φτανουν ουτε οι 50αρες.. :bang:
Οι απαιτησεις μου δεν ειναι και παρα πολυ μεγαλες.. Ακομα και η υπαρχον τηλεοραση με καλυπτη απο επιδοσεις, αν εξαιρεσεις το μεγεθος και την ελλειψη mpg4..
Διαβαζω για Plasma, για LCD.. αλλοι ειναι υπερ την Plasma, αλλοι οχι..
Απο οτι βλεπω σε μεγαλα μεγεθη προτιμαμε τις Plasma..
Υπαρχει ακομα το προβλημα του burn-in? και αν ναι, μειωνεται δραματικα σε σχεση με τις LCD, η διαρκεια ζωης των..
Η αποσταση θεασης ειναι 2,5-2,7 μετρα και αν μπορω με ποσοστα να αναφερω το τι θα παιζει θα ελεγα:
50% - επιγεια (μεσο δορυφορικου ή ψηφιακου σηματος)
30% - ταινιες με media player (raidsonic mp309)
20% - ps3
τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι 800-1000 (MAX)..
βοηθηστε με να βρω ενα μπουσουλα και να μη πανε χαμενα τα ατιμα τα . :FSGSFGS4:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων..
Εχω μπει στο τριπακι αγορας νεας τηλεορασης.. Μετα απο "λιγο" διαβασμα στο φορουμ, μπορω να πω οτι εχω καψει τουλαχιστον 5 πιξελ απο τον εγκεφαλο μου και ειμαι στα προθυρα μπλε οθονης.. :BXVZCBXZ6:
περα απο την πλακα τωρα... ειμαι κατοχος μιας Sony KDL-32S2010 και σκεφτομαι την μεταφορα της στην κρεβατοκαρα (κλασικα) και αγορα μιας νεας για το σαλονι.. Ειχα στο νου μου για καποια 37-40 μεχρι που αρχισα να "ξεφυλλιζω" το φορουμ και καταλαβα οτι δε μου φτανουν ουτε οι 50αρες.. :bang:
Οι απαιτησεις μου δεν ειναι και παρα πολυ μεγαλες.. Ακομα και η υπαρχον τηλεοραση με καλυπτη απο επιδοσεις, αν εξαιρεσεις το μεγεθος και την ελλειψη mpg4..
Διαβαζω για Plasma, για LCD.. αλλοι ειναι υπερ την Plasma, αλλοι οχι..
Απο οτι βλεπω σε μεγαλα μεγεθη προτιμαμε τις Plasma..
Υπαρχει ακομα το προβλημα του burn-in? και αν ναι, μειωνεται δραματικα σε σχεση με τις LCD, η διαρκεια ζωης των..
Η αποσταση θεασης ειναι 2,5-2,7 μετρα και αν μπορω με ποσοστα να αναφερω το τι θα παιζει θα ελεγα:
50% - επιγεια (μεσο δορυφορικου ή ψηφιακου σηματος)
30% - ταινιες με media player (raidsonic mp309)
20% - ps3
τα χρηματα που μπορω να διαθεσω ειναι 800-1000 (MAX)..
βοηθηστε με να βρω ενα μπουσουλα και να μη πανε χαμενα τα ατιμα τα . :FSGSFGS4:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτερων..
Last edited: