ΥΓ. Battlestar Galactica fan και εσυ?
ΧΑΧΑ και νόμιζα ήμουν ο μόνος...FRAK!!!
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
ΥΓ. Battlestar Galactica fan και εσυ?
Είναι καλή επιλογή (δε λέω η καλύτερη γιατί σίγουρα δεν είναι) για τα λεφτά της και τη χρήση που τη θέλω (επαναλαμβάνω απόσταση θέασης 2,5-3μ, όχι gaming και χρήση κυρίως τηλεοπτικού, Novasports και καμιά ταινία mkv κατεβασμένη από internet μέσω εξωτερικού media player).
Ευχαριστώ Yperion. Η διαφορά στη διάσταση δε με ενδιέφερε αλλά μόνο η ποιότητα εικόνας και ήχου.
Εξαρταται απο την χρηση.
Οι γονεις μου εχουν την TV να παιζει 10-12 ωρες την ημερα. Η διαφορα δεν νομιζω να ειναι 10-20 ευρω.
Εξαρταται απο την χρηση.
Οι γονεις μου εχουν την TV να παιζει 10-12 ωρες την ημερα. Η διαφορα δεν νομιζω να ειναι 10-20 ευρω.
Εχει σημασια να κοιταμε την καταναλωση γιατι σκεψου να εχεις Η/Υ ανοικτο 24ωρες το 24ωρο, ενισχυτη αρκετες ωρες, μεγαλα ηχεια (σε watt), μια TV να καιει τα αντερα της κλπ. Τα 10-20 ευρω δεν θα ειναι το χρονο αλλά τον μηνα (παντα για καποιον που τα λεφτα εχουν σημασια).
H 46C750 στα 165W μέση κατανάλωση (IEC 62087 Ed.2), δηλώνεται από την Samsung...
Oι 46G20E και 46S20E για παράδειγμα, έχουν μικρότερη κατανάλωση (150W και 136W, αντίστοιχα), κατά την ίδια μέτρηση...
Η 46VT20E, που είναι και 3D, ώστε να είναι πιο δίκαιη η σύγκριση, βρίσκεται στα 216W κατά IEC 62087 Ed.2. Αν υποθέσουμε πως η τηλεόραση θα λειτουργεί 8 ώρες τη μέρα, η Panasonic θα κάψει 148,92KWh παραπάνω από τη Samsung σε ένα χρόνο. Η διαφορά στον λαγαριασμό της ΔΕΗ, θα είναι από 11,86 μέχρι 31,36 ευρώ ετησίως, υπολογίζοντας με την ελάχιστη και μέγιστη τιμή κιλοβατώρας και συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 11%...
οι λαμπες που εχω ειναι philips...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.