ΥΓ. Battlestar Galactica fan και εσυ?
ΧΑΧΑ και νόμιζα ήμουν ο μόνος...FRAK!!!
ΥΓ. Battlestar Galactica fan και εσυ?
Είναι καλή επιλογή (δε λέω η καλύτερη γιατί σίγουρα δεν είναι) για τα λεφτά της και τη χρήση που τη θέλω (επαναλαμβάνω απόσταση θέασης 2,5-3μ, όχι gaming και χρήση κυρίως τηλεοπτικού, Novasports και καμιά ταινία mkv κατεβασμένη από internet μέσω εξωτερικού media player).
Ευχαριστώ Yperion. Η διαφορά στη διάσταση δε με ενδιέφερε αλλά μόνο η ποιότητα εικόνας και ήχου.
Εξαρταται απο την χρηση.
Οι γονεις μου εχουν την TV να παιζει 10-12 ωρες την ημερα. Η διαφορα δεν νομιζω να ειναι 10-20 ευρω.
Εξαρταται απο την χρηση.
Οι γονεις μου εχουν την TV να παιζει 10-12 ωρες την ημερα. Η διαφορα δεν νομιζω να ειναι 10-20 ευρω.
Εχει σημασια να κοιταμε την καταναλωση γιατι σκεψου να εχεις Η/Υ ανοικτο 24ωρες το 24ωρο, ενισχυτη αρκετες ωρες, μεγαλα ηχεια (σε watt), μια TV να καιει τα αντερα της κλπ. Τα 10-20 ευρω δεν θα ειναι το χρονο αλλά τον μηνα (παντα για καποιον που τα λεφτα εχουν σημασια).
H 46C750 στα 165W μέση κατανάλωση (IEC 62087 Ed.2), δηλώνεται από την Samsung...
Oι 46G20E και 46S20E για παράδειγμα, έχουν μικρότερη κατανάλωση (150W και 136W, αντίστοιχα), κατά την ίδια μέτρηση...
Η 46VT20E, που είναι και 3D, ώστε να είναι πιο δίκαιη η σύγκριση, βρίσκεται στα 216W κατά IEC 62087 Ed.2. Αν υποθέσουμε πως η τηλεόραση θα λειτουργεί 8 ώρες τη μέρα, η Panasonic θα κάψει 148,92KWh παραπάνω από τη Samsung σε ένα χρόνο. Η διαφορά στον λαγαριασμό της ΔΕΗ, θα είναι από 11,86 μέχρι 31,36 ευρώ ετησίως, υπολογίζοντας με την ελάχιστη και μέγιστη τιμή κιλοβατώρας και συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 11%...
οι λαμπες που εχω ειναι philips...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.